çok tembel bizim bu spermler totolarını kaldırıpta bi yumurtayı dölleyemediler
napıyolar içerde bilmiyorum
Arkadaşlar uzun süredir sizleri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.Herkese MERHABA...
Bende bu ay klomen kullandım 3 aydır bebek için uğraşıyoruz. Öncelikle söylemem gereken Klomenle 2 arkadaşım ilk aylarında hamile kaldı hattı bir tanesinin ikiz oğulları var :)
25 ocak itibariyle günde 1 adet olmak üzere klomen içtim p.tesi günü doktora gittiğimde hala yumurtalarımın bir gelişme göstermediğini söyledi ben 37 günde bir regli görüyorum öncelikle ondan mıdır çok merak ediyorum?Buarada Bütün hormanel tahlillerim düzgün çıktı...
Birde yumurta çatlamadan adet oluşması mümkün müdür?Böyle bir şey duyan var mı acaba?
Allah herkesin gönlüne göre versin inşalllah....
Arkadaşlar uzun süredir sizleri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.Herkese MERHABA...
Bende bu ay klomen kullandım 3 aydır bebek için uğraşıyoruz. Öncelikle söylemem gereken Klomenle 2 arkadaşım ilk aylarında hamile kaldı hattı bir tanesinin ikiz oğulları var :)
25 ocak itibariyle günde 1 adet olmak üzere klomen içtim p.tesi günü doktora gittiğimde hala yumurtalarımın bir gelişme göstermediğini söyledi ben 37 günde bir regli görüyorum öncelikle ondan mıdır çok merak ediyorum?Buarada Bütün hormanel tahlillerim düzgün çıktı...
Birde yumurta çatlamadan adet oluşması mümkün müdür?Böyle bir şey duyan var mı acaba?
Allah herkesin gönlüne göre versin inşalllah....
ins.gene yumoslar hemen buyur hersey yolunda gider canim habersiz birakmaayy canım sağol merak ettiğin için :) pek sık girmedim ondan
ben cmt gittim doktora adetin 2. günü.. 3. günü pazara geliyor diye erken gittim muayene etti kist yok
dün başladım klomene günde 2 tane yine
salı günü çağırdı kontrole adetin 12. günü...geçen ay 12. günde iğne yazmıştı yumoşlar iyi büyümüştü
ama belki nöbetçi falan olursa hafta sonu da gidip bi baktırabilirim sonra salı gidince çok büyümüş olmasın bide..
şimdilik bu kadar canım bakalım zaman ne gösterecek..
sende takma kafana yok şu kür yok bu kür yapabiliyosan 1 tane kür yap yok uğraşmak gelmiyorsa içinden boşver ilaç faydalı olur zaten
bende bi ara kür falan yapayım mı dedim hatta bi kaç kere soğan suyu içtim sonra üşendim tadı da kötü diye bıraktım
dr söylemeden kafana göre dozu sakın arttırma bak vucut ilaca her ay başka tepki verebilir
benimde klomende ilk ayımda 1 tane yumurta oda 29mm falan olmuştu dr bişey yapamayız bu ay böyle geçsin dedi
her ay böyle olmaz anormal bişi oldu bu ay dedi ki zaten geçen ayda herşey güzeldi yumoşlar falan
yani sen ilaca bırak kendini :))
çok tembel bizim bu spermler totolarını kaldırıpta bi yumurtayı dölleyemediler
napıyolar içerde bilmiyorum
Güldürdün beni yaaaaaaa :)))))) Allahta seni güldürsün canım
burda iyice güne gelmiş hanımlar gibi olduk
Darısı bize canım çok sevindim senin adına , geçmişi okumaya çok fırsatım olmuyor,Neler yaptn ,yumurtalıkların boyutu neydi?iğne vuruldun mu ? Tecrübelerini paylaşabilir misin
bugday corbasi vardi hazir onu aldim.bende cikolatayi severim cok benim kocis almaz ben alirim hizli yerim malum o diyet yapiyor benimde yapmami istiyor saglik icin.kahvenn yaninda guzel oluyor biri pisirsede iccek cok yoruldum kalkamiyorum.goguslerim cok kasiniyor bakalim gununde olcam galibaay canım benim kıyamam sanaartık başka çorba yapmışsındır bende yemeğim ocakta kocişi bekliyorum yemeği yip geri gidecek... canım çikolata istedi kocişi aradım gelirken bana çikolata al inşallah unutmaz ben ç,kolata için ölürüm ya o kadar seviyorum
eveet arkadaslar benim kocis geldi yemek yedim cene yapalim kimse yokmu yoksa koltukda uyucamm
