- 2 Ekim 2012
- 115
- 55
- 98
çalışıyorum patronda şirket dışında nasıl gidicem elden gelen bişey varmıdır kii artık çok kanamam oluyo çünki
ee bende hamıle oldugumu ogrendıgım zamn hemen hemen adet gunumdu ogrenmeseydım dusugumu adet sancakdım ama tabıı dusugum bı anda cogaldı benım... :18:ay canım ya inşallah düşük falan değildir adet gününde düşük olması tuhaf geldi bende hiç düşük yaşaamdığımdn ne desem bilmiyorum
ay canım ya inşallah düşük falan değildir adet gününde düşük olması tuhaf geldi bende hiç düşük yaşaamdığımdn ne desem bilmiyorum
Gitti galiba hastaneye ya ben size ne sorcaktım.çorba ne pişirsem bugun yaa patetes tavuk yemegim var yanına ne yapsam fikri olan varmı?
ben hazır corba knorun domates corbası var onu cok sever yaparım ama içine malzemede eklerim eşim bayılır.... zaten hazır corbada tek sevdğim domatestir.. yayla corbası yapabiliriisn mercimek corbası tarhana corbası hangi malzemelerin varsa ona göre yap bende kabak dolması yapacam akşama eşim yemeğe gelecekmiş
ayy corba olarak yayla corbası yap bendee salcalı ya yemek corba salcalı olmasınGitti galiba hastaneye ya ben size ne sorcaktım.çorba ne pişirsem bugun yaa patetes tavuk yemegim var yanına ne yapsam fikri olan varmı?
kııız bende oyle yapıyomya cadıı benden kıskandın dımıben hazır corba knorun domates corbası var onu cok sever yaparım ama içine malzemede eklerim eşim bayılır.... zaten hazır corbada tek sevdğim domatestir.. yayla corbası yapabiliriisn mercimek corbası tarhana corbası hangi malzemelerin varsa ona göre yap bende kabak dolması yapacam akşama eşim yemeğe gelecekmiş
ayy corba olarak yayla corbası yap bendee salcalı ya yemek corba salcalı olmasınkırmızı kırmızı
kııız bende oyle yapıyomya cadıı benden kıskandın dımı
artık hazır corbaları pek yapmıyorum kanser yapıyor diyolar ama yayla corbasını gecen hafta yaptım bakıyım.bende mercimek cok severim hep yapıyorum degişiklik olsun istedim domates yapıp içinede kasar rendelenebilir.bana market yolu gözuktude daha temizlik bitmediben kabak yapmıyorumda biber dolmasının yanında 2 kabakda koyuyorum sen nasıl yapıyorsun canım
Bu arda sen ne yaptın hiç haber vermedin.basladınmı ılaca gittinmi dr.anlat bakem arada gir rapor verr merak ediyodum seni.
günde 2 tane yok canım tozunun arttırmıyor.ben dedimki bu ilacla buyumedi baska ilaclar deniyelim dedim.yok dedi sen bu ilaca karsılık veriyosun 1 ay böyle oldu diye degiştiremem dedi.bende kafadan yukseltmeye korkuyorum gunde 3 tane içersem ya bişey olursa cesaret edemiyorum.ama bitkisellerle bişey olmaz gibime geliyor.cunku daha önceki aylarda klomenle hep buyuduler canım.ya dr bilirsin ben bu ay olsun bu ay bosa gitmesin diye cırpınıyorum.oda genellemeye bakıyor.
canım benim yumoşlara gerek kalmıyor iğne doktorum öyle söyledi 2 aydır yumoşlar çatlıyor ama bi türlü spermlerle kavuşamadı....
Gitti galiba hastaneye ya ben size ne sorcaktım.çorba ne pişirsem bugun yaa patetes tavuk yemegim var yanına ne yapsam fikri olan varmı?
arkadaşlar kan sonucum pozitif çıktı ...allah herkese bu mutluluğu yaşatsınn..eşime de bana da hala şaka gibi geliyo...sabahın köründe çiğ köfteyle şalgamı mideye indirdim iyi mi :)
ayyy domates corbası bulamadım 2 markettede kalmamıs senin tarifi duyan kostu galibaa bana kalmadı:84: :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?