Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

catlatma iğnesi oldum gecen hafta ustunden 8 gun gecti.cok gec degilmi ayrıca az önce evde ovu testi yaptım tek cizgi cıktı.

Kızlar merhaba,

Dün benim adetimin 13.günüydü.Bende yumurta akı kıvamında uzayan akıntı oluştu.Sizce yumurtalıklarım çatlamışmıdır. En son 09 Ocakta yumurtalıklarım 15mm ve 20 mm idi. Doktor genelde 20 de çatlar demişti. Bende dün akıntı görünce çatlama günüm olduğunu düşünerek ilişkide bulundum. Bende gögüslerde ağrı , kasıklarda ağrı felan hiç olmaz çünkü.Çatlama probleminde yok.İğnede vurulmadık bakalım sadece hapla. Ay tutmuşmudur kızlar yaaaaaa..

işallah tutmusdur bu ay ilk denemenmi? bu arada doktorun yumurtanın catlayıp catlamadıgını gorebılır baktırabılırdın

canım bence doktor iğne vermediyse kullanma derim ben , ne zman çatlıyacağını en iyi doktor biliyor sonuçta,ayrıca ne güzel 4 adet yumurtan oluşmuş,bence şansın çok yüksek , yumurtalıklarının ebatı nasıldı ?

işallah tutmusdur bu ay ilk denemenmi? bu arada doktorun yumurtanın catlayıp catlamadıgını gorebılır baktırabılırdın

Ewt canım bu ay ilk klomen kullanışım 8 aydır deniyoruz olmuyor, eşimde debende de bi sorun yok , rahim filmi hariç bütün testler yapıldı. Olmazda bu hafta tekrar gideyim ben seninde dediğin gibi çatlayıp çatlamadığıma baksın doktor ?senin tedavşn ne aşamada? sendemi klomen kullanıyorsun?

selam kızlar :)
öncelikle kendimi tanıtayım 21 yasındayım esım 24 9 aydır evlıyız 9 aydırda korunmuyoruz ama cocugumuz olmadı daha bende pko teshısı esımde bekarken varıkosel amelıyatı olmustu sperm sayısı dusuk bu sebepten ama doktorlar ne yumurtlama ılacı v.s vermedı bekleyın dıo :26: sızce neapıyım psıkolojık olarak cok yoruldum her ay tek cızgıı gormekten det duzensızlımde var cevap atanlar yorumumu begenırse bulmam kolaylasır tesekkurler

bebeğim benim tedavimde aynı senın gibi oldu 6 ay denedık olmadı ben butun testlerımı yaptırdım rahim filmide cektırdım hiç bişey cıkmadı allaha sukur ama benım doktorum cok tıtız bak rahım fılmı cekmeden asla yumurtlama takıbı yapmam dedı cunkı sızı bosuna neden oyalıyımkı ya tuplerın tıkalıysa rahım fılmınde hersey apacık ortada oluyo allaha sukur benım hıc bı sorunum cıkmadı ve basladık tedavıye klomen kullandım 5 gun ara verdım gıttım yumurtalarıma baktı ıkı tane bi 18m biri 20. idi ve ertesı gun catlatma iğnesi verdi işi şansa bırakmayalım dedi ve ılk ay hemen hamıle kaldım 2 gun sonra gel dedı degerlerıne bakalım ve baktıkı dusugum baslamıs 4 haftalık bebegımı dusuruyorum suan hala düşüğüm devam edıyo allahtan kurtaja gerek kalmadı adet sokturucu verdı sımdı dusuk kanamam bıtsın adet olunca 2. ay denememizi yapcaz yine Allah buyuk işallah bu ay tutunur bebişim ve benı bı daha hıc bırakmaz ...

canım artık bence özel bi hastaneye git ve sorgusuz sualsız ben acilen yumurtlama takıbı yaptırmak istiyorum de 9 ay denedık olmadı ve boyle boyle sorunum var de yapılması gereken testler yapılsın ve rahım fılmını cektırım hemen yumurtlama takıbıne basla bu doktorların senı bekletmesıne sakın izin verme bende bosa bekledım 6 ay gerek yok istiyorum kardesım dıceksın ...gelsin bebeişlerrr :) muck muck arkadasıma ve yaşdaşım benim genc annecikler oluruz işallah :) hamiş hamiş yazışırız

canım gıtmezmıyım ozele gıtım hep hormon testlerı fılan yapıldı normal yasın genc 1 yıl bekle bukadar baska dedıklerı yok sıkıldım baska doktora gıdıcem bende daha dogrusu belkı 10 doktora gıtım hormonlarım ve smear testım temız cıktı ama gelen gıden yok

tatlım üzülme olur hoşgeldinn biz buraya geldiğimizde bizde üzgün kırgındık arkadaşlarımızla beraber olduk bir olduk beklıyoruz eşine sürekli keçiboynuzu pekmezi içir eger sende hersey normalde fındık fıstık ne varsa yedir

keçi boynuzu pekmezi aldım ama arada yıyo sevmıoo kavga gurultu yedırıorum benımkı cabuk pes ettı olmucak dıyıp duruo

inşallahh canım benim inşallahhh ..

Allah büyük canım hç beklemediğin bi anda bakarsın veriri sana bebeğini dua et ..

benide benide yazın benimki de 7 şubat

tamam tatlım senide yazıcam müsait bi zamanda hoşgeldin aramıza ..

catlatma iğnesi oldum gecen hafta ustunden 8 gun gecti.cok gec degilmi ayrıca az önce evde ovu testi yaptım tek cizgi cıktı.

canım demek ki çatlamış yumurtan hadi bakalım hayırlısı diyelim ..

selam tatlım hoşgeldin sende aramıza ...

hosbulduk cnmmm ben 3 yıldır bu sıteteyım askerlık evlılık ceyız sımdıde cocuk

bende 1 yıl önce klomen kullandım her seferinde yumurtam çoğaldı ve kaliteli yumurtalardı 22- 24mmde çatlıyo zaten normalde çatlama iğnesi vurdurdm hatta doktor ikiz üçüz olabilir dedi ama malesef 2yıldır bekliyrz hala bişey yok eşimde de bende de bişey yok beklemedeyz bende doktor kontrolünü bıraktm oluruna bıraktm çatlamaya gelince zaten çatladığı gün lastik gibi bi akıntı gelir ve ateşiniz artar bunu anladğnz gün çatlıyo demektr hemen kocişkoyla yatağa tabi umarım hamişsinizdir...

sen şimdi böyle dedin a üzüldüm bak benimde ikinci klomen kullanma ayım 25 ocağı beklıyorum hayırlısı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…