Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

RABBİM senden de razı olsun cümlemizden razı olsun... amiiiiin herkesin gönlüne göre verisn inşallahhhh... bekliyoruz işte bi umutla er geç gelecek o bebişler tıpta çare tükenmezmiş

hoşbulduk cnm.kullanmaya başlıycam yarın bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda.peki senin doktor da sana 9.ve 15. günler arası perhiz verdi mi?benim kafamı karıştıran o oldu biraz.tam yumurtlama dönemi bu dönem ve kesin yasaklı dönem.ya da başka birisi var mı bu şekilde kullanan?

Gerçekten mi canım çok saolasın yaa inşallah almam bende zaten doktor zayıfla diye diye beni strese soktu almak istemiyorum hiç. Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah isteyen herkese :)

AMİİİİİNNN....canım sende sağol yok beni doktorlarım ver ver diye beni sinir etmediler ya zaten önemli olan yumurtamızın çatlaması onlar için...kiloda yumurta çatlamasına engel olur dıye dıyorlar ya bide hamile kalınca kilo alırız biişey olur dıye korkuyorlar haklılar aslında...bende veremıyorum ama kilomu koruyorummm

CANIM öncelikle şunu söyleyim sana yarın başlıyorsan muhtemelen cuma günü seni çağırması gerek... yumurta takıbı için... o güne kadar ilişkiye girmeyın dıyorlar ama ben bu ay istemeden bozdum perhizi kocam sağolsun :26: ama okudugum kadarıyla hiç zararı yokmuş ilişkinin aşıraya kaçmamak şartı ile ama... pzt diyecek ne zman ilişkide bulunacağımızı bilmiyorum benim doktor böyle seyler söylemedi...sen çatlatma iğnesi vurulacakmısın peki?

hııım.bana direk kağıt üzerinde hazırlanmış bir çizelge verdi orda yazıyor.ilaç kullandığın hafta birliktelik olabilir sorun olmaz ama ilaç bittiği günden itibaren 5 gün içerisinde kesin perhiz dedi.o 5 günden sonra da gün aşırı 22. güne kadar.ben bi ilçeden il merkezine gidip geliyorum.bulunduğum ilçede tüp bebek merkezi olmadığı için. acaba uzaktan geldiğim için mi bana kontrole gel yada yumurta takibi yapalım demedi?üstelik iğneden de hiç bahsetmedi.

bi de yumurta takibini herhangi bi kadın doğumcuya yaptırabilir miyim?siz tüp bebek merkezine mi gidiyosunuz yoksa normal kadın doğumcuya mı?

:44::44: ALLAH ALLAH nasıl çağırmaz seni yaw anlamadım burdaki arkadaşların hepsinin doktoru çağırıyor klomenı 5 gun içince gidiyor.. sen bida gidersen sor neden cağırmamış senı takıbe.. benim iki doktorum var bi ankarda ikinci çamkırıda .. kadın doğumcu ama ankaradaki galina tüp bebek alanında uzman diyebiliyorum şekerim

hoşgeldinnn cnm ben varım sadece galiba nasılısınnnn
İyiyim yoruldum cook bugun kocisle gezdim.kaynanamla kaynima kiz bakmaya dugune gittim tlf evde unutmusum patladim orda karin kardesimi gormeye geliyolar.bir yogunum yani sorma

Bugun alisverisde kendime orkid aldim hemde evde varken bu nasil bir ruh hali yumurtaliklarim tam ortasinda agri oluyor arada sag arada solda agridan sonra beyaz bir aknti cikiyor hic boyle adet olmadim bide yuzumu sivilceler basti bel agri hep var.

oooo maşallah sen bugün baya iş yapmışsın ne güzel gezmişsin az kaldı adetıne değilmi umarım hamilelik belirtileridir benden 3 günden beri acık sarı tuha kokulu akıntı geliyor anlamadım ama çok geliyor...

Hadi hayirlisi cuma adet olcam senin buyuyolardir agri varmi

ben yatiyom canim yarin girmeye calisirim goruculerin yanindaa iyi geceler

valla canım ben de anlamadım.ne kontrole gel dedi ne de çatlatma iğnesinden bahsetti.acaba her şey normal diye sadece psikolojik destek amaçlı mı verdi ki bu ilacı.arayıp sorucam olmazsa yarın gelmem gerekmiyo mu diye.senin için de hepimiz için de hayırlısı olsun inşallah.Allah bir an once hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...

Malesef kanda da çıkmadı gebeliğim. Başka bir dr.a hemen gittim meğersem kistim olmuş hem de 6 cm bu durumu daha önce yaşayan var mı? Çoküzgünüm bugün adet oldum iğnenin 18.günü. İnşallah kistim adetle gider! Allah'ım sen yar ve yardımcımız ol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…