bugday corbasi vardi hazir onu aldim.bende cikolatayi severim cok benim kocis almaz ben alirim hizli yerim malum o diyet yapiyor benimde yapmami istiyor saglik icin.kahvenn yaninda guzel oluyor biri pisirsede iccek cok yoruldum kalkamiyorum.goguslerim cok kasiniyor bakalim gununde olcam galiba
almış çikolatamı az önce yemekten kalktık hemen çikolataya saldırdım
bende kendime dun ulker cikolatasini almistim sutlu bugunde tedalle aldim kocam gordu 2 side benim hergun bir tane dedim kandirdim yazinda dondurma manyagi oluyorum hergun magnum istiyorum ama almiyor simdide mado da yiyorum oranin dondurmasi guzel ankarada mado varmi varsa ye keci sutunden yapiyolar dondurmayi harikaaa
bana bana bana kalmadimi simdi aglicam kisin yiyemiyorum kocam hasta oluyosun diyor yemek icin cok dil dokuyorum.kasik larimin yaninda bacaklarimin ustune agri vuruyor bu ayki adet brlirtilerim bir farkli oluyor suan cok kasik agrisi var belki yarin olurum hani hep 1 gun one atiyordu yaa yada bebis var rahim sikistiriyor kasiklarimi hic boyle olmazdimkız ben dondurmanın vatanında doğdum kahramanmaraşlıyım zaten dondurma şehri benim memleketim gecen gittiğimde bolca yedim hatta şoklatıp getirdim çankırıya misafir gelmişti bitti ama
bana bana bana kalmadimi simdi aglicam kisin yiyemiyorum kocam hasta oluyosun diyor yemek icin cok dil dokuyorum.kasik larimin yaninda bacaklarimin ustune agri vuruyor bu ayki adet brlirtilerim bir farkli oluyor suan cok kasik agrisi var belki yarin olurum hani hep 1 gun one atiyordu yaa yada bebis var rahim sikistiriyor kasiklarimi hic boyle olmazdim
vala gel sana yedirrim ben dondurma :)
canımbi dakika senin bat 7 şubattı demi ee bugün 6 şubat aslında bugün olman gerekiyor klomen b gün önce adet yapıyor hayılrısın inşşş bebiş varmışşş testin varmı kız yap merak ettım
benımde bı ara agrım oldu bacaklarıma falan vurduu... sonra gecdıı keşke bılebılsek neler oluyo ıcımızde...bana bana bana kalmadimi simdi aglicam kisin yiyemiyorum kocam hasta oluyosun diyor yemek icin cok dil dokuyorum.kasik larimin yaninda bacaklarimin ustune agri vuruyor bu ayki adet brlirtilerim bir farkli oluyor suan cok kasik agrisi var belki yarin olurum hani hep 1 gun one atiyordu yaa yada bebis var rahim sikistiriyor kasiklarimi hic boyle olmazdim
aynen bende bı adet olıyım oyle yapcam onumuzdekı ayy ... klomen kullancamya doktorun soyledıgı gunlerde olcak ama yınede alcam o testlerden ılk defa bı deneyımyok test almadim ama 8 ocakda oldum en son 8 subat diyorum ben bir once olursa 7 subat bakalim kismet ama agrim arti bide sivilcemde var cikti gogus kasintisi bunlarda adet belirtisiymis.sen ovilasyon testleriyle ilgili ne biliyosun kac tl icinde kactane var nasil yapiliyor biliyomusun.senin simdi persembe catlicak ya catladigindan emin olmak ve hangi gun catladi bilmek icin kullansana hani persembe dersin cuma olur cmrtesi olur.testle daha emin olursun bide gun asiri yap hergun yapma spremler kaliteli olsun
yok test almadim ama 8 ocakda oldum en son 8 subat diyorum ben bir once olursa 7 subat bakalim kismet ama agrim arti bide sivilcemde var cikti gogus kasintisi bunlarda adet belirtisiymis.sen ovilasyon testleriyle ilgili ne biliyosun kac tl icinde kactane var nasil yapiliyor biliyomusun.senin simdi persembe catlicak ya catladigindan emin olmak ve hangi gun catladi bilmek icin kullansana hani persembe dersin cuma olur cmrtesi olur.testle daha emin olursun bide gun asiri yap hergun yapma spremler kaliteli olsun
deniz ya lavaboya gittim geldim sancım var beyaz sünen bir akıntı geldi şimdi evde eşim yok ne yapacam ben ya kaçıyo yumoş günüm
Yok canim dur sakin ol 1 gun degil birkac gun surer yarin sabah kocis gelir dimi ama stres yapma
evet sabah gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?