- 27 Ocak 2010
- 197
- 8
- 96
Bugün adetimin 28. günü, çatlama iğnesinden sonraki de 17. günüm. Henüz adet olmadım. Sabah idrarda test yaptım negatif çıktı :'(( Kan verdim sonra da öğlen çıkacak ama galiba bu ayda olmadı. Çok üzülüyorum
Bugün adetimin 28. günü, çatlama iğnesinden sonraki de 17. günüm. Henüz adet olmadım. Sabah idrarda test yaptım negatif çıktı :'(( Kan verdim sonra da öğlen çıkacak ama galiba bu ayda olmadı. Çok üzülüyorum
Aslında senin yumurtalıklara bakması için cagirması lazım.utrasyonda buyuklugune bakıyorlar.bende ilk 4 ay kontrole gitmeden kullandım sonra dr bana ben seni cagirdım sen anlamamıssın dedi.Ama bende senin gibi öyle bekledim sen git derim ben baksın buyuklugune klomen bitince 4 yada 5 günü gidiyorum artık.bakıyor yönlendiriyor. şimdi 3 ay gitmezsen gebelik oluşmazsa ben sana 3 gün sonra dedim sen 3 ay anlamıssın diyebilir.özel mi? sigortamı?
Bebetoomm bugun kocis evde pek giremiyebilirim.ama senin bu zamanlarda aklindan bebisi cikarman lazimki hadi yumurtalar oynamaya baslamistir.uzulme ve stres yapma ne olur sen stres yaparsan mujdeyi alamayiz.
Mrb kızlar dün adet olmam gereken gündü ama olmadı bu ay gebelik için klomen ve duphaston verdi doktor bu gün duphaston tabletim bitiyo belki onun etkisi vardır olmamasında normalde adet günlerim bir gün bile geçmez çok düzenlidir ama ben duphastona bağlıyorum hiç ümidim yokhayırlısı
cnm saol cevap verdigin için sigorta cnm ama doktorum ıyı yanı bana 3 ay kullan eğer hamıle kalmazsan gel dedı benım ıkıcı ay kullanışım bana kontorole gel demedı ama ben gıdıcem bıde kasık ağrısı yumurta çatladığı içinmi oluyor sendede oldumu cvp verırsen sevinirim
cnm saol cevap verdigin için sigorta cnm ama doktorum ıyı yanı bana 3 ay kullan eğer hamıle kalmazsan gel dedı benım ıkıcı ay kullanışım bana kontorole gel demedı ama ben gıdıcem bıde kasık ağrısı yumurta çatladığı içinmi oluyor sendede oldumu cvp verırsen sevinirim
slm arkadaşlar.ben de aranıza yeni katıldım.3 yıllık evliyim ama çocuk düşünmeye başlayalı 1 sene kadar oldu.eşim geçen yaz bi varikosel operasyonu geçirdi şuanda bütün değerlerimiz normal.bende hiç bir sorun yok zaten.biz artık 1 sene sonra geçen hafta aşılama kararı alarak gitmiştik ama dr. klomen verdi bana eşime de destekleyici bir hap.yarın kullanmaya başlıycam ama burdaki yorumları okuyunca çok kafam karıştı.kist riski filan yüksekmiş.sağlıklıyken bi de onunla uğraşmayalım.bir de klomenle birlikte bir çizelge verdi.adetinin 5. günü başlayıp 5 gün süre ile ilaç kullanıyosun.sonra 9. ve 15. gün arası kesin cinsel perhiz.sonrasında 15. ve 22. gün arası günaşırı ilişki.siz de bu şekilde mi uyguladınız bu hapı?doktor hiç iğneden bahsetmedi.3 ay böyle kullan sonra olmazsa gel dedi.hiç bir kontrol takip filan yok.yarın başlamam gerekiyo napsam bilemedim.ütfen beni aydınlatın acilen..
kimse yok mu çevrimiçibu cinsel perhiz verilen dönem tam da yumurtlama tarihine denk geliyo normal zamanda.ne yapmamı önerirsiniz.tecrübelerinizi paylaşın lütfen
İYİ aksamlar kızlar benin sol yumurtamda kolemen kullanmama ragmen yumurtlama olmuyordu sag yumurtamda ise buyumuyordu 3 ay tedavi gordum ve en son tedvimde yumurtam 14 gunum de 11mm di 1 hafta sonra tekrar gıttıgımde 20mm olmustu ovitrelle vuruldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor ve uyguladık:)tabii benım hıc umidim yok sım sabah test aldı 15 gun yaptım coooook sılık cıft cızgı cıktı ertesi gun doktora gıttım tabii ben hala ıhtımal vermıyorum doktor kan tahlılı ıstedi 320 cıkmıstı yani hamile kalmıstımm cok guzel bır duygu suan da 21 haftalık gebeyım masallah bır oglum olacak insallahhh kenıdınızi üzmeyın kımseye kulak asmayım basına gelmeyen anlamaz sıızı allahtan umıt kesılmez vaktı zamanı vardır bebişlernizin :)opuyorum sızlerii
Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim 7 aydır korunmuyorduk malesefki bebek sahibi olamadık zaten pcos vardı bende. Şimdi bebek için tedaviye başlıyacağız doktor sanırım sizin tedavilerinize benzer bir tedavi önerecek. Benim siz tecrübeli arkadaşlara bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim pek fazla kilom yoktu ama doktor zayıflamamı söylemişti 7 ay önce biraz verdim ama yumurtlama tedavisinin kilo aldırabilceğini söyledi kilo almamda pcos için iyi değilmiş. Sorum; klomen veya muadili ilaçlarla yumurtlama tedavisi bana kilo aldırırmı sizde böle bir durum oldumu???
ay canım arada sen bize katılsan moral versen ne güzel olur ağzından bal damlıyor maşallah RABBİM bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin sanada kolay doğumlar versin....
hoşgeldin tatlım aramıza benimde kilom var ,doktor banada zayıfla dedi, ama yumurta klomenle 2 aydır çok güzel çatladı o yuzden kiloyada sebeb bulmadı...bende kilo aldırma aksine iştahsızlık yaptı hergun 3tane sabahları 1 tanede glifor yutmaktan içim dışına cıkıyor dile yapişıyor ozman kusmak istiyorum kesinlikle kilo almazsın cnm... inşallah bebeklerimiz gelir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?