evet canım bunlar imtihan bizim için öyle düşün.peki o senin bebek istedigini biliyomu?
Kizlar ben cikiyorum hayırlı geceler bol umutlar diliyorum sizlere... Yarın aksam yemekli
Misafirlerim var o yuzden yarın yokum ertesi gun görusmek
Üzere Allah'a emanetsiniz
bizimde olcakkhemm tek derdımız ayy uyuyamıyorumm ay susmuyoo anam altına pırt yaptı yıne acıkdıı falan fıstan olcakk..
hahaha nerde oturuyokı sen nerde oturuyosun ? ben istanbuldayımEVET burda birbirimize dert yancaz ay soyle uyutmuyor diye birde ikiz olursa gör sen cümbüşü hilbay dicem üzülüyordun hele bebetom yandı onun 3 üz 4 düz olcak burdan gülcem ona uzakda yardıma gidemem
hahaha nerde oturuyokı sen nerde oturuyosun ? ben istanbuldayım
işallah ıkız olur ne guzel olur valla allah rızkıyla bırlıkte verır onlarıı.. zaten klomene baslıyınca ıkız gebelık olayını duyunca cok sevınmısdım işallah olurr fark edmes saglıklı olsunlarda[/QUOT
Ankarada bende ist.dayım bak biz birbirimize gideriz.neresindesin
bayrampaşahahaha nerde oturuyokı sen nerde oturuyosun ? ben istanbuldayım
işallah ıkız olur ne guzel olur valla allah rızkıyla bırlıkte verır onlarıı.. zaten klomene baslıyınca ıkız gebelık olayını duyunca cok sevınmısdım işallah olurr fark edmes saglıklı olsunlarda[/QUOT
Ankarada bende ist.dayım bak biz birbirimize gideriz.neresindesin
bayrampaşa
karsıdasın uzak artık kendine baska yardımcı bul sendenasılsın hala aglıyomusun bakım ben cokdan gülmeye basladım kac yasındasın
karsıdasın uzak artık kendine baska yardımcı bul sendenasılsın hala aglıyomusun bakım ben cokdan gülmeye basladım kac yasındasın
yok aglamıyorum daha ıyıyım sımdı zaten pekde aglayan bırı deılımdır ... daha cok susarımm beklerım boş boş bakınırım 1 dakıka agladım kendıme geldımm..
21 yasındayım...
olmamasına yakınmıyorum allaha sukur ılk aydan tuttu sonra umıtlerım suya dustu ona yakınıyorumm bıdaha nezamn nasıp olursa artık beklıcez bakalım bu bekleyış yormaz umarım beniibende oyleyim aslında aglayan biri degilim hele böyle 2 3 ay aglamıyım dururum ama bu aralar cok farklıyım.oo yasında genç olur bebişin canım hiç uzulme
olmamasına yakınmıyorum allaha sukur ılk aydan tuttu sonra umıtlerım suya dustu ona yakınıyorumm bıdaha nezamn nasıp olursa artık beklıcez bakalım bu bekleyış yormaz umarım benii
tamam canım oyle yapalalım ozamn yarın gorusuruz optum cok emmnun oldum muckkkizin verme yormasına o zaman yoramaz bak ilk ayda tutmus ne güzel benim hiç tutmadı taman yasadıkların zor anlıyorum tabii ama olmusa care yok önümüze bakcaz.üzülmicez ne yapalım yatalımmı?uyuyalımmı? daha durcakmısın burda gel bebetomun dedigi gibi gidelim eslerimize sarılıp koklayıp uyuyalım.
tamam canım oyle yapalalım ozamn yarın gorusuruz optum cok emmnun oldum muckkkiyi geceler
Günaydın hayırlı sabahlar kizlar masallah siz kaynatmışsiniz :))) bende erken uyandimbi bakıp çıkayım
Dedim size iyisiniz inşallah.. Ben bi karar aldim hamile kalmadan memleketime gitmicem özellikle kaynanama hatta karnı
Burnunda gideyimde şok
Olsunlar :))
biraz gec oldu ama kendımı dınlenmeye adadım düşükden sonra... ben istanbuldayım bayrampaşa şafak hastanesıe gıdıyorum.. cok memnunum doktorumdan.. adetımı beklıyorum hala olur olmaz klomene baslıcamm ...
napıyon kııızz
Kızlar günaydın,
Dün doktora gittim.Çok güzel klomen kist felan yapmamış dedi.Bugün adetimin 5.günü sabah akşam içicem 5 gün haftaya perşembe gene kontrole gidicem,bu ay duruma göre bakıcakmış ,iğne vurabilirimde vuramayabilirim de diyor. Ama sormayı unuttum kızlar ya bu klomen içerken ilişkiye girmek serbest mi ? Yoksa yumurtalıkları dinlendirmek mi gerektiriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?