Zelişşş doktor Kontrolun ne zaman ??
canım sıkıldı pufff. bebetommm sen nerede ikamet ediyorsun ? sohbet edelim bari
Afiyet bal şeker olsun canımmmmOyş benim balım sıkılmış yemek yiyelim canımda yazarım ben sana
İst.20 tl yaptiriyorum bendeİstanbulda 12 lira ama sizin orasını bilemem
Afiyet bal şeker olsun canımmmm
ben avrupa yakasındayım sgk da geçiyor benim özel gittiğim yerdeİst.20 tl yaptiriyorum bende
Çokmu Sızlıyor Kıyamam Ov birazcık belki geçer ?Saol canım daha yiyenedimbenim ağrılar gene başladı göğsüm sızlıyor ya of yaaa
Saol canım daha yiyenedimbenim ağrılar gene başladı göğsüm sızlıyor ya of yaaa
ben avrupa yakasındayım sgk da geçiyor benim özel gittiğim yerde
Ney İğnesi Vurdurucaksın. Doktorum banada dedi iğne vurucam diye yumurtalıkları büyütmek için Senin ki ne için ?Bende anadolu yakasindayim muane olurken geciyor sgk ama kan testtinde 20 tl istiyolar valla parayi oyle goturuyolar zaten heray yaptiriyodum bu ay sgk yaptirdim ucretsiz sonucda 1 gun sonraya attilar ama negatlf oldugunu bildigim icin bekledim.ama igne vurulursam hersey normall giderse beklemem hemen isterim sonucu
Ney İğnesi Vurdurucaksın. Doktorum banada dedi iğne vurucam diye yumurtalıkları büyütmek için Senin ki ne için ?
ben klomen bir kere kullandım doktor 2 cisini deniyelim demedi iğne vurucam dedi hemen adet olunca gel dedi.. bakalım neler olcakYok canim simdi klomen kullaniyorum hersey yolunda giderse yumoslar buyurse catlatma ignesi vurulcam.ama daha var bugun klomenle 2.gun bekliyorum isde...benim normalde yumoslar buyuyor da gecen ay isde buyumedi dr bende baska bisey kullaniyim dedim olmaz klomene cevap veriyosun dedi bakalim bu ay buyuceklermi aslinda telasliyim ya diyor um buyumezse o zaman belki senin dedigini verir.
Bakalim herseyin hayirlisi benim adet gunum gecmisti 6 gun yumoslar yuzunden okumussundur ama daha da olmazdim bu hafta cok hareketli gecti benim icin adet oldum.sende bence yuruyus falan yap ki tez zamanda adet ol diye ise yarar belki bende yarin yumoslar icin birazda zayiflamak icin basliyorum yuruse kismetse bakalim bu ay incir ve sporla denicem sonuc ne olcak.Yumoslar soyle 14. Gun catlama kalitesine gelsin istiyorum.ben klomen bir kere kullandım doktor 2 cisini deniyelim demedi iğne vurucam dedi hemen adet olunca gel dedi.. bakalım neler olcak
eşimle beraber yürüyüşlere başlıcaz kısmet olursa ben severim yürüyüşü. bende de pco olduğu için adetlerimin günü arada sırada değişiyor bu son 7 ay 28 günde bir tedavi ye baslayalı 4 ay oldu 15 günde 1 adet olduğum da oldu. klomen adet geçikmesi yapıyormuş inş bende yapmazBakalim herseyin hayirlisi benim adet gunum gecmisti 6 gun yumoslar yuzunden okumussundur ama daha da olmazdim bu hafta cok hareketli gecti benim icin adet oldum.sende bence yuruyus falan yap ki tez zamanda adet ol diye ise yarar belki bende yarin yumoslar icin birazda zayiflamak icin basliyorum yuruse kismetse bakalim bu ay incir ve sporla denicem sonuc ne olcak.Yumoslar soyle 14. Gun catlama kalitesine gelsin istiyorum.
Canımcım senin göğüslerinde ağri ne zamandır var?
Çokmu Sızlıyor Kıyamam Ov birazcık belki geçer ?
Yok canim simdi klomen kullaniyorum hersey yolunda giderse yumoslar buyurse catlatma ignesi vurulcam.ama daha var bugun klomenle 2.gun bekliyorum isde...benim normalde yumoslar buyuyor da gecen ay isde buyumedi dr bende baska bisey kullaniyim dedim olmaz klomene cevap veriyosun dedi bakalim bu ay buyuceklermi aslinda telasliyim ya diyor um buyumezse o zaman belki senin dedigini verir.
Yapmamıştır merak etmeee korkmada yarın yapıcakmısın test ?Evet ya hele eğilip kalkarken bide bişeye uzanırkende kasıklarım Cook ağrıyor neden ya bu kist falan yapmamıştır dimi tek korkum
İncir bende yiyordum 1 haftadır yiyemedim yarın gene başlicM canım Cook faydalımışBakalim herseyin hayirlisi benim adet gunum gecmisti 6 gun yumoslar yuzunden okumussundur ama daha da olmazdim bu hafta cok hareketli gecti benim icin adet oldum.sende bence yuruyus falan yap ki tez zamanda adet ol diye ise yarar belki bende yarin yumoslar icin birazda zayiflamak icin basliyorum yuruse kismetse bakalim bu ay incir ve sporla denicem sonuc ne olcak.Yumoslar soyle 14. Gun catlama kalitesine gelsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?