Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

hayırlısı tatlım senın kaçıncı klomenle denemen...
Benim aslinda karisik canim 4 ay kafadan kullandim dr verdi ama kont.catlatma olmadi.dr onlari saymiyor.kontrollu 2 kere kullandim 1 catlama ignesi oldum bu ay gelismedi artik klomenle kanka oldum.klomen kullanim 2 kerede gecikme oldu aralarda hatta adet olamadim diye 2 cm kisttim bile oldu.bazen hersey ters gidiyor

benimde üçüncü denemem bugün klomen bitti pzt yumurtalarıma bakacak doktor bakalım hyırlısı.. bundada olmazsa kafayı yerim hayattan soğurum iyice ...

benimde üçüncü denemem bugün klomen bitti pzt yumurtalarıma bakacak doktor bakalım hyırlısı.. bundada olmazsa kafayı yerim hayattan soğurum iyice ...
Oyle dusunme sen stres yapinca olmaz at kafandan calismalara basla oluruna birak sartlandirma kendini

Merhaba birkaç gündür okuyorum yazdiklarinizi bende katilayim dedim.. Ankaradayim, Yaşım 25 ve 1 yillik evliyim..

Bu ay ilk defa kullandım Klomen, suan yumurtlama donenimdeyim 14.günüm.. Ay sonlarinda Duphaston kullanicam adet için.

Dr 4 ay boyunca Klomen ve Duphaston kullanmami söyledi.. Gebelik oluşursa gidicem yada 4 ay sonunda tekrar gidicem..

Merhaba hos geldin senin dr seni kont.etmicek sanirim 4 ay boyunca benimde oyle olmustu.ins cok ugrasmazsin hemen olur

ALLAH yardmcın olsunn cnmm inş. herşey iyi gider gzel sonuclar alırsınn

yok tatlım sorun yok üzüntü bastı beni... özeline msj attım okudunmu

cnm pazartesiye kadarr sabahları 3 4 tane kuru ıncır bıraz cevız ıcı fındık ve bır bardak sut ıc bunları yaptıktan hemen sonra kahvaltı yapmaa bekle bı ıkı saat ben yumurta takıbınde boyle yapmıştmm ılk gıttıgımde 13.5 3 gun sonra gıttıgımde 21 mm olmustu

Bende bunlari birdahaki ay sorcaktim sana simdi unuturum gunu gelince sorarim haftaya

Merhaba hos geldin senin dr seni kont.etmicek sanirim 4 ay boyunca benimde oyle olmustu.ins cok ugrasmazsin hemen olur

Yok yumurta kontrolüne gittim salı günü yani 11.gün, O gün iyi gorememisti perşembe tekrar çağırdı yani 13.gün. Iki tane yumurtam gelişmiş sağda ve solda birer tane.. 14mm ve 20mmdi.çatlama iğnesi vermedi. 4 ay boyunca Klomen ve Duphaston kullan sonuç alamazsan gel, sonuç alırsan yine gel dedi. Öyle yani :)

Umarım burdaki herkes ve bende bian önce sonuç alır, hayırlısıyla evlat sahibi oluruz..

Bu arada kuru incir ceviz findik vs. Ne ise yarıyor? Yumurta oluşumu mu yoksa catlamasi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…