Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Neden gitmediki mutlaka götürmen lazim olmaz oyle soz konusu cocuk yani onemli mevzu hakkında hayirlisi olsun sakın pkoluyum cocuğum olmuyor deme inan benim de Birşeyim olmadıgı halde olmuyor bebek nasip kismet bu işler
Eşim Çok utangaç Testi bile utana sıkıla yaptırdı. 2 ay beklettirdi beni zar zor ikna ettim

Canim ben yiyorum bakalim faydasini gorcekmiyim yumoslar dahada buyusun diye yiyorum.

kızlar bir yerde okudum ilişkiden 6 saat sonra yıkanın ve kendinizi tuttugunuz kadar tuvalete gitmeyin ..(yagmur 111 bende kuru incir yiyorum yumoslarim buyusun diye bakalim daha gelisme yok ama

Canım beninde sat 25 ocaktı bende 28inde klomene başladım benimde ağrılar var dünden beride ayaklarım resmen buz gibi test yapsammı yaa

hatırlamıyorum seni ama neden bi gelip bida gelmiyorsunuz bak ne guzel sohbet ediyoruz gelsene surekli canimcım valla seninkiler belirti ama cok takılma sadece bat gunünü bekle derim

tşk ne biliyim daha yeniyim hani araya girersem olurmu olmazmı bilemedim birazda sıkmak istemiyorum sizi yazdıklarımla ama sürekli okuyorum yazdıklarınızı bişeyler kapmaya çalışıyorum o beklemek ne kadar zor geçmiyo umarım benim gibi bekliyen herkesin kucagını boş bırakmasın rabbim

Canım beninde sat 25 ocaktı bende 28inde klomene başladım benimde ağrılar var dünden beride ayaklarım resmen buz gibi test yapsammı yaa

insan nekadar kararsız kalıyo demi yapsam mı yapmasammı diye bi hüsranla karşılaşmaktanda korkuyo en iyisi sende benim gibi adet gününü bekle öyle test yap anazından garanti olur içini ferah tut allah büyük :) olur işallah bekleyen herkesinki

Evet de canım ben türkiyedeyim işte salı gitcem evime batda Perşembe bende gitmeden varsa bilim uçağa binecem bide öle işte varsa çıkar yoksada rahat hareket ederim

Evet de canım ben türkiyedeyim işte salı gitcem evime batda Perşembe bende gitmeden varsa bilim uçağa binecem bide öle işte varsa çıkar yoksada rahat hareket ederim

ozaman kan testi yaptır yada dr git utrasonla bakılınca daha net oluyo için rahat eder enazında kan idrara nazaran daha net ve çabuk gösteriyo varlıgını yinede emin oluncaya kadar dikkat et

amin canım amin ama gel konuşuruz dertleşiriz utanmak sıkılmak yok burda gördüğün gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…