- 23 Mart 2013
- 557
- 69
- 118
- 43
exel ne kız yani şimdi burda hazırlayalım sonramı oraya gideriz diyon yani
yeni topik açalım şekerim fark etmez sıfırdan başlarız ben öyle açmıştım kaldı pek becerim yok yeni öğreniyorum burayı ..kısssgamzecim sen topik açmışsın haber etseydin listeyi sana yaptırırdık
zeynep bu gece burdamısınnn birazdan dizi baslıcak ama seyrederkende burda takılalıım
yeni topik açalım şekerim fark etmez sıfırdan başlarız ben öyle açmıştım kaldı pek becerim yok yeni öğreniyorum burayı ..kısss
hani ben nerdeyim aşkolsun ilk yazanlardan bendim[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]
[/TD]
- isimler
[TD]
[/TD]
- klomenle&iğneyle kaçıncı deneme??
[TD]
[/TD]
- batlarımız
[TD]
[/TD]
- hamişlerimiz
[/TR]
[TR]
[TD]nimet06[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zd86[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yosuun[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yunu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
beni yazmamışsın bebetommmanne adaylarııııı listeye girmek isteyenler batlarını..klomenle ve iğneyle kaçıncı aylarınız lütfen bildirinizzzz
beni yazmamışsın bebetommmnisan 11 bat .klomen +çatlatma iğnesi 3. ayım
oy kuzum ağlama yenı hazırladm ya unutmuşum
uzuldum n olcak simdi bir yıl bebek tedavisini bırakcakmısın.Kizlar cok kötüyüm.klomen bacgmda toplar damari tıkattı.yarın dopler çekilcek.asla yürüyemiyorum.sag bacgm kas katıömrü hayatmda östrojen iceren ilaç icemeyecekmism.damarımın kendini toparlaması 1yılı aşack.yumurtayı unuttm (
çok geçmiş olsun canım .nasıl oldu böylebirşey:44:.Kizlar cok kötüyüm.klomen bacgmda toplar damari tıkattı.yarın dopler çekilcek.asla yürüyemiyorum.sag bacgm kas katıömrü hayatmda östrojen iceren ilaç icemeyecekmism.damarımın kendini toparlaması 1yılı aşack.yumurtayı unuttm (
Kizlar cok kötüyüm.klomen bacgmda toplar damari tıkattı.yarın dopler çekilcek.asla yürüyemiyorum.sag bacgm kas katıömrü hayatmda östrojen iceren ilaç icemeyecekmism.damarımın kendini toparlaması 1yılı aşack.yumurtayı unuttm (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?