Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

hoşgeldin tatlım aramıza merhaba....

bak beilki 1tane yeterli olmamıştır herşeyin normalse gelecek ay 2 yada 3 tane yut hapı tabi doktorun verirse..bana 3 tane verdi doktorum bu arada evet çatlama olmasa bile adetin gelir yani benim öyle oldu inşallah hakkında hayırlısı olur hamile kalırsın hepimiz bekliyoruz en kısa zamanda kavuşuruz inşşş bebişlerimize.....

canım hosgeldın aramıza benim gecen aylarda 17. gun catlatma ignesi vurulmustu ona göre hesapla yani buyur yani senin kacıncı gundü

ins.gene yumoslar hemen buyur hersey yolunda gider canim habersiz birakma

çok tembel bizim bu spermler totolarını kaldırıpta bi yumurtayı dölleyemediler
napıyolar içerde bilmiyorum

Güldürdün beni yaaaaaaa :)))))) Allahta seni güldürsün canım
burda iyice güne gelmiş hanımlar gibi olduk

ee ne yapalim hep ilac hep yumos arada kafalari dagitmak laziim

Darısı bize canım çok sevindim senin adına , geçmişi okumaya çok fırsatım olmuyor,Neler yaptn ,yumurtalıkların boyutu neydi?iğne vuruldun mu ? Tecrübelerini paylaşabilir misin

bugday corbasi vardi hazir onu aldim.bende cikolatayi severim cok benim kocis almaz ben alirim hizli yerim malum o diyet yapiyor benimde yapmami istiyor saglik icin.kahvenn yaninda guzel oluyor biri pisirsede iccek cok yoruldum kalkamiyorum.goguslerim cok kasiniyor bakalim gununde olcam galiba

eveet arkadaslar benim kocis geldi yemek yedim cene yapalim kimse yokmu yoksa koltukda uyucamm

almış çikolatamı az önce yemekten kalktık hemen çikolataya saldırdım

almış çikolatamı az önce yemekten kalktık hemen çikolataya saldırdım

bende kendime dun ulker cikolatasini almistim sutlu bugunde tedalle aldim kocam gordu 2 side benim hergun bir tane dedim kandirdim yazinda dondurma manyagi oluyorum hergun magnum istiyorum ama almiyor simdide mado da yiyorum oranin dondurmasi guzel ankarada mado varmi varsa ye keci sutunden yapiyolar dondurmayi harikaaa

kız ben dondurmanın vatanında doğdum kahramanmaraşlıyım zaten dondurma şehri benim memleketim gecen gittiğimde bolca yedim hatta şoklatıp getirdim çankırıya misafir gelmişti bitti ama

kız ben dondurmanın vatanında doğdum kahramanmaraşlıyım zaten dondurma şehri benim memleketim gecen gittiğimde bolca yedim hatta şoklatıp getirdim çankırıya misafir gelmişti bitti ama
bana bana bana kalmadimi simdi aglicam kisin yiyemiyorum kocam hasta oluyosun diyor yemek icin cok dil dokuyorum.kasik larimin yaninda bacaklarimin ustune agri vuruyor bu ayki adet brlirtilerim bir farkli oluyor suan cok kasik agrisi var belki yarin olurum hani hep 1 gun one atiyordu yaa yada bebis var rahim sikistiriyor kasiklarimi hic boyle olmazdim

vala gel sana yedirrim ben dondurma :)

canımbi dakika senin bat 7 şubattı demi ee bugün 6 şubat aslında bugün olman gerekiyor klomen b gün önce adet yapıyor hayılrısın inşşş bebiş varmışşş testin varmı kız yap merak ettım

yok test almadim ama 8 ocakda oldum en son 8 subat diyorum ben bir once olursa 7 subat bakalim kismet ama agrim arti bide sivilcemde var cikti gogus kasintisi bunlarda adet belirtisiymis.sen ovilasyon testleriyle ilgili ne biliyosun kac tl icinde kactane var nasil yapiliyor biliyomusun.senin simdi persembe catlicak ya catladigindan emin olmak ve hangi gun catladi bilmek icin kullansana hani persembe dersin cuma olur cmrtesi olur.testle daha emin olursun bide gun asiri yap hergun yapma spremler kaliteli olsun

benımde bı ara agrım oldu bacaklarıma falan vurduu... sonra gecdıı keşke bılebılsek neler oluyo ıcımızde...
aynen bende bı adet olıyım oyle yapcam onumuzdekı ayy ... klomen kullancamya doktorun soyledıgı gunlerde olcak ama yınede alcam o testlerden ılk defa bı deneyım

haklısın ama ilçede oturuyorum yok burda araştırdım keşke gecen dk gtiiğimde alsaymışım il merkezınden doğru dıyorsun ne zman çatlayacağı belli değil sancım falan hiç bişeyim yok daha

deniz ya lavaboya gittim geldim sancım var beyaz sünen bir akıntı geldi şimdi evde eşim yok ne yapacam ben ya kaçıyo yumoş günüm

deniz ya lavaboya gittim geldim sancım var beyaz sünen bir akıntı geldi şimdi evde eşim yok ne yapacam ben ya kaçıyo yumoş günüm

Yok canim dur sakin ol 1 gun degil birkac gun surer yarin sabah kocis gelir dimi ama stres yapma

evet sabah gelecek

Tamam sen geldiginde karsila onu uyutma hemen sonra sende yat wc dahi kalkma hatta uyuki tutsun icerde beynindende atmaya calis bakalm beynimizdeki bisey olmasini engelliyomus rahat ol bu ay olmazsa birdahaki ay olur de teselli et kendini hadi bakalim hayirlisi sonrada gun asiri yap tamam bisey dicem en son ne zaman olduki 2 3 gun onceden sprem varmi icerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…