Benim aslinda karisik canim 4 ay kafadan kullandim dr verdi ama kont.catlatma olmadi.dr onlari saymiyor.kontrollu 2 kere kullandim 1 catlama ignesi oldum bu ay gelismedi artik klomenle kanka oldum.klomen kullanim 2 kerede gecikme oldu aralarda hatta adet olamadim diye 2 cm kisttim bile oldu.bazen hersey ters gidiyorhayırlısı tatlım senın kaçıncı klomenle denemen...
Benim aslinda karisik canim 4 ay kafadan kullandim dr verdi ama kont.catlatma olmadi.dr onlari saymiyor.kontrollu 2 kere kullandim 1 catlama ignesi oldum bu ay gelismedi artik klomenle kanka oldum.klomen kullanim 2 kerede gecikme oldu aralarda hatta adet olamadim diye 2 cm kisttim bile oldu.bazen hersey ters gidiyor
Ne oldu? Arkadaslar ben cepden giriyorum genelde aksamlari bazi seyleri yanlis yazabilirim simdiden ozur
Oyle dusunme sen stres yapinca olmaz at kafandan calismalara basla oluruna birak sartlandirma kendinibenimde üçüncü denemem bugün klomen bitti pzt yumurtalarıma bakacak doktor bakalım hyırlısı.. bundada olmazsa kafayı yerim hayattan soğurum iyice ...
Merhaba birkaç gündür okuyorum yazdiklarinizi bende katilayim dedim.. Ankaradayim, Yaşım 25 ve 1 yillik evliyim..
Bu ay ilk defa kullandım Klomen, suan yumurtlama donenimdeyim 14.günüm.. Ay sonlarinda Duphaston kullanicam adet için.
Dr 4 ay boyunca Klomen ve Duphaston kullanmami söyledi.. Gebelik oluşursa gidicem yada 4 ay sonunda tekrar gidicem..
Merhaba birkaç gündür okuyorum yazdiklarinizi bende katilayim dedim.. Ankaradayim, Yaşım 25 ve 1 yillik evliyim..
Bu ay ilk defa kullandım Klomen, suan yumurtlama donenimdeyim 14.günüm.. Ay sonlarinda Duphaston kullanicam adet için.
Dr 4 ay boyunca Klomen ve Duphaston kullanmami söyledi.. Gebelik oluşursa gidicem yada 4 ay sonunda tekrar gidicem..
yok tatlım sorun yok üzüntü bastı beni... özeline msj attım okudunmu
Bende bunlari birdahaki ay sorcaktim sana simdi unuturum gunu gelince sorarim haftayacnm pazartesiye kadarr sabahları 3 4 tane kuru ıncır bıraz cevız ıcı fındık ve bır bardak sut ıc bunları yaptıktan hemen sonra kahvaltı yapmaa bekle bı ıkı saat ben yumurta takıbınde boyle yapmıştmm ılk gıttıgımde 13.5 3 gun sonra gıttıgımde 21 mm olmustu
Bende bunlari birdahaki ay sorcaktim sana simdi unuturum gunu gelince sorarim haftaya[/QUOT
tamam canım sor
Havuc yemeye basladim zaten her gun 1 tane
Merhaba hos geldin senin dr seni kont.etmicek sanirim 4 ay boyunca benimde oyle olmustu.ins cok ugrasmazsin hemen olur
Bu arada kuru incir ceviz findik vs. Ne ise yarıyor? Yumurta oluşumu mu yoksa catlamasi mi?
Havuc yemeye basladim zaten her gun 1 tane
havuc yumurta catlarken ye bence gunde 3 4 tane yemıştm ben
Nereye kayboldun bulamiyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?