• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

aynı hastaneyse bir daha git doktora belki ilgilenir.bende beklemedeyim bugun yarın adet olmam lazım.kısmet bakalım görcez.belki idrar testi yaparım yarın sonucu yazarım.ama kan testi yaptırmak istemiyorum sonra hastaneden eve gelirken aglama kırızı tutuyor.evde ögreniyim gerci bu ay aglamamcunku olursa süprizz olcak %1 ihtimal

senınle aynıydı adetimiz benim oldu bitti bile
hangisi iyi anlamadım erken olmak mı geç olmak mı :))

canım bir topikde okudum o testle iki cizgi adet olana kadar devam ederse bebek var oluyomus yanı idrar testi negatif o pozitifse adet te yakın bebişi erken ögrenebiliyormussun.ne kadar o test ve içinde kac tane var merak ettim.gerci benim yumoşlar buyyuyunce igneyle catlatcaz ama genede o testle erken gebelige bakmak ve igneden sonra catladımı emin olmak istiyorum.

tam hatırlamıyorum ama çok pahalı değil 25-30 tl mi neydi içinde de çok var hala bitmedi bendeki
tam adetini adını akşam bakıp yazarım cnm
hamilelik anlaşılması için bişey diyemicem hiç bilmiyorum o açıdan kullanıldığını
ben geçen ay çatlatmadan sonrada yaptım hep pozitif çıktı ama sanki iğnenin içindekilerden dolayı olabilir

Geçen gün arkadaşım beni rüyasında görmüş
ağlıyormuşum, elimde kırmızı bi valiz varmış çeke çeke gidiyormuşum ne oldu demiş bişey yok demişim ağlaya ağlaya gitmişim.
Ne ola ki acaba
hayır olsun....

senınle aynıydı adetimiz benim oldu bitti bile
hangisi iyi anlamadım erken olmak mı geç olmak mı :))

evet erken olmak iyi bence bak dıger ayın tedavisine basladın ben daha hasta olcam:1: ben senin erken adet olmanı 12.gun catlattınya yumos 15.gun sonra adet olunuyor ya catlatmadan sonra ona baglıyorum.ama tabi saymadım sen catlamadan kac gun sonra adet oldum? önümüzdeki aylar için önemli

evet erken olmak iyi bence bak dıger ayın tedavisine basladın ben daha hasta olcam:1: ben senin erken adet olmanı 12.gun catlattınya yumos 15.gun sonra adet olunuyor ya catlatmadan sonra ona baglıyorum.ama tabi saymadım sen catlamadan kac gun sonra adet oldum? önümüzdeki aylar için önemli

çatlatmadan sonra 13. günde olmuşum cnm
ocak 19 da iğne oldum şubat 1 de adet oldum
anlamıyorum niye erken oluyor yada geç dr da söyledim bu ay erken oldu dedim bişey demedi demek ki normal
onu düşünmüyorum hiç kafama takmıyorum bide onu

Yok canım ya özel hastane ben sağlık sektöründe çalışıyorum. Kendi çalıştığım hastane yani ,ne bilim bakalım morelimi bozmamaya çalışıcam . Bazı arkadaşlar tek yumurta ile hamile kalıyor. Benim 3 tane var umarım olur. Sen ne durumdasın şuan ?

canım moralını bozma bende dun doktora gıttım toplamda 4 yumurtam olmus 2 yumurtam cok buyumemıs dıye uzulmustum ama doktor kımı ınsanın 1 yumurtası bıle olmuyor senın 4 tane olmus bak sevın dedı . senınde 3 tane olmus bence uzulme ne guzel ıste .. ınsallah tutar bu ay .. catlatma ıgnesı olacak mısın veya oldun mu ? bıde bence asılama mı dıye sormasında soyle bır sebeb olabılır eger yumurtalarının guzel ve saglıklı buyumussu sansı arttırmak ıcın asılamada yapabılır demek ıstemıstır cunku klomen ne kadar etkılı olsada asılama ondan bıraz daha tutma olasılıgı yuksek oldugu ıcın teklıf etmıstır bence..

canım moralını bozma bende dun doktora gıttım toplamda 4 yumurtam olmus 2 yumurtam cok buyumemıs dıye uzulmustum ama doktor kımı ınsanın 1 yumurtası bıle olmuyor senın 4 tane olmus bak sevın dedı . senınde 3 tane olmus bence uzulme ne guzel ıste .. ınsallah tutar bu ay .. catlatma ıgnesı olacak mısın veya oldun mu ? bıde bence asılama mı dıye sormasında soyle bır sebeb olabılır eger yumurtalarının guzel ve saglıklı buyumussu sansı arttırmak ıcın asılamada yapabılır demek ıstemıstır cunku klomen ne kadar etkılı olsada asılama ondan bıraz daha tutma olasılıgı yuksek oldugu ıcın teklıf etmıstır bence..

benim önceki dr um 15-20 tane yumurtlayan var demişti:53:
onlar işte kocası üstüne ceketini atsa hamile kalanlardan:1:

Son düzenleme:
catlamadanda adet olabılıyorsun canım benım daha once 6 yumurtam olusmustu catlamamıslardı doktor rısklı olur dıye catlatmamıstı 2 hafta sonra adet olmustum. Ben yasadım catlamamıslardı iğnesiz .. Eger 1 tane ıle buyumedıyse klomen kullanma gunlerın bıttıyse bir sonrakı ay gunde 2 taneyle dener muhtemelen canım ..

Teşekkür ederim.Henüz büyümediler bakalım doktor yarın ne diyecek iple çekiyorum...

Teşekkür ederim.Henüz büyümediler bakalım doktor yarın ne diyecek iple çekiyorum...

rıca ederım canım hayırlısı olur ınsallah senın ıcın .. haberlerını beklıyoruz o zaman .. bende yarın dok gıdıcem buyuduyseler catlatma ıgnesı vurucak ınsallah ..

Hepinize merhaba kizlar ben kaçırdım yumurtlama günümü cok üzgünüm kacti şansım vardi oda bitti :( biraz kafamı toparlim gelecem insallah öpüyorum hepinizi...

aynı hastaneyse bir daha git doktora belki ilgilenir.bende beklemedeyim bugun yarın adet olmam lazım.kısmet bakalım görcez.belki idrar testi yaparım yarın sonucu yazarım.ama kan testi yaptırmak istemiyorum sonra hastaneden eve gelirken aglama kırızı tutuyor.evde ögreniyim gerci bu ay aglamamcunku olursa süprizz olcak %1 ihtimal

yok canım üzülme sakın hiç belli olmaz belki tutmuştur.Niye yüzde 1 ihtimal olsun hiç belli olmaz belki hiç ummadığın bi anda hamile kalırsın .İnşallah adet olmazsın canm

Hepinize merhaba kizlar ben kaçırdım yumurtlama günümü cok üzgünüm kacti şansım vardi oda bitti :( biraz kafamı toparlim gelecem insallah öpüyorum hepinizi...

Neden oyle dusunuyosun bir kac gun surmuyomu yumurtlama kizlar benmi yalis biliyorum akintn devam ediyo olmasi lazim gununu degerlendir canim sen.

Back