Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahah anlıyorum seni canım bende öyleyim valla bencede bi kupayı hakediyoruz O gelmeden başlama zaten ilaca canım yok benim beta hcg bakcak direk bebe varmı diye yumurtlamadan 10 gün geçti ya kanda çıkar diye banadahaerken geliyor ama doktorun vardır bildiği bakalım

İnsallah hayirli haberlerle gel sekerim kupamiz bekliyor

Merhabalar ben de başladım klomene bi ben eksik kalmıştım klomenin ne olduğunu da anladık sonunda dün ilk dozu içtim gece uyku yaptı sanırım deliksiz uyumuşum adetimin 6. günü kullanmaya başladım adetim 10 gün sürerken sanırım bu gün bitti

1benim kasık degil de rahmin agriyo onun agirisi kasığa vuruyo ve iliski sirasin sanki icerde birsey varmis onu zorluyomusuz gibi hissediyom bugun tatildi yarin gidecem bakalim çatlamış mı agir birsey kaldirirsam da direk ağrıyo rahmim sebebi ne acaba

Hadi bakalim 3 gun sonra kontrol insallah büyümüştür yumurtalarin

İlaç kullanırken bir yan etki olmadı bittikten 3-4 gün sonra başladı 1 hafta kasık ağrısı çektim gün içinde ara ara yollayan ağrılar sebebini öğrendiğinde bana da söyle

İlaç kullanırken bir yan etki olmadı bittikten 3-4 gün sonra başladı 1 hafta kasık ağrısı çektim gün içinde ara ara yollayan ağrılar sebebini öğrendiğinde bana da söyle
doktordan yeni geldim progesteron hormon testi yapmış bana 21.8 çıktı Yumurtam çatlamış dedi değer ortalama iyi dedi Tabii bu yumurtanın çatlaması hamile olduğun anlamına gelmiyor dedim bir hafta bekleyelim inşallah hamilesindir dedi rahmimin ağrıdığını söyledim yumurtanın çatladığını Sıvı ne tarafa doğru gidiyorsa oranın ağrıdığını söyledi yani iyi bir şey bir hafta bekleyelim 3 gün sonra adet günüm Hayırlısı olsun ama önceleri de böyle durumlar olmuştu Doktor yumurtamın çatladığını söylemişti ama hamile kalamam iş tım Tabii o zaman bir çok sebep söylemişti tüplerde tıkanıklık olabilir yumurtan kalındır Superman yumurta buluşmuyor dur birçok sebep söylemiştim ben rahim içi filmi çektim temiz çıktı Klomen kullandım 1 Yumurtam büyük Bakalım hayırlısı olur inşallah olmazsa Diğer aya yapacak bir şey yok Allah'ım neylerse güzel eyler

İnşallah bebişin seninledir canım

Test Yapma canım bekle Adet günüm geçti girse yap Ben bugün gittim 1 hafta bekle dedi bana

Benim bu ay adetim erken olacak galiba normalde 16. Ya da 17. Gün yumurtlama oluyordu bu ay letu kullandım 10. Gün yumurtlama oldu ve iğne vuruldum. Muhtemelen adetim de 1 hafta öne kaymış olacak

Sekerm naptin gittin mi kan tahlili vermeye sonuc nasil

Kasık ağrıları ilacın yan etkileri mi kızlar? Adetin 15.gününden yumurtaların olduğu yer ağrıyor bıçak kesiği gibi 22.günüm bugüm sizinde böyle oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…