uzuldum n olcak simdi bir yıl bebek tedavisini bırakcakmısın.[/QUOT
Halimi anlatamam denız..annemgle geldim afdrsn evde tuvalete otramyrm.iki kisi koluma gryrki anca.bana verdgi sanciyi anlatmam imkansiz.arada hafim sag kasıgm agryr ama onu unuttm inanr msn?eger ben hormon iceren ilac kullanamazsm nasl yumurtam olusck onuda bilmyrmbu tıkanıklık kalp krizine nedn oluyrmus.alt üst oldum ((dua edin Allah rizasi icin
ben yarın zk gitcem canım ulasamazsan merak etme tlf no yuda tasıttım ya hattım ıptal olursa cepdende giremem hastanede nerde bu deme ıns.smear kultur de bisey cıkmaz.biliyosun ıntıhapdan da suphe ediyorum ben
ALLAH korusun canım benim ...dualarımız seninle..morelini bozma.inşallah kısa zamanda düzelirsin tekrar yumoşlarınla haşır neşir olursunuzuldum n olcak simdi bir yıl bebek tedavisini bırakcakmısın.[/QUOT
Halimi anlatamam denız..annemgle geldim afdrsn evde tuvalete otramyrm.iki kisi koluma gryrki anca.bana verdgi sanciyi anlatmam imkansiz.arada hafim sag kasıgm agryr ama onu unuttm inanr msn?eger ben hormon iceren ilac kullanamazsm nasl yumurtam olusck onuda bilmyrmbu tıkanıklık kalp krizine nedn oluyrmus.alt üst oldum ((dua edin Allah rizasi icin
Allah hepinizdn razı olsun.dua edin ne olur. . .
ALLAH korusun canım benim ...dualarımız seninle..morelini bozma.inşallah kısa zamanda düzelirsin tekrar yumoşlarınla haşır neşir olursun
Insallah cnm insallah
Allah razi olsuntabikide dua edicez sen moralini yüksek tutmaya çalış sakın kötü şeyler düşünmeeeeeeee..........
anne adaylarııııı listeye girmek isteyenler batlarını..klomenle ve iğneyle kaçıncı aylarınız lütfen bildirinizzzz
uzuldum n olcak simdi bir yıl bebek tedavisini bırakcakmısın.[/QUOT
canım uzulme sen biraz kendini topla ayagın duzelsın tek care klomen degil dr soylersin sana zararını onlar uygun bir yontem bulurlar zaten klomenle sonuc alamadıgım için alındıgına inanmıyorum ben sen düzel belki duzeliyım derken aklından bebişde cıkar kendiliginden olur canım her serde bir hayır vardır unutma.zeynep ınde dedigi gibi ben neler okudum.kk bir yerde okudum kızın birinin senede 2 sefer yumurtalıkları buyuyomus ve hamile kalmıs hayatın yarın ne getircegini bilemeyız.neselen uzulme psikolojınıde düzelt bunlar önmli
canım uzulme sen biraz kendini topla ayagın duzelsın tek care klomen degil dr soylersin sana zararını onlar uygun bir yontem bulurlar zaten klomenle sonuc alamadıgım için alındıgına inanmıyorum ben sen düzel belki duzeliyım derken aklından bebişde cıkar kendiliginden olur canım her serde bir hayır vardır unutma.zeynep ınde dedigi gibi ben neler okudum.kk bir yerde okudum kızın birinin senede 2 sefer yumurtalıkları buyuyomus ve hamile kalmıs hayatın yarın ne getircegini bilemeyız.neselen uzulme psikolojınıde düzelt bunlar önmli
Destegn icin Allah razi olsun cnm.
arkadaşım benide eklermisin listeye,batım 26 nisan klomen+iğneyle ilk ayım
Ben biraz Fransız kaldım ama bunlar neyin tarihleri
canım çok iyi bir fitil var iltihaba akıntıya çok iyi geliyor ben kullandım annem dahi kullanıyor istersen doktoruna sor ve bunu kullan adını vereyim....(gynomax) 7 gün kullanıyosun ama mütişben yarın zk gitcem canım ulasamazsan merak etme tlf no yuda tasıttım ya hattım ıptal olursa cepdende giremem hastanede nerde bu deme ıns.smear kultur de bisey cıkmaz.biliyosun ıntıhapdan da suphe ediyorum ben
kızlar benim bu ay kullandığım klomendede çok şeyler yaşadım .panik atağım var onu tetikledi ..çok huzursuzluk verdi çok korktum ama dayandım .yumurtaları geliştircez diye başka yerlerimize zarar vercez bu gidişle..ALLAHIM sen yardım et bizlere...amin:18::18::18::18:
canım çok iyi bir fitil var iltihaba akıntıya çok iyi geliyor ben kullandım annem dahi kullanıyor istersen doktoruna sor ve bunu kullan adını vereyim....(gynomax) 7 gün kullanıyosun ama mütiş
Ben biraz Fransız kaldım ama bunlar neyin tarihleri
olurmu canım ben senden bugun baska haberler beklıyodum ama neyse vardır bununda bır caresı doktorlar bılırler seniyileş de birDestegn icin Allah razi olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?