şuan bile var canım ya sancı bacaklarıma vuruyor ağrısı bilmiyorum ama yinede takılmicam beklicem ama büyük ihtimal olmaz eminim neyse inşallah sen hamiş kalırsın artık
anladım canım hayırlısı olsun o zaman .. :))) haberlerını beklıyorum 5 gun sonra canım :))
bu ay klomen tedavısı oldum yazmıstım belkı okumussunuzdur suan bekleme surecındeyım 10 gun kaldı 18. gundeyım adetten sonrakı ama sureklı agrım var özellikle sağ kasığımda . sağ tarafımda 3 yumurta vardı . 3 gun once doktora gıttım 5 de catlamıs dedı yumurtaların insallah beşiz hamıle kalırsın dedi :)) oturup kalkarken yururken sureklı sancılarım agrılarım var normal mı bunlar ?? yasayanlar var mı lutfen cevap yazın kızlar
Birşeyi 40 kez söylersen olur kız inançlı ol olmaz dersen olmaz olacak de pozitif ol olmazsada vardır hayır Rabbim bilir iyisini de sabret canımsın bida duymim
canımcım ya haklısın ama sevinirsem olmazsa ozaman daha kötü olacamı biliyorum hatta 1 hafta ağlamakla geçer günlerim
bat ına az kalanlaaarrr; inşallah, adı batasıca batlarınız gelmeeezzz, inşallah bebişleriniz şu anda yerleşiyordur rahat rahat anneciklerinin rahimine oohhhh
pozitif düşünün, bat ı falan unutun...
çatlatma iğnesi olalı şu anda 29.saatteyim, kociş gece vardiyasında çalışıyor. dr. 24 ila 36 saat içerisinde ilişki dedi.
napsam bilmiyorum daha ilişki olmadı, gece 1 de gelcek kociş, gece mi olsa... yoksa sabah olsa geçmi oluuuurr bilemedim yav
yalnız şu silkeletme yöntemini deniycem ben bu yöntemle hamile kalan çokmuş en azından değişik bir fantezi katmış oluruz ilişkiye de
Stres baş düşman canım olur geç olsun temiz olsun saglıcakla olsun dimi
Stres baş düşman canım olur geç olsun temiz olsun saglıcakla olsun dimi
kız bu bebişlerde stresede gelmiyor
Yani gelmez tabi akıllılar maşallah)
kızlar bugün bi arkadaşım klomen ve iğne tedavisine başladığım için eleştirdi daha beş ay olmuş çok erken falan dedi kendinin 1 yılda olmuş da yani insanın böle tepki alması ben çok kötü bir şey mi yaptım detirdiyo doktorun kim falan dedi yani kendimi çok kötü hissetm yani sonuçta yapıldı geçti anlamıyorum insanları canım hayırlısı olsun de ve geç değil mi bu arada gerçekten vücuda çok mu zararlı bu ilaçlar yani sonuçta psikolojik boyutu da var olmadıkça insan geriliyo ve stres daha da artıyo şu saatten sonra tek dileğim beni mutlu edecek tek şey güzel sonucu almak
canım senin ismin neden eleğim sanki meleğim der gibi oluyor
bakıp bakıp cıkıyonmu???? yazsana şekerimmmmmmmmm
Meleğim yazdım sistem kabul etmedi canım ya
canım başka yazıları da takip ediyorum ara ara çıkyorum canım o arkadaşın çocuğu bir yıl sonra olmuş ne diyim ki ben de dedim dotor eğer istiyosanız başlayalım beklemenin anlamı yok ozaman dedi bir de ablam da tüp bebekle çocuk sahibi oldu ondan dedim bu telaşım
galiba ben yanlış anlamışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?