Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

çalışıyorum patronda şirket dışında nasıl gidicem elden gelen bişey varmıdır kii artık çok kanamam oluyo çünki

canım ben hiç düşük gecirmedim.ama bak arkadaslar yani gecirenler dr git diyor bu senle ilgili kötü bişey olabilir.kan kaybı falan ne biliyim dr bişey yapar bir görmesi lazım işdeyim diyorsun ama senin saglıgından önemli olmamalı ALLAH KORUSUN orda bişey olsa yardımına kosacak varmı.kalabalık bir yerdemisin yoksa ofiste tek basınamı? bak telaslandım şimdi gerci aksamdan beri bişey olmamıs olmazda genede saglık bu canım[/QUOTE]

Aynen öyle sağlıktan önemli bişey yok birazdan patronu arayıp çıkarım zaten aklım başımdan gitti

ay canım ya inşallah düşük falan değildir adet gününde düşük olması tuhaf geldi bende hiç düşük yaşaamdığımdn ne desem bilmiyorum

ay canım ya inşallah düşük falan değildir adet gününde düşük olması tuhaf geldi bende hiç düşük yaşaamdığımdn ne desem bilmiyorum
ee bende hamıle oldugumu ogrendıgım zamn hemen hemen adet gunumdu ogrenmeseydım dusugumu adet sancakdım ama tabıı dusugum bı anda cogaldı benım... :18:
doktor kan ılacları verdıı dusuk kolaylastırıcı verdıı... falan baya teferruat hafife almamak lazım

Gitti galiba hastaneye ya ben size ne sorcaktım.çorba ne pişirsem bugun yaa patetes tavuk yemegim var yanına ne yapsam fikri olan varmı?

Gitti galiba hastaneye ya ben size ne sorcaktım.çorba ne pişirsem bugun yaa patetes tavuk yemegim var yanına ne yapsam fikri olan varmı?

ben hazır corba knorun domates corbası var onu cok sever yaparım ama içine malzemede eklerim eşim bayılır.... zaten hazır corbada tek sevdğim domatestir.. yayla corbası yapabiliriisn mercimek corbası tarhana corbası hangi malzemelerin varsa ona göre yap bende kabak dolması yapacam akşama eşim yemeğe gelecekmiş

artık hazır corbaları pek yapmıyorum kanser yapıyor diyolar ama yayla corbasını gecen hafta yaptım bakıyım.bende mercimek cok severim hep yapıyorum degişiklik olsun istedim domates yapıp içinede kasar rendelenebilir.bana market yolu gözuktude daha temizlik bitmedi ben kabak yapmıyorumda biber dolmasının yanında 2 kabakda koyuyorum sen nasıl yapıyorsun canım

Son düzenleme:
ayy corba olarak yayla corbası yap bendee salcalı ya yemek corba salcalı olmasın kırmızı kırmızı
kııız bende oyle yapıyomya cadıı benden kıskandın dımı

san püf nokta veriyorum tatlım... kanser içerdiğini bilmiyordum zaten ayda 1 kere yapıyorum ve hergün corba içmiyoruzki ha gelelim püf noktaya eyi dinle bak

domates corbası kaynamaya yakın 1 avuç tel şehriye at sonra bir tutam elinde ez biraz kekik at kaynayınca azıcık taze yağ koy küçük bi parça bak bakalım ne kadar enfes oluyor yemede yanında yat....

bende oyle ayda 1 2 yapıyorum ona gelene kadar ne zararlı seyler yıyoruzdur bilmeden bakıyım dedigini yapcam.benim kociş hergun corba istiyor biraz diyet usulu gidiyor pilav makarna falan cok az yaparım yemek corba salatadır menumuz. bende markete gidiyom gelin gene konusalım.

ayyy domates corbası bulamadım 2 markettede kalmamıs senin tarifi duyan kostu galibaa bana kalmadı :84: :85:

Arkadaşlar uzun süredir sizleri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.Herkese MERHABA...
Bende bu ay klomen kullandım 3 aydır bebek için uğraşıyoruz. Öncelikle söylemem gereken Klomenle 2 arkadaşım ilk aylarında hamile kaldı hattı bir tanesinin ikiz oğulları var :)

25 ocak itibariyle günde 1 adet olmak üzere klomen içtim p.tesi günü doktora gittiğimde hala yumurtalarımın bir gelişme göstermediğini söyledi ben 37 günde bir regli görüyorum öncelikle ondan mıdır çok merak ediyorum?Buarada Bütün hormanel tahlillerim düzgün çıktı...
Birde yumurta çatlamadan adet oluşması mümkün müdür?Böyle bir şey duyan var mı acaba?
Allah herkesin gönlüne göre versin inşalllah....

Bu arda sen ne yaptın hiç haber vermedin.basladınmı ılaca gittinmi dr.anlat bakem arada gir rapor verr merak ediyodum seni.

ayy canım sağol merak ettiğin için :) pek sık girmedim ondan
ben cmt gittim doktora adetin 2. günü.. 3. günü pazara geliyor diye erken gittim muayene etti kist yok
dün başladım klomene günde 2 tane yine
salı günü çağırdı kontrole adetin 12. günü...geçen ay 12. günde iğne yazmıştı yumoşlar iyi büyümüştü
ama belki nöbetçi falan olursa hafta sonu da gidip bi baktırabilirim sonra salı gidince çok büyümüş olmasın bide..
şimdilik bu kadar canım bakalım zaman ne gösterecek..

sende takma kafana yok şu kür yok bu kür yapabiliyosan 1 tane kür yap yok uğraşmak gelmiyorsa içinden boşver ilaç faydalı olur zaten
bende bi ara kür falan yapayım mı dedim hatta bi kaç kere soğan suyu içtim sonra üşendim tadı da kötü diye bıraktım

dr söylemeden kafana göre dozu sakın arttırma bak vucut ilaca her ay başka tepki verebilir
benimde klomende ilk ayımda 1 tane yumurta oda 29mm falan olmuştu dr bişey yapamayız bu ay böyle geçsin dedi
her ay böyle olmaz anormal bişi oldu bu ay dedi ki zaten geçen ayda herşey güzeldi yumoşlar falan
yani sen ilaca bırak kendini :))

Güldürdün beni yaaaaaaa :)))))) Allahta seni güldürsün canım
burda iyice güne gelmiş hanımlar gibi olduk

arkadaşlar kan sonucum pozitif çıktı ...allah herkese bu mutluluğu yaşatsınn..eşime de bana da hala şaka gibi geliyo...sabahın köründe çiğ köfteyle şalgamı mideye indirdim iyi mi :)

Darısı bize canım çok sevindim senin adına , geçmişi okumaya çok fırsatım olmuyor,Neler yaptn ,yumurtalıkların boyutu neydi?iğne vuruldun mu ? Tecrübelerini paylaşabilir misin

ayyy domates corbası bulamadım 2 markettede kalmamıs senin tarifi duyan kostu galibaa bana kalmadı :84: :85:

ay canım benim kıyamam sana artık başka çorba yapmışsındır bende yemeğim ocakta kocişi bekliyorum yemeği yip geri gidecek... canım çikolata istedi kocişi aradım gelirken bana çikolata al inşallah unutmaz ben ç,kolata için ölürüm ya o kadar seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…