Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

.iyi aksamlar canım ben sana yıne bısey soracagım .. bugun doktora gittim ama doktorum cok yogundu kafam karıstı soramadıgım seyler oldu sana sormak ıstedım .. 4 yumurtam olusmus
17.9 12.8 19.7 12.8 ıkı tanesı yeterınce buyumemıs . rahım kalınlasması ve dıgerlerınınde buyumesı ıcın climara dıye bı bant verdı ama ne ıse yaracagını konusunda tatmın olamadım kullandın mı sen ? veya kullanan var mı kızlar ? bıde buyumelerı ıcın son 3 gunum var 3 gunde sızce fayda eder mı bu bant canım bı bılgın var mı?

Msj yeni gordum adet olcam da ins.gununde olurum gecikmez

Ben hic oyle bisey duymadim.kafani karistirmak istemem ama bal coreotu tarcin karistirip sabah aksam 2 cay kasigi dene istersen.bir keresinde oyle buyutmustum ama diger ayda ise yaramadi yani kismet

Ben hic oyle bisey duymadim.kafani karistirmak istemem ama bal coreotu tarcin karistirip sabah aksam 2 cay kasigi dene istersen.bir keresinde oyle buyutmustum ama diger ayda ise yaramadi yani kismet

doğru soyluyorsun canım kısmettin ötesine gecemeyız . ALLAH NASİP EDERSE OLUR ZATEN . AMA BENIMDE KAFAM KARISTI Bİ BANT SONUCTA KALCAYA YAPISTIRILIYOR NASIL BUYUTECEK 3 GUNDE ANLAYAMADIM :/ SENİN KAC YUMURTAN OLUSMUSTU BIDE CM LERINI HATIRLIYOR MUSUN? BU AY ADETINI BEKLIYORSUN DIYE OKUDUMDA ONDAN ONCEKINI SORDUM CANIM

Yok cm ve kac yumurta oldugunu soylemedi dr.ama 17 gun hemen catlattik canim

yok cm ve kac yumurta oldugunu soylemedi dr.ama 17 gun hemen catlattik canim

anladım canım tesekkur ederım .. Bakalım hayırlısı 3 gun sonra hazır olursa catlatacakmıs yumosları .. ıkısı catlamaya hazırmıs ama dıger ıkısıde buyur ınsallah ..

catlamadanda adet olabılıyorsun canım benım daha once 6 yumurtam olusmustu catlamamıslardı doktor rısklı olur dıye catlatmamıstı 2 hafta sonra adet olmustum. Ben yasadım catlamamıslardı iğnesiz .. Eger 1 tane ıle buyumedıyse klomen kullanma gunlerın bıttıyse bir sonrakı ay gunde 2 taneyle dener muhtemelen canım ..

Günaydııııınnnnnnnn

Kızlar ya çok morelim bozuk bugün doktora gittim, ben gittiğim sırada benden önceki hastanın gebeliği sonlandırılacakmış , doktor telefonla konuşurken beni muayne etti , ben ultrasonda 5 yumurta saydım , üstümü giyindim dışarı çıktım halen telefonla konuşuyo hiç ilgilenmedi , hocam dedim nasıl durum çok güzel yumurtalar gelişmiş dedi , kaç yumurta oluşmuş dedim 3 tane gelişmiş yumurtan var dedi.Ben sorarsam söylüyo.Bu ay sana aşılama mı yapalım yoksa eşinle gün aşırı birlikte mi olursun dedi . Ben ne aşılaması dedim . Neyse sen eşinle birlikte ol önümüzdeki ay sana iğne vuralım dedi. Çok morelim bozuldu . Acaba kafasımı yoğundu da bana lönk diye aşılamayı teklif etti ? Bu ay klomen başlamaya gittiğim gün sana iğne vurucam iğneli tedaviye başlıcaz olmazsa duruma göre bakalım demişti. ama şimdi de aşılama dedi. Ay kafam çok karıştı.çok mutsuzum ben sekiz aydır uğraşıyorum çocuk için klmenin 2. ayı henüz iğne felan olmadan aşılama olur mu hiç ? beni başaka bir hastayla mı karıştırdı acaba yaaaa...

