fatma nasılsınnnn?????
Kızlar günaydın,
Dün doktora gittim.Çok güzel klomen kist felan yapmamış dedi.Bugün adetimin 5.günü sabah akşam içicem 5 gün haftaya perşembe gene kontrole gidicem,bu ay duruma göre bakıcakmış ,iğne vurabilirimde vuramayabilirim de diyor. Ama sormayı unuttum kızlar ya bu klomen içerken ilişkiye girmek serbest mi ? Yoksa yumurtalıkları dinlendirmek mi gerektiriyor?
mrb canım iyiyim sen nasılsın
bugün reglim başladı dün falan biraz kötüydüm ama şimdi toparladım
3. gün pazara geliyor, benim dr da yokmuş o yüzden yarın sabah gidicem bakalım klomene başlıyomuyuz napıyoruz sorucam daha kaç ay içicez falan filan öle kafalar karmakarışık :)
inşallah senden güzel haberler alırız cnm
Benim durumu biliyosun pek ümitli degilim ama Allahdan umut kesilmezmiş bekliyip görücez.bizim ihtiyacımız olan zaman ama bizde sabirsizlanıyoruz.bakalım bu ay biraz daha stressiz gecir ben öyle yapcam takmıcam (diyorum ama) oyle olmak zorunda beynimizden atmadıkca bebiş gelmiyor.
nerde okusam herkes aynı şeyi yazmış şu kdr zaman uğraştım olmadı ara verdim yada vazgeçtim düşünmedim oldu diyor
bizde böyle ilaç tedavi olduğu sürece nasıl düşünmiceksin ki yine de en aza indirelim stresi oluruna bırakalım kısmet ne zamansa artık..
biz eşimle diyoruz ki bugünlerin kıymetini bilelim boşver kafamız rahat istediğin zmn istediğin yere git sabah bölünmeden uyunan uykular vs vs :)
Evet bende bu ay dedim takmıyorum dr kontrolunede gitsem ilişki vs. hepsini yapcam ama olmazsa olmasın bu ay dedim kendime oyun yaptım.ama yumurtalıklarda sorun cıktı.Bir insanda hersey ters gidermi?Gidiyor işde birde gecen ay adet olunca cok üzülmüştü dünya basıma yıkılmıstı.ama bu ay zaten bekliyorum o yuzden uzulmem ama hemen gelsede ilac icsemde bir an önce baslasam tedaviye bak senin erkenden geldi günümüz aynıydı.öyle düşün
ters gitmesinde de vardır bir hayır boşver
benim çok erken oldu ama bu ay ilaçtan herhalde ocak 7 de olmuştum şubat 1
hayırlısı artık
cnm ben yemeğe çıkıyorum şimdi daha öğlen yemeği yemedim sonrada işe güce bakayım biraz :)
sonra görüşürüz..
Kızlar merhaba :) tatil nedeni ile şehir dışındayım ama yazılarınızı takip ediyorum :) bugün yumurtlama günü 14. Gün.. Bakalım bu ay ne olacak... Klomeni ilk defa bu ay doktora görünmeden kullandım ama hayırlısı diyorum...artık çok umursamıyorum olursa çok sevinirim ama olmaZsa da vardır hayrı... Tüm bebek isteyen arkadaşlarım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine özlemlerine kavuşurlar inşallah...
Günaydın cnm merhaba
benim dr um çatlatmaya kadar ilişki yasağı yok demişti çatlatmadan sonra 36. saate kadar yasak dedi ama ben bi dahaki çatlatmada 24. saattede yapıcam yapanlar var
24 ve 36. saatlerde başlicam inşallah sonrada gün aşırı :))
ay ben ne yapsam şimdi bilemedim.Kızlar siz klomen kullanırken ilişkiye giriyomusunuz ?Yoksa bittikten sonramı ilişki başlanıyor?Herkes tecrübelerini paylaşşsınn lütfen
Sagol canım seninde ins duaların kabul olsun.Benim yumurtlama gunun degişiyor.senin degişmiyormu?
ben ilk ay klomen kullandım ve bu ay ıkıcı kez kullandım ama kasık ağrım çok olmuştu ılk ay kullandığımda bu ıkıncı ay kullanışım inşallah bu ay kalırım hamile doktorum 3 ay kullan klomen demıştı eger hamıle kalmazsan 3 ay sonra gel demıştım ılk ay kullandığımda kasık ağrım çok oldu ve bu ay da kullandım ilaçım bıteli bugunle 8 gun oluyor acaba doktora gıtsemmı arkadaşlar yoksa 3 ay sonramı gıtsem benım doktorum eger hamıle kalmazsan aşılama yapcağız demıştı bende korkuyorum aşılamadan
Genelde 14. Gün çatlıyor canım... Önceden 27 günde regl oluyordu klomenden sonra 28 günde regl oluyorum tam 14. Günü de çatlıyor
arkadaşlar klomen kullandıktan sonra kaçıncı gun yumurta çatlaması oluyor ve yumurta çatladıktan sonra ılışkıye gırılırmı
canım sen basla gun asırıdaha garanti olur.ama yorulmıyım dıyosan klomen bitince basla ben yumurtalıga zarar verdigini hiç duymadım.sprem kalitesi bakımından gün asırı yap derim.çatlatma ignesinde sonra da 24 saat sonra ve 36 saat sonra mutlaka dene iki gun üst üstte üçüncü günüde ekle istersen sonra gün asırı.zaten hafta 3 kere olması için gün aşırı yapmamız lazım.klomenle bir alakası yok.catlama gunumuzu yakalamamız lazım gun asırı yapınca kacmıyor.zaten 3 4 gun spremler yasıyor içerde.Ben bunları söyledim ama senin spremlerde sorun yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?