Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım her an gözlerimiz doluyor zaten kimi erkek olsun kız olsun der bizse sağlıklı olsun yeter diyoruz
ben de salı günü kontrolden sonra dr iğne yazınca iğnemi aldım eczaneden vurdurmaya hastaneye doğru yürürken ağladım ağlicam öyle doldu gözlerim dedim ki Allahım sen bu ay nasip et emeklerimizi boşa çıkarma sana kurban kesmeyi bize nasip et dedim adağımız var bizim eşimle ....
Ama bugün bari hüzünlenmeyelim her şeyin hayırlısı önce bugün eşlerimizle güzel bi akşam olsun huzurlu...

İnsallah canim Allah kurbanizi kesmeyi nasip etsin.Gelcek bebisler ama zamanini bilmedigimiz icin boyleyiz.Bu durum benim iyice psikolojimi bozdu artik inan ama bakiyorum uzak yerlerdede olsak hep ayni duygulari yasiyoruz.

30 31 ocak ilişki oldu klomenden sonra 31 ocakta çatlatmaiğneside vurdu doktor bu gün 14. gün kızlar gidip kanda baktırayımmı acaba

kimsenin bilgisi yok herhalde

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyodum zaten size birşey sorucam ben yaklaşık 2 yıllık evliyim çocugum olmadı bu ay klomene başladım 3 gün önce dr. gittigimde bana yumurtalıkların çatlamış dedi büyük bir ihtimal adet olmassın dedi yani şuanda sancılarım var bel agrım gögüs agrım kasıklarımda agrılarım var ve göbegimde aşırı bi şişlik gövek deligimde açılma oldu yani ben şimdi hamilemiyim degilmiyim çok merak ediyorum test yapsam çıkarmı bilmiyorum nolur bilgilerinize ihtiyacım var

Adet tarihin ne zaman

kızlar nerdesiniz cook mutluyum adet oldummm kosun kosun gelin nerdesiniz artık yeni aya tedaviye baslayablicem oleyyy hıç adet olunca bu kadar sevincem aklıma gelmezdi.dün incir yemeye basladım temizlik falan bugun 4 tane halı sildikden sonra kan geldi üzülüyodum dr söktürücü vercek onu kullancam beklicem diye ama beklemeden geldi kan :89: :124: :124: psikolajimde düzeldi valla

gözün aydın canım .. moralını hep boyle yuksek tut işte ne güzel :))) insan bekleme surecıne gırınce 15 gun hemen umıtsızlıge kapılıp moralını bozup stres yapıyor kımbılır bebeğin döllenıp tutunmasını engelleyecek ne kadar cok seye sebeb oluyoruz vucudumuzda .. ben stres yapmamak ıcın kendı aılemın yanına gıdecegım hatta 1-2 gn içerisinde .. stes yapmasak belkı kendılıgınden olucak ama cok kuruyorum bende kafamda ay oylemı oldu bu belırtımı acaba beynım hep onunla meskul oluyor..

Evet canım bende cok stres yapıyorum düşünüyorumda ocakda adet olunca aglıyodum subatta adet olunca gülüyorum bu nasıl psikolijidir sabah bozuk öğleden sonra düzgün anlayamıyorum kendimi yarında kan testi sonucum cıkıcaktı tekrar yaptılarda tabii negatif olucaktı dr söktürücü vericekti de ben tekrar adet olucaktımda ....ooo bu işlemleri gecti şuan :124: :124: :87: aaa hadi kızlar partiye :124: :124:

bencede canım kan testi için daha erken bekle biraz daha bence

ya biliyorumda erken ne yapıyım işte o kadar çok istiyoruzki artık ne yapıcagımı nasıl davranıcagımı bilmiyorum normalde 28 günde bir olurum ben 25ocakta oldum 21 birinde olucam ama belirtileri var işte geçen ay sadece 5 gün geçikmeli olmuştu artık psikolojikmi degilmi bilmiyorum ve bişey daha dr. bana adetinden 3 gün geçersse hemen gel dedi şimdi geçen aya göremi gidiyim yoksa normalde 28 günde bir olur 28 ine göremi gidiyim? başınızıda agırttım ama kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…