hahahahahha deli kızSinir bozucu yaratıklar sanki kendilerine doğuruyoruz kendilerini ne ilgilendiriyorsa :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahha deli kızSinir bozucu yaratıklar sanki kendilerine doğuruyoruz kendilerini ne ilgilendiriyorsa :)))
kız yoksa hamılemısın boyle zırlamalar duygu degısıklıgı falan
hayırlısı işallah...yok canım ya adet oldum.kolomenin ilk gunu ictim hayırlısı baakalım.kan degerimde 1.2 di hala niye dusmuyor acaba bu ayy 5 ve yukarısı olurmu?normal de hep 00 yada0.60 cıkıyordu
canım çok sevindim hayırlı olsun ,ayrıntılı yazarmısın tecrübelerini,kaç yumurtan vardı ?kaç günde bir ilişki ?birde ilişkiden sonra kaç dk yattın ?hemen banyo yaptın mı ?tuvalete gittin mi ?ben ilişkiden sonra 30 dk yatıyorum sonra tuvalete gidiyorum ve banyo yapyorum. sen iğne olmamıştın demi?çok sevindim senin adına çok yeni bir gebelik 5-6 gün sonra kese görülebilir :)
Hemen anlatayım,
bi önceki ay hiç bişey kullamadım ama eşim korunuyodu ve benim adet düzensiiz oldugu için 45.gün falan hala adet olmamıştım. O ayda eşimle korunmayı bırakıp çocuk sahibi olalım artık diye karar verdik. doktoruma gittim önce duphaston(progestron) verdi bebek oluşmuşsa eğer onu korur oluşmamışsa bi an önce adet olmanı sağlar dedi.. 6 gün kulladım ve adet oldum 19 ocakta..
ardından doktorum bi program verdi: adetimin 2.-7. günleri arası klomen kullandım günde 3 tane, adetimin 10.-15.günleri arası hergün ilişki, ve adetimin 22.-27. günleri arası duphaston
(bebek oluşmuşsa korusun oluşmamışsa bi an önce adet olmam için)..
ben bel ağrısı, değişik bi kasık ağrısı, gaz problemi ve sürekli uyuma isteği gibi belirtiler yaşadığım için 25. günümde evde test yaptım hiçbişey çıkmadı, 27. günümde tekrar test yaptım gölge gibi bi ikinci çizgi çıktı.. bunun üzerine 28. yani son gün akşamı test yaptım ikinci çizgi çıktı ve bende dün yani adet olmam gereken gün kan testi yaptırdım ve beta hcg 86 hamileyim..
Her hangi bi kür kullanmadım, eşim ve ben 24 yaşındayız, alkol sigara vs. alışkanlıklarımız yok.. ilişki sonrası 20 ila 45dk değişen sürelerde belimin altına yastık koyarak uzandım sadece ve ardından duş aldım.. ilke deneme ayımız olduğu ve bikaç aya anca olur diye düşündüğümüz için pek stresli değildim diye düşünüyorum ve tabi namazlarımızda eşimle bol bol dua ettik..
Böyle yani, başka sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin.. Dualarını eksik etme..
Rabbim korusun canım dikkat et kendine
teşekkürler, sizde dualarınızı eksik etmeyin..
Günaydın kızlar bat'a 4 gün var ağrılarım yok denilecek kadar az umarım iyi bişedir bu
masallah kızlarr ıkı ayda ne konusmussunuz 190 sayfa oku oku bıtıremedimhamiş arkadaş tebrik edıom allah tamamına erdırsın ınsallahbata cok az kalmıs olanlar ınsallah rabbım nasıp eder cıft cızgılerı gorursunz bu aybende bı heycan var anlatamam tedavıye baslayınca bıde nice olur benm halim
Günaydın canım .. İnsallah ıyı bıseydır .. Senın adetlerın duzenlımıydı ?
Günaydın kızlar bat'a 4 gün var ağrılarım yok denilecek kadar az umarım iyi bişedir bu
Bende bir heyecanla bekliyorum 21 gelse diye İnsallah Kırmızıyı Görürüm...Evet canım 28 günde bir oluyorum hiç şaşmaz
Bende bu ay başladım klomen kullanmaya. Klomen bittikten kaç gün sonra, çatlama iğnesi vuruldunuz kızlar?
meleğimmm hakkında hayırlısı olsunn kafana takma düşünmemeye çalış gece sancım oldu benim bunuda kocişe söyledim hiç umursamadı dedi kötüyü düşün iyi çıkarsa şansına dedi... olmazsa çok üzülmüyeceksn ama çok kafaya takıp umutlanıp olmazsa ozaman çok aşırı üzülcez çünkü geçen ay kocam çok ümitliydi olur kesin dedi ve onunda morali alt üst oldu onlarda bizlerle beraber çok yol kat ediyorlar... benim eşim hep içine atar ben üzülmim diye belli etmez geçen ağzından kaçırdı... dedi sen üzülme diye ben hep içime atıyorum dedi bende tabi çok üzüldüm yine şuan hiç umursama hatta olmayacalk gibi düşün olursada büyük süpriz olsunnnn
Bende bir heyecanla bekliyorum 21 gelse diye İnsallah Kırmızıyı Görürüm...
ayrancım neden öyle diyorsun kırmızıyı inşallah görmezsin tatlım