• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Batmandaa 3 gunluk bebegi sokaga terk etmisler.....

Son düzenleme:
yaa kızlar bnm cok sancım varr ..... yuz ustu bıle yatamıyormm kıst falan olusmamıstır demı ?

Klomendendir bence bicak saplaniyomus gibi olur bide yumurtaligi hissediyosun dimi

aynen sol taraf bazen belımın sol tarafı tutuyo sol yumurtalıgımda sancı oluyo ama hep karnımda sancı var anlam veremedm yaa gıtsm mı dr ye

aynen sol taraf bazen belımın sol tarafı tutuyo sol yumurtalıgımda sancı oluyo ama hep karnımda sancı var anlam veremedm yaa gıtsm mı dr ye

Adeti bekle derim ben kist olsa bile adette gider diye dusunuyolar dr.lar.kist oldugunu sanmiyorum bat ne zamandi

selam kızlar ben geldim misafirler on'da kalktı eşimide uyuttum geldim :9: nasılsınız neler yapıyorsunuz hilbar arkadaşımız hesabını pasifleştirmiş yani dondurmuş galib facedeki gibi niye gittiki :44:

selam kızlar ben geldim misafirler on'da kalktı eşimide uyuttum geldim :9: nasılsınız neler yapıyorsunuz hilbar arkadaşımız hesabını pasifleştirmiş yani dondurmuş galib facedeki gibi niye gittiki :44:
Aksam iyi ayrildik gorusuruz yarin dedi hatta ne oldu acaba merek ettim simdi

Aksam iyi ayrildik gorusuruz yarin dedi hatta ne oldu acaba merek ettim simdi

bende merak içerisindeyim o ço kafaya takıyo kendısını yıprattıgını fark ettim inşallah bi an önce aramıza döner... ben 2 sen 5 senedir bekliyoruz onunki daha yeni bence olur ya onun kisi kısa zamanda ....

bende merak içerisindeyim o ço kafaya takıyo kendısını yıprattıgını fark ettim inşallah bi an önce aramıza döner... ben 2 sen 5 senedir bekliyoruz onunki daha yeni bence olur ya onun kisi kısa zamanda ....
Evet aksamki yazilari okuduysan morali duzelmisti hatta neyse gelir herhal calistigim icin pek giremiyorum demisti

ii akşamlar çok üzgünüm bugun adet oldum ayın 11 de rahım fılmı çekıleceğim kısmet uzulmuyorum artık test falanda yapmamıştım alıştım artık

10 şubat cnm bekliyorm bakalımm

Benim de 8 subat bel agrisi akinti ve yumurtaliklarda agri gogus kasintisi bunlarin hepsi adet belirtisi amaaa bazen yumurtaliklarimda agri arttiginda akintiminda geldigini fark ettim ne alaka bilmiyorum.

ii akşamlar çok üzgünüm bugun adet oldum ayın 11 de rahım fılmı çekıleceğim kısmet uzulmuyorum artık test falanda yapmamıştım alıştım artık

canım üzülme koy verme kendini daha saati vakti gelmemiş demekki iyiki test yapmamışsın cunkı tek cızgıyı görmek dahada üzüyo beni

Benim de 8 subat bel agrisi akinti ve yumurtaliklarda agri gogus kasintisi bunlarin hepsi adet belirtisi amaaa bazen yumurtaliklarimda agri arttiginda akintiminda geldigini fark ettim ne alaka bilmiyorum.

cnm bnm akıntım klomende basladı hayatmda bu kadar akıntım olmamıştı bu iki aydır oluyo sadecee bnmde yumurtalıklarda agrı oluyo bazen boyle zonkluyooo :16: bugun banyoda farkettm gogüslermde bişey yoktu hassaiyet falan ama artık var bu sabah farkettım ayrıca sivilce cıkmış 2 3 tane buyuk dıgerleri mınık mınık .....
Cnm inşallah birbirimize mutlu haberlerimizi veririz inşallah hamişizdir :49::49: inşallahh bebegimizi alırız kucagımızaa :emir_bebek::emir_bebek:

Uzulme tatlim alistik artik hsg iyi cikar ins.%85 iyi cikiyormus bir yerde okudum.

yok canım hiç üzülmedim ama biranlık şok oluyo tabi benım bi kızım var Rabbime şükür ben onunla kendimi teselli edıyorum ALLAHım size versin hiç olmayanlara hastane köşelerinde uğraşanlara önce size versin sonra bana çünkü anneliği tattım ben

Back