merhaba arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun o kadar zor bir süreç içinde geçiyoruz ben dört yıllık evliğim ilk sene istemedik ama sonra ne kadar istediksede olmadı taki geçen seneye kadar yine klomen ve çatlama iğnesi umudum yoktu çünkü ondan önce defalarca klomen ve bir kere aşılama yaptırmıştım sonuç negatif geçen sene aralıkda klomen+çatlama iğnesi ile hamile kaldım buna ben bile inanamadım hiç test filan yapmadım ama belirtilerden anladım ve yanılmadım hamileydim ama benim için bu hamilelik kısa sürde şubat ayında kürtaj oldum kalp iki gün atmış sonra durmuş zaten keseyide geç görmüştük yok dış gebelik filan dediler ama keseyi görmem bile yeterli olmadı ben hiç bilmiyordum keseye bakılacak yok kalp atışı ama öyle bir öğrendimki ömrümün en kötü günleri 3 aylık korumadan sonra yine kabus geri döndü başa sardık
yine olmadı aşılama yaptım olmadı doktorum bana siz kısır değilsiniz dedi ama yeterli değil ara verdim bir iki ay şimdi klomen şuanlık iki yumurtam var ama mutlu değilim yine olmayacak diye artık bunaldım kendinden küçük kişilerin çocukları olup sana laf söylemeleri açımazsızca insanlarımız çok zalim yüreğimi bilerek acıtıyorlar rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin...