Ya canım aynen RABBİM bana herseyi veriyor ama bi tek evladımız eksik ya sen İstanbul da kalıyorsun degilmi keske Ankara'da falan ikamet etsen görüşürduk senle facen varmı
Canım
Senin icin bi sakıncası yoksa ekleyebilirim
Biliyorsun buranın kurallarini
uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum, bende sizlerdenim. Bundan sonra bende fırsat buldukça gelişmeleri paylaşmak istiyorum. Kısaca anlatıyım:
35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim, bende hiç sorun yok, rahim filmide çekildim, eşimde 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu, sadece ileri hareketlide düşüklük vardı zaten oda şu anda düzelmiş. neyse çok uzattım, şu anda yapılan tahlillere göre bende de onda da sorun yok. Doktor yaşımdan dolayı acele edelim dedi ve klomene başlattı, geçen ay klomende ilk ayımdı ve olmadıı :26: şimdi ikinci klomene başladık hayırlısı hepimiz için
Selam canım fırsat buldukça gel konusalim kaynaşalım tam çıkıyordum yazını gordum yazmadan çıkmayım dedim... Simdilik
Bizdede hic sorun yok bekliyoruz üçüncü ayindayim klomenle insallah bu ay tutar... Seninde insallah bebeşin bi an once gelir..
Evlendiğinin ilk gunünden beri korunmuyorsun demi
ben hiç moralimi bozmuyorum, kimsede bozmasın arkadaşlar. Her ay önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum
herşeyin hayırlısı, bu arada burda kendi kendime konuştuğumun farkında değilim sanmayınherşeyin farkındayım
olsun nasıl olsa yarın öbür gün yazdıklarımı görürsünüz, herkese iyi geceler...
ben hiç moralimi bozmuyorum, kimsede bozmasın arkadaşlar. Her ay önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum
herşeyin hayırlısı, bu arada burda kendi kendime konuştuğumun farkında değilim sanmayınherşeyin farkındayım
olsun nasıl olsa yarın öbür gün yazdıklarımı görürsünüz, herkese iyi geceler...
canım moralını bozma bende dun doktora gıttım toplamda 4 yumurtam olmus 2 yumurtam cok buyumemıs dıye uzulmustum ama doktor kımı ınsanın 1 yumurtası bıle olmuyor senın 4 tane olmus bak sevın dedı . senınde 3 tane olmus bence uzulme ne guzel ıste .. ınsallah tutar bu ay .. catlatma ıgnesı olacak mısın veya oldun mu ? bıde bence asılama mı dıye sormasında soyle bır sebeb olabılır eger yumurtalarının guzel ve saglıklı buyumussu sansı arttırmak ıcın asılamada yapabılır demek ıstemıstır cunku klomen ne kadar etkılı olsada asılama ondan bıraz daha tutma olasılıgı yuksek oldugu ıcın teklıf etmıstır bence..
saol cnaım teşekkür ederim desteğin için iğne vurulmadım sadece ilaç kullanıyorum. Senin tedavin ne durumda?[/QU
dün kontrole gittim canım 3 ane yumurtam olusmus 22, 19 ,18, mm bugunde catlatma iğnesi vuruldum .. hayılısıolsun artık nsallah guzel haber alırımda sızlerle paylasırım canım sen ne durumdasın ? giremedim dun yenı gordum msjını kusura bakma canım..
saol cnaım teşekkür ederim desteğin için iğne vurulmadım sadece ilaç kullanıyorum. Senin tedavin ne durumda?
Simdi cogunuz biliyosunuz.Benim yumoslar buyumedi ve ben hala adet olmadim kasik agrisi vs var ama bu yumoslar buyumesede gununde adet olmam gerekirmiydi yani buyumeyip adet sorunu yasayan varmidir benim gibi...Yoksa buyumeyen herkez gununde adet mi oldu yardimci olursaniz sevinirim...
büyümese bile adet döneminin tam olması gerekir.Simdi cogunuz biliyosunuz.Benim yumoslar buyumedi ve ben hala adet olmadim kasik agrisi vs var ama bu yumoslar buyumesede gununde adet olmam gerekirmiydi yani buyumeyip adet sorunu yasayan varmidir benim gibi...Yoksa buyumeyen herkez gununde adet mi oldu yardimci olursaniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?