yaa kızlar bnm cok sancım varr ..... yuz ustu bıle yatamıyormm kıst falan olusmamıstır demı ?
Klomendendir bence bicak saplaniyomus gibi olur bide yumurtaligi hissediyosun dimi
aynen sol taraf bazen belımın sol tarafı tutuyo sol yumurtalıgımda sancı oluyo ama hep karnımda sancı var anlam veremedm yaa gıtsm mı dr ye
Aksam iyi ayrildik gorusuruz yarin dedi hatta ne oldu acaba merek ettim simdiselam kızlar ben geldim misafirler on'da kalktı eşimide uyuttum geldimnasılsınız neler yapıyorsunuz hilbar arkadaşımız hesabını pasifleştirmiş yani dondurmuş galib facedeki gibi niye gittiki :44:
Aksam iyi ayrildik gorusuruz yarin dedi hatta ne oldu acaba merek ettim simdi
Evet aksamki yazilari okuduysan morali duzelmisti hatta neyse gelir herhal calistigim icin pek giremiyorum demistibende merak içerisindeyim o ço kafaya takıyo kendısını yıprattıgını fark ettim inşallah bi an önce aramıza döner... ben 2 sen 5 senedir bekliyoruz onunki daha yeni bence olur ya onun kisi kısa zamanda ....
Evet aksamki yazilari okuduysan morali duzelmisti hatta neyse gelir herhal calistigim icin pek giremiyorum demisti
10 şubat cnm bekliyorm bakalımm
sen ne yapıyorsun canım nasılsın.... hamilelik belirtisi hissediyormuusuunn
ii akşamlar çok üzgünüm bugun adet oldum ayın 11 de rahım fılmı çekıleceğim kısmet uzulmuyorum artık test falanda yapmamıştım alıştım artık
Daha cok adet belirtileri var canim beni sasirtan yumurta gelismeden gununde adet olucam ins.kist cikmasindanda korkuyorum ama bilmiyorum
Benim de 8 subat bel agrisi akinti ve yumurtaliklarda agri gogus kasintisi bunlarin hepsi adet belirtisi amaaa bazen yumurtaliklarimda agri arttiginda akintiminda geldigini fark ettim ne alaka bilmiyorum.
ii akşamlar çok üzgünüm bugun adet oldum ayın 11 de rahım fılmı çekıleceğim kısmet uzulmuyorum artık test falanda yapmamıştım alıştım artık
yok canım hiç üzülmedim ama biranlık şok oluyo tabi benım bi kızım var Rabbime şükür ben onunla kendimi teselli edıyorum ALLAHım size versin hiç olmayanlara hastane köşelerinde uğraşanlara önce size versin sonra bana çünkü anneliği tattım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?