bana yapmısdı uyku halıı ve halsizlik falan normaldirr...
olmadım daha yaaa ooff cok stres oldum benpeki sen olunca yıne klomene baslıcanmıı bu sefer doktor klomenın dozunu artırıcak heralde..???
işallah beraber oluruz
Bence de sabah saatlerinde yapın canım eşin işe gitmeden, o saatlerde strese bağlı sertleşme problemleri de olmuyor :)
spermlerde iyi oluyormuş o saatlerde
sen çatlatma iğnesi neden yapmıyorsun şansa bırakmasaydın..
ne yapıyorsunuz hanımlar ne var ne yok?
dün gece bi topikten topiğe atladım ay burda neler var neler sanardım tek gebelik için topik hele bi yine gebelikle ilgili topikte herkes saç başa girmiş,ALLAHTAN biz
biz burda birbirmize saygılı ve seviyeli konuşuyoruz....yıne baska topikte ne dertler var ALLAH yardımcıları olsun ....
zaten savgı ve sevgi ve seviyeli konusunca hersey yolunda gider dimi.ben valla temizlik yapıyorum yorulup oturdugumda burda yazıyorum.sen ne yapıyosun ? CANIM
benimde eşim yine nöbetçi evde yok bugün öyle serbestim temizlik falan yapmadım ama yapacam kalkıp eriniyorum
sana kolay gelsin tatlımmm
Arkadaşlar 4 gün gecikmeden sonra bugün sabah adetim geldi çok üzgünümama napalım vardır bi hayır diyorum artık Rabbim çok aratmasın..
,Arkadaşlar dün 4 gün gecikmeden sonra adet olduğumu söylemiştim gece tuhaf bişey oldu kanamam aşırı olmaya başladı ve aşırı kanama ile birlikte tavuk derisi gibi beyaz hafif sert bişey düştü anlayamadım düşükmü yaptım acaba ama öyle aşırı bi sancı felanda olmadı normal adet sancım vardışuanda da aşırı kanamam oluyo napıcam bilmiyorum
Arkadaşlar dün 4 gün gecikmeden sonra adet olduğumu söylemiştim gece tuhaf bişey oldu kanamam aşırı olmaya başladı ve aşırı kanama ile birlikte tavuk derisi gibi beyaz hafif sert bişey düştü anlayamadım düşükmü yaptım acaba ama öyle aşırı bi sancı felanda olmadı normal adet sancım vardışuanda da aşırı kanamam oluyo napıcam bilmiyorum
sagol canım benim gibi dinlene dinlene yap sende havada cok guzel guneş tepede valla bahar geldi sanki subat ayında senin orda hava nasıl.
doktora bir sorsan ultrasyondan ustten bakar herhal kırmızı kan gelirken beyaz bişey anlam veremedim
,
gerçekmi hemen doktora git ne duruyorsun o düşeni aldınmı baktınmı iyice
işallah bırlıkde guzel haberlerı verırızolursun canım sen hiç stres yapma olucan sonra gene gebe kalıcaksın öyle düşün.klomene baslıcam aynı tozda gunde 2 tane tozunu arttırmıcak cunku ilk bu ay yumurtalıklar gelişmedi onceki ay gelişmişti igne falan olmustum.
valla aynen gerek yok laf kalabalıgınaaa alınganlıga falan herkesın derdı bellı saygı duymak gerekne yapıyorsunuz hanımlar ne var ne yok?
dün gece bi topikten topiğe atladım ay burda neler var neler sanardım tek gebelik için topik hele bi yine gebelikle ilgili topikte herkes saç başa girmiş,ALLAHTAN biz
biz burda birbirmize saygılı ve seviyeli konuşuyoruz....yıne baska topikte ne dertler var ALLAH yardımcıları olsun ....
hiiii kız senı korkutmak ıstemem ama koşş doktoraa cunkı benım dusugumde boyle olduuu :18: oofff cabuk gıtte barii belki elden gelen bişey olurr.. gec kalmaArkadaşlar dün 4 gün gecikmeden sonra adet olduğumu söylemiştim gece tuhaf bişey oldu kanamam aşırı olmaya başladı ve aşırı kanama ile birlikte tavuk derisi gibi beyaz hafif sert bişey düştü anlayamadım düşükmü yaptım acaba ama öyle aşırı bi sancı felanda olmadı normal adet sancım vardışuanda da aşırı kanamam oluyo napıcam bilmiyorum
acaba kist varsa düşermi sence omudur acaba
acaba kist varsa düşermi sence omudur acaba
ayyyy soyle canım allah allah kadınsal bı rahatsızlıgım varr de onem teskıl edıyo benım ıcın acile gitmem lazım deee... hatta acile git yaniii giriş sebebınıde bıldır dusukden supelenıyorum de senı hemen muayineye alsınlarçalışıyorum patronda şirket dışında nasıl gidicem elden gelen bişey varmıdır kii artık çok kanamam oluyo çünki
yok ya kıst beyaz olmazki ultrasyonda ben siyah gördüm.2cm benimki cok kucuk olmustu oda adet gecikmesinde sonra cok sancılı bir adet dönemi gecirdim ve gitti.zaten dr farkından olmadan oyle küçük kistleri olur adet olunca gider herkezde demisti.beyaz renk olmasına bir anlam veremedim.
hiiii kız senı korkutmak ıstemem ama koşş doktoraa cunkı benım dusugumde boyle olduuu :18: oofff cabuk gıtte barii belki elden gelen bişey olurr.. gec kalma[/I][/B]
ayyyy soyle canım allah allah kadınsal bı rahatsızlıgım varr de onem teskıl edıyo benım ıcın acile gitmem lazım deee... hatta acile git yaniii giriş sebebınıde bıldır dusukden supelenıyorum de senı hemen muayineye alsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?