- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Hahah anlıyorum seni canım bende öyleyim valla bencede bi kupayı hakediyoruzEvet ya ne zamandr gorevde halimden anlarsin sen dehem su ilaclarla ugrasip ovulasyon takibi yetmez gbi bir de esimi yakalamaya calisiyorm. İki ayri sahada savunmadaym valla bebis olursa bi kupayi hak edecem diye dusunuyorm
Progesteron seviyesine mi bakilacak canm tahlilinde? Benden onu istemisti doktorm tabi dha ilaci kullanmak nasip olmadi ya neyse... Kafam karsti o yuzdenhayirlisi olsn gelir bir gun bebisler insallah
İnsallah hayirli haberlerle gel sekerimHahah anlıyorum seni canım bende öyleyim valla bencede bi kupayı hakediyoruzO gelmeden başlama zaten ilaca canım yok benim beta hcg bakcak direk bebe varmı diye yumurtlamadan 10 gün geçti ya kanda çıkar diye banadahaerken geliyor ama doktorun vardır bildiği bakalım
Ben tok karnına günde 2 defa kullanmıştım tok olması gerekiyorKIzlar klomen aç veya tok farketmez kullanırken dediler bana. Siz nasıl kullandınız?
1benim kasık degil de rahmin agriyo onun agirisi kasığa vuruyo ve iliski sirasin sanki icerde birsey varmis onu zorluyomusuz gibi hissediyom bugun tatildi yarin gidecem bakalim çatlamış mı agir birsey kaldirirsam da direk ağrıyo rahmim sebebi ne acabaAdetin 15.günü gittim 2 tane yumurta varmış 10-11 mm istenilen büyüklükte olmadığı için doktor iğne yapmadı bu ay kendiliğinden hamile kalabilirsin sana ilaç veya iğne vermeyeceğim dedi şuan 21.gündeyim 3 gündür ara ara sağ kasık sancım var
Hadi bakalim 3 gun sonra kontrol insallah büyümüştür yumurtalarinMerhabalar ben de başladım klomenebi ben eksik kalmıştım klomenin ne olduğunu da anladık sonunda dün ilk dozu içtim gece uyku yaptı sanırım deliksiz uyumuşum adetimin 6. günü kullanmaya başladım adetim 10 gün sürerken sanırım bu gün bitti
İlaç kullanırken bir yan etki olmadı bittikten 3-4 gün sonra başladı 1 hafta kasık ağrısı çektim gün içinde ara ara yollayan ağrılar sebebini öğrendiğinde bana da söyle1benim kasık degil de rahmin agriyo onun agirisi kasığa vuruyo ve iliski sirasin sanki icerde birsey varmis onu zorluyomusuz gibi hissediyom bugun tatildi yarin gidecem bakalim çatlamış mı agir birsey kaldirirsam da direk ağrıyo rahmim sebebi ne acaba
Salı gidicğiiim ama ben olsun iyi olsun herşey herkes içinHadi bakalim 3 gun sonra kontrol insallah büyümüştür yumurtalarin
Sende durumlar nasıl canım belirtilerin varmı?
doktordan yeni geldim progesteron hormon testi yapmış bana 21.8 çıktı Yumurtam çatlamış dedi değer ortalama iyi dedi Tabii bu yumurtanın çatlaması hamile olduğun anlamına gelmiyor dedim bir hafta bekleyelim inşallah hamilesindir dedi rahmimin ağrıdığını söyledim yumurtanın çatladığını Sıvı ne tarafa doğru gidiyorsa oranın ağrıdığını söyledi yani iyi bir şey bir hafta bekleyelim 3 gün sonra adet günüm Hayırlısı olsun ama önceleri de böyle durumlar olmuştu Doktor yumurtamın çatladığını söylemişti ama hamile kalamam iş tım Tabii o zaman bir çok sebep söylemişti tüplerde tıkanıklık olabilir yumurtan kalındır Superman yumurta buluşmuyor dur birçok sebep söylemiştim ben rahim içi filmi çektim temiz çıktı Klomen kullandım 1 Yumurtam büyük Bakalım hayırlısı olur inşallah olmazsa Diğer aya yapacak bir şey yok Allah'ım neylerse güzel eylerİlaç kullanırken bir yan etki olmadı bittikten 3-4 gün sonra başladı 1 hafta kasık ağrısı çektim gün içinde ara ara yollayan ağrılar sebebini öğrendiğinde bana da söyle
Test Yapma canım bekle Adet günüm geçti girse yap Ben bugün gittim 1 hafta bekle dedi banaKasık ağrım var canim bugün iğnenin 11. Günü acaba ne zaman test yapsam bilmiyorum
Güzel haberlerini alırız inşallahSalı gidicğiiim ama ben olsun iyi olsun herşey herkes için❤
İnşallah bebişin seninledir canımdoktordan yeni geldim progesteron hormon testi yapmış bana 21.8 çıktı Yumurtam çatlamış dedi değer ortalama iyi dedi Tabii bu yumurtanın çatlaması hamile olduğun anlamına gelmiyor dedim bir hafta bekleyelim inşallah hamilesindir dedi rahmimin ağrıdığını söyledim yumurtanın çatladığını Sıvı ne tarafa doğru gidiyorsa oranın ağrıdığını söyledi yani iyi bir şey bir hafta bekleyelim 3 gün sonra adet günüm Hayırlısı olsun ama önceleri de böyle durumlar olmuştu Doktor yumurtamın çatladığını söylemişti ama hamile kalamam iş tım Tabii o zaman bir çok sebep söylemişti tüplerde tıkanıklık olabilir yumurtan kalındır Superman yumurta buluşmuyor dur birçok sebep söylemiştim ben rahim içi filmi çektim temiz çıktı Klomen kullandım 1 Yumurtam büyük Bakalım hayırlısı olur inşallah olmazsa Diğer aya yapacak bir şey yok Allah'ım neylerse güzel eyler
Test Yapma canım bekle Adet günüm geçti girse yap Ben bugün gittim 1 hafta bekle dedi bana
Sekerm naptin gittin mi kan tahlili vermeyeHahah anlıyorum seni canım bende öyleyim valla bencede bi kupayı hakediyoruzO gelmeden başlama zaten ilaca canım yok benim beta hcg bakcak direk bebe varmı diye yumurtlamadan 10 gün geçti ya kanda çıkar diye banadahaerken geliyor ama doktorun vardır bildiği bakalım
Negatif çıktı canım beklediğim gibi yani adete daha 1 hafta var bakalım artıkSekerm naptin gittin mi kan tahlili vermeyesonuc nasil
Aynen dha cok erken zatenNegatif çıktı canım beklediğim gibi yani adete daha 1 hafta var bakalım artık
Amin hepimiz için inşallahAynen dha cok erken zatenhayirlisi olsn hakkinda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?