Eşim Çok utangaç Testi bile utana sıkıla yaptırdı. 2 ay beklettirdi beni zar zor ikna ettimNeden gitmediki mutlaka götürmen lazim olmaz oyle soz konusu cocuk yani onemli mevzu hakkında hayirlisi olsun sakın pkoluyum cocuğum olmuyor deme inan benim de Birşeyim olmadıgı halde olmuyor bebek nasip kismet bu işler
Canim ben yiyorum bakalim faydasini gorcekmiyim yumoslar dahada buyusun diye yiyorum.mrb arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım hatırlarsanız klomene bu ay başlamıştım kontrolümde yumurtaların hepsi çatlamış dimişti ocak 25 te adet günümdü 28 indede ilaca başladım şubat 11 dede kontürolümdü 2 gün önceye kadarda sancılarım vardı adet olucak gibi oysa şimdi sadece belim ve kasıklarımda sancım var özellikle yürüyünce sol tarafım acaba tutmuşmudur ne dersiniz bide incir yiyen varmış ne ggibi faydası oluyo yazarmısınız
Eşim Çok utangaç Testi bile utana sıkıla yaptırdı. 2 ay beklettirdi beni zar zor ikna ettim
Canım beninde sat 25 ocaktı bende 28inde klomene başladım benimde ağrılar var dünden beride ayaklarım resmen buz gibi test yapsammı yaamrb arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım hatırlarsanız klomene bu ay başlamıştım kontrolümde yumurtaların hepsi çatlamış dimişti ocak 25 te adet günümdü 28 indede ilaca başladım şubat 11 dede kontürolümdü 2 gün önceye kadarda sancılarım vardı adet olucak gibi oysa şimdi sadece belim ve kasıklarımda sancım var özellikle yürüyünce sol tarafım acaba tutmuşmudur ne dersiniz bide incir yiyen varmış ne ggibi faydası oluyo yazarmısınız
Amin Saolasın canımmm :))) Rabbim sana da en Kısa Sürede Hayırlı evlad nasip etsinAnladim ama bu isler utanmakla sıkılmakla halledilmiyor malesef insallah hakkınızda hayirlisi olur
Yap Test Çıkar Belki ???Canım beninde sat 25 ocaktı bende 28inde klomene başladım benimde ağrılar var dünden beride ayaklarım resmen buz gibi test yapsammı yaa
hatırlamıyorum seni ama neden bi gelip bida gelmiyorsunuz bak ne guzel sohbet ediyoruz gelsene surekli canimcım valla seninkiler belirti ama cok takılma sadece bat gunünü bekle derim
Yap Test Çıkar Belki ???
İstanbulda 12 lira ama sizin orasını bilememYarın alimde yapim bari hangi marka âlim kızlarrr bide kan testi nin özelde fiatı ne
Amin Saolasın canımmm :))) Rabbim sana da en Kısa Sürede Hayırlı evlad nasip etsin
İstanbulda 12 lira ama sizin orasını bilemem
Canım beninde sat 25 ocaktı bende 28inde klomene başladım benimde ağrılar var dünden beride ayaklarım resmen buz gibi test yapsammı yaa
2 Saatte Çıkıor da Gerek Yok Normal Gebelik testi al ondada varsa çıkarO kadar ucuzmu iyi yapim ozAman peki nekadar sürede çıkar özelde de gecmi çıkıyor
insan nekadar kararsız kalıyo demi yapsam mı yapmasammı diye bi hüsranla karşılaşmaktanda korkuyo en iyisi sende benim gibi adet gününü bekle öyle test yap anazından garanti olur içini ferah tut allah büyük :) olur işallah bekleyen herkesinki
2 Saatte Çıkıor da Gerek Yok Normal Gebelik testi al ondada varsa çıkar
yok ya fark etmez al eczaneden bitane yap.Ok balım yarın alıp yapim bi markası önemlimi
Evet de canım ben türkiyedeyim işte salı gitcem evime batda Perşembe bende gitmeden varsa bilim uçağa binecem bide öle işte varsa çıkar yoksada rahat hareket ederim
tşk ne biliyim daha yeniyim hani araya girersem olurmu olmazmı bilemedim birazda sıkmak istemiyorum sizi yazdıklarımla ama sürekli okuyorum yazdıklarınızı bişeyler kapmaya çalışıyorum o beklemek ne kadar zor geçmiyo umarım benim gibi bekliyen herkesin kucagını boş bırakmasın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?