• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

mart 90 doğumluyum 1 sene 7 aylık evliyim Şimdilik ev hanımıyım Çocuk tedavisi görüyorum peki ya sen?

86 dogumluyum 5.5 senelik evliyim ciddi olarak tedavide 3 ayım ama ondan önce de klomen kullandım kont.suz benim iş biraz karısık yaklasık 3 yıldır korunmuyoruz işde...yeni işden cıktım ev hanımıyım.

86 dogumluyum 5.5 senelik evliyim ciddi olarak tedavide 3 ayım ama ondan önce de klomen kullandım kont.suz benim iş biraz karısık yaklasık 3 yıldır korunmuyoruz işde...yeni işden cıktım ev hanımıyım.
bende evlendiğimden beri korunmuyorum bende polikistik over sendromu var. bat 21 Doktora gidicem İğne yapıcaklar. Birde Havalar Isınınca Anadolu yakasından ev bakıcam kiralık tasınıcam o var ev arastırıyorum simdiden telaşe bitmiyor

ne yapalım arkadaşım kafa dağıtıyoruz birbirimizden bilgi alıyoruz satıyoruz burası tam kafa dağıtma yeri senin bat ne zaman bu arada hoşgeldin topiğimize sen hangi tedavidesin detaylı anlatırsan seviniriz canımmmm inşallahhhh RABBİM hakkında hayırlısını versin ve bebeğini nasip etsin.....
hosbuldm cnmm..benm muhtemen bat 26sı bu ay..adetın 3. gunu klomenle baslıyoruz asılama yapılcak ılk tedavım :)

ins ilk aydan tutar boyle konusmaları okurken yazdıgın belirtiler ve o kan geldi demen senki ordaymıs gibi geldi bana dikkat et kendine

Bende ilk defa içimde hissettim inş yanıltmaz bide otursam hep gezdim ;))) evine gidincede temizlik iş güç ooo çok iş var canım sadece ağır kaldıramaya bide eğilip kalkarken ani davranmıyorum okadar Rabbim korur varsa

bende evlendiğimden beri korunmuyorum bende polikistik over sendromu var. bat 21 Doktora gidicem İğne yapıcaklar. Birde Havalar Isınınca Anadolu yakasından ev bakıcam kiralık tasınıcam o var ev arastırıyorum simdiden telaşe bitmiyor

bana bir tanı konmadı.testler normal dendi ama ben gene test yapmak istiyorum.dr yanasmıyor.adet gecikmesi olurdu hep bir dogum kont.hapı kullandıgım zamanlar gunumde olurdum.simdi klomenle bile gecikme yasıyorum.klomen bazı aylar yarıyor bazı aylar yaramıyor yani.bu ay hersey yoluna gitcek gibi hissediyorum kısmet.

Back