kızlar doktordan geliyom bugün 14.gün daha yumoşlar fazla büyümemiş doktor pazartesi bi daha gel eğer gelişme olmamışsa ilacın dozunu artırırız.
Gecen ay benimde yumoslar buyumedi akintim kasik agrisi gogus agrisi sizlama hepsi oldu canim sen gene calis bende biraz yaptim ama ustune dusmedim birde 6 gun gunum gectikız incir yiyorum bugün yeni ilişki önerdi.ilişkiyi klomenin son günüydü yaptık çünkü doktorum öyle söyledi peki sizlere hangi günlerde ilişki önerdi?kızlar bide birşey soracam benim ara ara akıntım oluyor ondan sonra yok niye böyle oluyor ki acaba
İnşallah yaaa canım ben 18.günden beri ilişkiyi bıraktım bugün 23. Gün acaba yanlış mı yaptım ağrılarım devam ediyor ama olduysa olmuştur ya öbür ay doktoruma takip ettirecem ozAman daha ii bilirim şimdi beklicem adet olmayız inş bu ay herkesin göbişi dolsun)))
merhaba arkadaşlar,
bugün yaptırdım kanda gebelik testini ve sonuç: beta hcg = 86..
Alllah'ın izniyle hamileyim, dualarınızı eksik etmeyin :)
Benim adetim 3 gün sürüyor doktorumda bildiği için ü cü günü iç sabah akşam uyguladı adetin kaç gün sürüyor senin ? doktor sormadımı ?
merhaba arkadaşlar,
Tesekkur ederım canım yanı adet belırtılerıde olabılır mı dıyorsun ?
merhaba arkadaşlar,
kız incir yiyorum bugün yeni ilişki önerdi.ilişkiyi klomenin son günüydü yaptık çünkü doktorum öyle söyledi peki sizlere hangi günlerde ilişki önerdi?kızlar bide birşey soracam benim ara ara akıntım oluyor ondan sonra yok niye böyle oluyor ki acaba
doktorum banada 18 . gun bırak demıstı yanlıs yaptıgını sanmıyorum canım .. inşallah bu ağrılar bebeklerin gelişinin göstergesidir .. amin canım göbişlere razıyız artık :)
merhaba arkadaşlar,
hayır cnm. benim öyle bişi demiyorum, yani yumurtalar çatlarken oluyor diyorum. adet belirtisi olamaz çünkü adetin ağrıları çok daha farklı, üstelik adete yakın geçmişti bu ağrılar diyorum.
coookkk sevındım canım ALLAH sağ salim kucagına almayı nasıp etsın :)) dua edıcem canım :))
merak ettıgım bır ıkı sorum var sorabılır mıyım ?
ohh ne güzelhayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kullandığın ilaçları, ilişki sıklığını ve yaptığın başka bişi varsa bizimle paylaşırmısın cnm.?
İyide canım 8.günü başladı bu ağrılar 23.gün haala gitmedi daha yumurta çatlasa bukadar uzun sürermi yaaa şaştım kaldı bide önceden böle ağrılar olmazdı demek bizim yumoşlar ilaç olmadan catlamıyormuyduhayır cnm. benim öyle bişi demiyorum, yani yumurtalar çatlarken oluyor diyorum. adet belirtisi olamaz çünkü adetin ağrıları çok daha farklı, üstelik adete yakın geçmişti bu ağrılar diyorum.
Tabiki sorabilirsin..
teşekkür ederim .. profılınden bulmaya calıstım belırtılerle ılgılı bısey yazmısmısın dıye ama cok bısey göremedım canım :) beırtılerın varmıydı bugune kadar ne sadın ılıskı sonrasında diye soracaktım :/ ?
Ne yapıyorsunuz kızlar nasılsınız beni bata 1 hafta kaldı çok kafama takıyorum(( 14:
Tabiki sorabilirsin..
teşekkür ederim .. profılınden bulmaya calıstım belırtılerle ılgılı bısey yazmısmısın dıye ama cok bısey göremedım canım :) beırtılerın varmıydı bugune kadar ne sadın ılıskı sonrasında diye soracaktım :/ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?