merhaba kızlar ben aytuğ kolonkaya ya gideceğimi söylemiştim gittim bna tek şansımın tüp bebek olduğunu söyledi eşinin spermleri düşük ve yapısı bozuk dedi ve 6500 tl fatura çıkardılar tabi o hastaneye de o fiyat yakışır gerçekten tek kelime ile mükemmel bi hastane tabi biz oranın yükünn altından kalkamayız diğer dr bana bu sayı ilede hamile kalınır demişti yani benim bi kaç dr ye daha gidip öyle karar vermem gerekiyor sabır herşeyin ilacıdır ve tevekkülüm yalnızca Allah adır rabbim sesimizi duyar dualarımızı kabul eder inş
dr bana iğne yaptırdığım gün ve ertesi gün ilişki önerdi tatlımbenim doktorum iğneden 36 saat sonra mutlaka ilişki önerdi ama iğnede olduğun gün dahil her gün yap derim.1 hafta yapanlar varmış
canım devlette rapor cıkartıp özelde tüp yapabilirsin ama bunun için rapor için heyetden cıkan sonuc onemli ya 2 asılama sonra tüp yada direk tüp diyolar ve daha uyguna geliyor.
amin canım ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.bendeankaradayım biraz zor buluyorum ama buluyorumben geçen ay başladım klomene dr pregnly 5000 lik verdi 2 adet (10000 olacaktı) iğneyi bulamadık çevre illere de sordurduk üretimden kalkmış yok.bu siteden buldum tedaviden kalan aldım.ama aldığımda zaman geçmişti o ay kaçtı olmadıbugün klomene başlayalı 3.günüm.5 gün içip usg yapacak ve iğne olucam.inşallah hakkımızda hayırlısı olsunn psikolojik olarak zor bi süreç.
evet canım rapor kolay cıkmıyor ama zaman kaybın olabilir eger asılama kararrı cıkarsa 2 sefer oluyor falanhımm evet sağol canım ya ben öyle yapayım en iyisi sen istanbuldaydın değil mi
merhaba kızlar ben aytuğ kolonkaya ya gideceğimi söylemiştim gittim bna tek şansımın tüp bebek olduğunu söyledi eşinin spermleri düşük ve yapısı bozuk dedi ve 6500 tl fatura çıkardılar tabi o hastaneye de o fiyat yakışır gerçekten tek kelime ile mükemmel bi hastane tabi biz oranın yükünn altından kalkamayız diğer dr bana bu sayı ilede hamile kalınır demişti yani benim bi kaç dr ye daha gidip öyle karar vermem gerekiyor sabır herşeyin ilacıdır ve tevekkülüm yalnızca Allah adır rabbim sesimizi duyar dualarımızı kabul eder inş
zd86 12 nisan
gamzeilhan 11 nisan
nimet06 ?
fatmaaaa ?
yosun 12 nisan
yunu 21 nisan
baska kımler var önden isimleri yazalım
evet canım rapor kolay cıkmıyor ama zaman kaybın olabilir eger asılama kararrı cıkarsa 2 sefer oluyor falan
sağol canım sen hangi hastaneye gidiyorsun
zeynep bu listeyi exel de yazıp sonra topige koysak olmazmı? eklenenleride exel de ekler gene topige koyarız ilersi için yanikızlar şimdi başlıyorum önce isimlerini ve batlarınız yazmaya inşallah beceririm :)
kız deniz ALLAH seni ne yapmasın renk cümbüşü yapmışın ya ortalığıı
zeynep bu listeyi exel de yazıp sonra topige koysak olmazmı? eklenenleride exel de ekler gene topige koyarız ilersi için yani
olsun olsun bebetommm rengarenk olalım haydeeeeeeetey tey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?