6 ay klomen kullan olmazsa mı gel dedi yoksa 6 ay korunma olmazsa mı gel dedi canım istersen sen dr una sor 6 ay klomen mi kullanayım hiç kontrole gelmicek miyim kist olabiliyormuş falan diye için rahatlar yanlış anlaşılma olmasın
yanlış bişey söylemek istemiyorum ama görünen de bu şekilde
kontrolsüz klomen kullanmak doğru değil bence sen yanlış anlamış olabilirsin belki canım çünki insanın kafası o kdr dağınık oluyor ki bu konularla :)
yok canım 6 ay klomen kullan her adet dongusunde eger adet olursan 3. gün başla dedi 6 ay içerisinde yüzde 87 hamile kalırsın dedi, eminim kontrole çağırmadığına 6 ay klomen kullan 6 ay sonra olmazsa gel dedi,:18:
o zmn sor canım için rahat etsin yumurta takibine gerek görmemiş olabilir ama kist olayını sor
tel aç sor yada hiç sıra almadan git kapıdan 2 dk sor
o zaman inşallah gerek olmaz ama subat ayında adet olursam doktora gitmeden 2. kutuya başlamam, senin bebeğin varmı y ada ne zamandır istiyorsun?
bebeğim yok cnm
2 yıldır bekliyorum nazlı bebişimi :)
ilk 1 yıl ben gitmedim 1 yıla kadar bekleyin diyorlar çünki
son 1 yıldır da dr um hep yumurta takibi yapıp ilişki önermişti sonra aşılama yapalım dedi direkt bende klomeni denemek istedim o dr um vermedi rahim duvarını inceltiyor düşük riskini arttırıyor diye o yüzden şimdi dr değiştirdim klomende 2. ayım ama geçen ay vucudum ilaca alışma süresinden herhalde yumurtam çok büyüdü ve geçen ay boşa gitti bu ay çatlatma yaptık şimdi bekliyorum inşallah bu ay muradıma ererim.
ben ve hepimizzzzzzzzz
inşallah guzel haberlini alırsın, ben göremicem sanırım yumurtalarım ne durumda kısmet herşeyin hayırlısı aslında mutlaka bir sebebi vardır bebişlerimiz gelmek istedikleri zaman gelecekler biliyorum, biz onları çağıralım gerisi onlara kalmış
[/QUOTE]kızlar zor oluyo bat yapmak tarihe göre sıra yapmasak olurmu
İns canim ikizin olsun bebetom bak yeni aya basliyosun kafandan atman lazim ben yorumlari okuyorum hamile kalanlar hep ara verdigim zaman oldu diyor biz stres yapiyoruz.
slm kızlar bu sabah ılk ılacımı ıctım tadı cok kotu hala dılım bı tuhaf yaww ılacı agzıma attım suyu koyup ıcene kadar dılımın ustune yapıştı hemen :120::120::120::120:
bı de bısey sorcam kzlar bı yazı okudum sızde burda konusmusssunuz gercı klomen kullananlar coğul gebelık yasaya bılıyomus doğrumu benım ailemde hıc ıkız yok ama ben cok ısterım ıkızlerım olsun tabı herseyden once hayırlısı olsun..
hayırlısı olsun cnm ne güzel dediğin gibi kist falan yok
inşallah olur ikiz-üçüz
bizde bu hasretlik varken bakarız evelallah
Kizlar sabah mide bulantisiyla uyandin midem cok kotu uyuyamiyorum.baska sayfada okudum benim durumumda olup hamile kalanlar varmis tip bi casirtcam bende galibakahvalti edersem gecer herhal
hadi kız inşallah yeni hamişimiz mi geliyor ne ?[/
bilmiyorum canım psikolajik olabilir birde bugun 1 de yatmısım 4 de kalktım cok sasırdım gunduz uyumam normalde ins.bebek vardır ama benım bu aykı durumumu biliyosunuz.
kızlar mrb
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim 3 cm lik basit yapılı bi kistim var sağ tarafımda ve 2 senedir bebek istiyoruz olmuyo
doktor kist varken klomen veremem riskli,kisti büyütüp patlatabilir diıyo
acaba aranızda kisti varken klomen kullananlar oldumu
cvplarsanız çok sevinirim teşekkürler
slm canım,bende de 2cmlik bi kist var ama doktor kontrolünde olunca verdi klomeni,başka bi doktora daha danış istersen,,,
kızlar mrb
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim 3 cm lik basit yapılı bi kistim var sağ tarafımda ve 2 senedir bebek istiyoruz olmuyo
doktor kist varken klomen veremem riskli,kisti büyütüp patlatabilir diıyo
acaba aranızda kisti varken klomen kullananlar oldumu
cvplarsanız çok sevinirim teşekkürler
hadi kız inşallah yeni hamişimiz mi geliyor ne ?[/
bilmiyorum canım psikolajik olabilir birde bugun 1 de yatmısım 4 de kalktım cok sasırdım gunduz uyumam normalde ins.bebek vardır ama benım bu aykı durumumu biliyosunuz.
ayyy inşşşşş hamişsindir RABBİM ol derse herşeye olur o'na güven tatlımmmm.... bak sakın test yapma klomen tam adet gününü geçirmiyo ya bi gün önce yada tam gününde oluyosunn..gecikirse inşş hamişsin zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?