Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Çok saol canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Yapmamıştır merak etmeee korkmada yarın yapıcakmısın test ?

Benimki günün geçsin ne boşuna yapılan diyordu az önce bi tanede bebiş için ye diyor yarın yapacam canım dışarı çıkacam kuaföre falan eksiklerimizi alacaz salı dönüyoruz ya yapim testi öle gidim ya

haber ver bizede ama tamamı bebişim yokssaaa küserim sana bak hee :)))) yarın akşam girerim Kk ye Eşim izinli çünkü Güzel haberlerinide bekliyorum canımmm

haber ver bizede ama tamamı bebişim yokssaaa küserim sana bak hee :)))) yarın akşam girerim Kk ye Eşim izinli çünkü Güzel haberlerinide bekliyorum canımmm

Kızlar darı akıntım başladı az önce Bu ne şimdi ya neyse canım eğer yarına kadar olmazsam test yapacam yazarım canımmm zaten varsa size de umut olur inş

Kızlar darı akıntım başladı az önce Bu ne şimdi ya neyse canım eğer yarına kadar olmazsam test yapacam yazarım canımmm zaten varsa size de umut olur inş
İnşallahhhhhhhhhh canımmmm haber ver not bırak ben bakarım yarın akşam tamamı öpüyorum seni benim Çıkmam gerek... KK Liler Sizde Allaha Emanetsiniz. Rabbim Herkese Şifa Versin. Evine mutluluk bol bol Huzur SAĞLIK edep İhsan Etsin.

Canım peki ağrıların oldumu hiç

canım klomenle 2.gunum daha az da olsa adet kanım geliyor.akıntı seklınde o yuzden bişey hissetmiyorum.ben yumoslar buyurken hissediyorum zaten hissetmedimmi buyumuyorlar anlıyorum.Artık cözdum galiba bu işi

cnm bende bugun soracaktim sizlere 16,gunun 12 yada13,yumurtladim saniyorum bugun sari beyaz akiskan oldukca fazla ajintim var ne olaki

cnm bende bugun soracaktim sizlere 16,gunun 12 yada13,yumurtladim saniyorum bugun sari beyaz akiskan oldukca fazla ajintim var ne olaki

klomen kullandıysan adet olana kadar gider.ama bebiş haberciside olabilir.

Görüşürüz balım seni seviyorummmm

Bat21 Ocak canım idrar yapacam ama belki fırsat olursa kanda olabilir

idrarda erken bence gözukmez yap ama negatif olursa moralini bozma :) daha erken de kendine birde ben bat ından 6 7 gun önce ögrenide duydum mesala bu topiği acan arkadas erken ögrendi adetinden ama genede kanda bakmadan sonuca takılma birde belkı konusmusuzdur ama catlatma ignesi vuruldunmu?

Canım ama benim yerleşme kanaması gibi kan oldu vede belirtiler varya belki çıkar diye yapacam cıkmazsada adet olana kadar tabi umut var..yok canım vurulmadım

Son düzenleme:
Canım ama benim yerleşme kanaması gibi kan oldu vede belirtiler varya belki çıkar diye yapacam cıkmazsada adet olana kadar tabi umut var..yok canım vurulmadım

O zaman kesin yap canim idrar bizede haber ver o kan geldiyse kesin vardir bebis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…