evet kafası dalgınmıs ssk mıydı cunku orda ilgilenmiyolar.biz ne kadar bekliyoruz muanne gununu onlar boyle davranıyolar sınır oluyorum.bencede catlama ignesi yapsaydı.2. Ayın diye boyle denemekmı istiyor anlamadım.

geldim geldim ben varım ama benim eşim daha gitmedi... ya onunla oturup bişeyler yapmıyoruz diye pc başında olduğum zaman kızıyor küsüyor onu gönderim laflarız

benim eşimde pc de fazla vakit geçirince kızar bende ona kızıyorum çok oyun oynuyor diye :)
aslında birbirimize vakit ayırmamız lazım zaten bütün gün görüşmüyoruz o yüzden pek akşamları girmiyoruz biz
tel ler var gerçi o da hep elimizde :)

bana bundan önceki dr um aldırmıştı internetten.. ovulasyon testi
yaptım aynen gebelik testi gibi idrar damlatıyorsun pozitif çıktığı zamanlarda yaptık ama bişey olmadı

Yok canım ya özel hastane ben sağlık sektöründe çalışıyorum. Kendi çalıştığım hastane yani ,ne bilim bakalım morelimi bozmamaya çalışıcam . Bazı arkadaşlar tek yumurta ile hamile kalıyor. Benim 3 tane var umarım olur. Sen ne durumdasın şuan ?

bana bundan önceki dr um aldırmıştı internetten.. ovulasyon testi
yaptım aynen gebelik testi gibi idrar damlatıyorsun pozitif çıktığı zamanlarda yaptık ama bişey olmadı

canım bir topikde okudum o testle iki cizgi adet olana kadar devam ederse bebek var oluyomus yanı idrar testi negatif o pozitifse adet te yakın bebişi erken ögrenebiliyormussun.ne kadar o test ve içinde kac tane var merak ettim.gerci benim yumoşlar buyyuyunce igneyle catlatcaz ama genede o testle erken gebelige bakmak ve igneden sonra catladımı emin olmak istiyorum.

aynı hastaneyse bir daha git doktora belki ilgilenir.bende beklemedeyim bugun yarın adet olmam lazım.kısmet bakalım görcez.belki idrar testi yaparım yarın sonucu yazarım.ama kan testi yaptırmak istemiyorum sonra hastaneden eve gelirken aglama kırızı tutuyor.evde ögreniyim gerci bu ay aglamamcunku olursa süprizz olcak %1 ihtimal

Canım öncelikle çok kafana takıp kuruntu yapma
bizim ultrasonda görüp anlamamız ile doktorun ki aynı olur mu?? Biz bakıyoruz bi karartı bişi görüyoruz yani dr kadar iyi anlayamayız
bana da adetliyken gittiğim muayenede içeriye de kanama olmuş dedi rahmin içine mi nereye bilmiyorum bu da iyi tüplerin açık olduğunu gösterir dedi bende bakıyordum o sıra ultrasona bişey anlamadım :)
3 yumurtan var dediyse doğrudur. Benim dr da ben sorarsam söylüyor hepsi aynı işini iyi yapsın da sorarız :)
Ama iğne vermicek misiniz diye bi sorsaydın keşke canım yaa insanın bazen soru bile sormaya fırsatı olmuyor nutku tutuluyor sanki boşver takma kafana hiç ummadığı anda hamile kalıyor insan zaten sen bu ay keyfine bak olmicakmış gibi boşver alıştık artık beklemeye ne zmn nasipse o zmn rabbim verecek bizlere de kendimizi de yırtsak elimizden bişey gelmiyor
özele mi gidiyorsun yoksa devlete mi bilmiyorum ama imkanın varsa özele git daha iyi olur
hepimiz için hayırlısı olsun

Teşekkürler...Yarın doktor kontrolüne gidicem bakalım büyümüş mü nediyecek? Sağolsun çokta ayrıntı vermiyo doktorum,çalıitığımdan neyazıkki çokta vaktim olmuyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…