Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ben yarın zk gitcem canım ulasamazsan merak etme tlf no yuda tasıttım ya hattım ıptal olursa cepdende giremem hastanede nerde bu deme ıns.smear kultur de bisey cıkmaz.biliyosun ıntıhapdan da suphe ediyorum ben

ben yarın zk gitcem canım ulasamazsan merak etme tlf no yuda tasıttım ya hattım ıptal olursa cepdende giremem hastanede nerde bu deme ıns.smear kultur de bisey cıkmaz.biliyosun ıntıhapdan da suphe ediyorum ben

tamam canım zaten yarın eşimle dışarıya çıkarız bizde bende evde olmam akşama konusuruz inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle....

canım çok iyi bir fitil var iltihaba akıntıya çok iyi geliyor ben kullandım annem dahi kullanıyor istersen doktoruna sor ve bunu kullan adını vereyim....(gynomax) 7 gün kullanıyosun ama mütişdevlet hastanesinde umursamıyorlar ben bunu özel tıp merkezindeki doktoruma yazdırdım .yani o yazdı çok iyi geldi kokulu akıntımda vardı şimdi iyiyim ..hiç bişeyim kalmadı

Son düzenleme:

kız bendede fena şeklinde iştahımı açtı 4 ay kullandım yani ALLAHtan kilo almadımda cok acıkıyorumm

canım çok iyi bir fitil var iltihaba akıntıya çok iyi geliyor ben kullandım annem dahi kullanıyor istersen doktoruna sor ve bunu kullan adını vereyim....(gynomax) 7 gün kullanıyosun ama mütiş

bende cok akıntı oluyor aynen şüphelendim iltıhap varmı dıye ismini aldım :) sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…