Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

evet canım bunlar imtihan bizim için öyle düşün.peki o senin bebek istedigini biliyomu?

Evet cnm biliyor hemde hamileliğini sakladı benden baskısından duydum kalbim kırıldı dostum yani ya kendimizi üzdüğümüz yetmediği gibi bide
Milletle uğraş dur.. Onlarında
Payı var
Beni bu hale getirmelerinde... Cok dertleyim
Cook neyse cikiuorm aeol

bizimde olcakk hemm tek derdımız ayy uyuyamıyorumm ay susmuyoo anam altına pırt yaptı yıne acıkdıı falan fıstan olcakk..

bizimde olcakk hemm tek derdımız ayy uyuyamıyorumm ay susmuyoo anam altına pırt yaptı yıne acıkdıı falan fıstan olcakk..

EVET burda birbirimize dert yancaz ay soyle uyutmuyor diye birde ikiz olursa gör sen cümbüşü hilbay dicem üzülüyordun hele bebetom yandı onun 3 üz 4 düz olcak burdan gülcem ona uzakda yardıma gidemem

bak gidemiyor aklı bizde kaldı galiba altta acık gözüküyor.

EVET burda birbirimize dert yancaz ay soyle uyutmuyor diye birde ikiz olursa gör sen cümbüşü hilbay dicem üzülüyordun hele bebetom yandı onun 3 üz 4 düz olcak burdan gülcem ona uzakda yardıma gidemem
hahaha nerde oturuyokı sen nerde oturuyosun ? ben istanbuldayım
işallah ıkız olur ne guzel olur valla allah rızkıyla bırlıkte verır onlarıı.. zaten klomene baslıyınca ıkız gebelık olayını duyunca cok sevınmısdım işallah olurr fark edmes saglıklı olsunlarda

karsıdasın uzak artık kendine baska yardımcı bul sende nasılsın hala aglıyomusun bakım ben cokdan gülmeye basladım kac yasındasın

yok aglamıyorum daha ıyıyım sımdı zaten pekde aglayan bırı deılımdır ... daha cok susarımm beklerım boş boş bakınırım 1 dakıka agladım kendıme geldımm..
21 yasındayım...

yok aglamıyorum daha ıyıyım sımdı zaten pekde aglayan bırı deılımdır ... daha cok susarımm beklerım boş boş bakınırım 1 dakıka agladım kendıme geldımm..
21 yasındayım...

bende oyleyim aslında aglayan biri degilim hele böyle 2 3 ay aglamıyım dururum ama bu aralar cok farklıyım.oo yasında genç olur bebişin canım hiç uzulme

bende oyleyim aslında aglayan biri degilim hele böyle 2 3 ay aglamıyım dururum ama bu aralar cok farklıyım.oo yasında genç olur bebişin canım hiç uzulme
olmamasına yakınmıyorum allaha sukur ılk aydan tuttu sonra umıtlerım suya dustu ona yakınıyorumm bıdaha nezamn nasıp olursa artık beklıcez bakalım bu bekleyış yormaz umarım benii

olmamasına yakınmıyorum allaha sukur ılk aydan tuttu sonra umıtlerım suya dustu ona yakınıyorumm bıdaha nezamn nasıp olursa artık beklıcez bakalım bu bekleyış yormaz umarım benii

izin verme yormasına o zaman yoramaz bak ilk ayda tutmus ne güzel benim hiç tutmadı taman yasadıkların zor anlıyorum tabii ama olmusa care yok önümüze bakcaz.üzülmicez ne yapalım yatalımmı?uyuyalımmı? daha durcakmısın burda gel bebetomun dedigi gibi gidelim eslerimize sarılıp koklayıp uyuyalım.

tamam canım oyle yapalalım ozamn yarın gorusuruz optum cok emmnun oldum muckkk iyi geceler

Günaydın hayırlı sabahlar kizlar masallah siz kaynatmışsiniz :))) bende erken uyandim bi bakıp çıkayım
Dedim size iyisiniz inşallah.. Ben bi karar aldim hamile kalmadan memleketime gitmicem özellikle kaynanama hatta karnı
Burnunda gideyimde şok
Olsunlar :))

Günaydın bugun yoksun .Niye kız telefonda haber vermiyosun hamileyim diye

hilbar yoktun bayadır canım nasılsın güzel haberlerini bekliyoruz inşalah

Kızlar günaydın,

Dün doktora gittim.Çok güzel klomen kist felan yapmamış dedi.Bugün adetimin 5.günü sabah akşam içicem 5 gün haftaya perşembe gene kontrole gidicem,bu ay duruma göre bakıcakmış ,iğne vurabilirimde vuramayabilirim de diyor. Ama sormayı unuttum kızlar ya bu klomen içerken ilişkiye girmek serbest mi ? Yoksa yumurtalıkları dinlendirmek mi gerektiriyor?

valla bilmiyorum hiç öyle düşünmedim benim dr haftada 2 3 kere yapın diyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…