Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

hoşgeldin arkadaşım klomenin hayırlı uğurlu olsunnnn inşallahhhh...ben 3 ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadım o konuda yardımcı olamicam ama iğne olanlar yazar sana

Hoşbulduk, sağolasın..İnşallah hayırlı olur, bugün başladım bakalım, ilk kez kullanıyorum. Bittikten 2 gün sonra gel demişti doktor, o günmü vuracak, merak etmiştim de?

ayrancım neden öyle diyorsun kırmızıyı inşallah görmezsin tatlım
Klomen Kullandım 20. günü Avulasyon testi yaptı doktor büyümemiş yumoşlar dedi . Gebe Değilim bari zamanında adet olayım istiyorum

Son düzenleme:
Hoşbulduk, sağolasın..İnşallah hayırlı olur, bugün başladım bakalım, ilk kez kullanıyorum. Bittikten 2 gün sonra gel demişti doktor, o günmü vuracak, merak etmiştim de?

tatlım galiba o gün doktorun söyler gittiğinde cnm bak kontrolden sonra yumoşların kaç mm olmuş bizede söyle cnm herzaman burda bekleriz gel inşallah

Klomen Kullandım 20. günü Avulasyon testi yaptı doktor büyümemiş yumoşlar dedi . Gebe Değilim bari zamanında adet olayım istiyorum

Belki geç döllenme olur canım yaa hem burda kaç kişi yazdı olmaz demiş Dr da oy olmuş)

RABBİM dilerse neden olmasın ama benimde bu ay hiç ümidim yok geçen ay yumoşlarım çok güzel çatlamıştı cünkü ağrı çekmiştim bu ay hiç sancı çekmedim galiba bende hamiş kalamadım dediğin gibi zamanında gelsin batımız inşallahhh

Ağrıya bağlıysa ben kesinnn hamileyim kız takılma buna )

Aynen Canımmm Bari Zamanında adet olsam O bile Sevindiricek Beni. Sen ne zaman dan beri Tedavi Görüyorsun ?

Polikistik over var bende o ihtimal hiç aklıma gelmiyor be canımmm

Zehraaaaaaaaaaaa beni sibir etme yaaaa ;( siz umutsuz olunca ben sibir oluyorum yaa olmazsada olmaz bunu kafada halledin olmicak dersen Allah inanmadın şeyi verirmmi vermez siz inanın addet olduğunuzda da üzülmeyin lütfen hayırsız sakat olsa bunları düşününnnnn

Bu AY için ümidim yok canımmm Önümüzdeki günleri Rabbim bilir. Hayırlısını versin Ahlaklısını versin. Hemen Sinirlenme Sennnnn Sana Sinirlenmek Yasak Gebe Olabilme ihtimalin var senin

Benim Doktorumda 3 Ay daha tedavi Uygulayacam Hamile kalamazsan Tüp bebeğe yönlendiricem dedi. Konuşurken Ümitsiz Konuştu. Bende Tüp bebek İstemiyorumm

2 yıllık evliyim benim tsh yüksekti yani tiriotim vardı dedi doktor triot hapı iç hamile kalırsın kaç ay kullandım tamam trıotm düştü ama yine hamiş kalamdım sonra glifor verdi 3 ay kullan olmazsa seni özel dk yönlendirecem dedi ve yine olmadı.daha sonra özeldeki dk klomen verdi yanında gliforu kullanmayı eksik etme ve çocugun olana kadar trıoıt hapını içeceksn dedi bende sorun bunlardı ama geçen ayda yumoşlar çatladı çok umutluyduk yine olmadı işte eşiminde herşeyı gayet iyi nasip bunlar gercekten

Bu AY için ümidim yok canımmm Önümüzdeki günleri Rabbim bilir. Hayırlısını versin Ahlaklısını versin. Hemen Sinirlenme Sennnnn Sana Sinirlenmek Yasak Gebe Olabilme ihtimalin var senin
İnş canım bazılarınında sesi yükselemez en azındannnn

Aynen Nasip Kısmet.. Bende Geçen Ay klomen Kullandım Bu ay Doktor Yumurtalıkları büyütmek için iğne yapıcam dedi. Klomen verirmi bilmiyorum çok merak ediyorum neler olucak. Benim eşim için doktor iyi değil kötü de değil dedi bebek olur dedi ama senin problemini aşmamız lazım ilk önce eşinde üroloji doktoruna gitsin dedi. Eşim gitmedi...

mrb arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım hatırlarsanız klomene bu ay başlamıştım kontrolümde yumurtaların hepsi çatlamış dimişti ocak 25 te adet günümdü 28 indede ilaca başladım şubat 11 dede kontürolümdü 2 gün önceye kadarda sancılarım vardı adet olucak gibi oysa şimdi sadece belim ve kasıklarımda sancım var özellikle yürüyünce sol tarafım acaba tutmuşmudur ne dersiniz bide incir yiyen varmış ne ggibi faydası oluyo yazarmısınız

Neden gitmediki mutlaka götürmen lazim olmaz oyle soz konusu cocuk yani onemli mevzu hakkında hayirlisi olsun sakın pkoluyum cocuğum olmuyor deme inan benim de Birşeyim olmadıgı halde olmuyor bebek nasip kismet bu işler

hatırlamıyorum seni ama neden bi gelip bida gelmiyorsunuz bak ne guzel sohbet ediyoruz gelsene surekli canimcım valla seninkiler belirti ama cok takılma sadece bat gunünü bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…