Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

merhaba kızlar ben aytuğ kolonkaya ya gideceğimi söylemiştim gittim bna tek şansımın tüp bebek olduğunu söyledi eşinin spermleri düşük ve yapısı bozuk dedi ve 6500 tl fatura çıkardılar tabi o hastaneye de o fiyat yakışır gerçekten tek kelime ile mükemmel bi hastane tabi biz oranın yükünn altından kalkamayız diğer dr bana bu sayı ilede hamile kalınır demişti yani benim bi kaç dr ye daha gidip öyle karar vermem gerekiyor sabır herşeyin ilacıdır ve tevekkülüm yalnızca Allah adır rabbim sesimizi duyar dualarımızı kabul eder inş

canım devlette rapor cıkartıp özelde tüp yapabilirsin ama bunun için rapor için heyetden cıkan sonuc onemli ya 2 asılama sonra tüp yada direk tüp diyolar ve daha uyguna geliyor.

benim doktorum iğneden 36 saat sonra mutlaka ilişki önerdi ama iğnede olduğun gün dahil her gün yap derim.1 hafta yapanlar varmış
dr bana iğne yaptırdığım gün ve ertesi gün ilişki önerdi tatlımbugün çalışma başlıyor yarında sonra gün aşırı bakalım ...sende durumlar nasıl:96:

Son düzenleme:
canım devlette rapor cıkartıp özelde tüp yapabilirsin ama bunun için rapor için heyetden cıkan sonuc onemli ya 2 asılama sonra tüp yada direk tüp diyolar ve daha uyguna geliyor.

hımm evet sağol canım ya ben öyle yapayım en iyisi sen istanbuldaydın değil mi

amin canım ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.bendeankaradayım biraz zor buluyorum ama buluyorum valla o kadar piskolojik bunaltıyorki bu süreç haklısın ..hadi bakalım hayırlısı olsun yumoşların büyür inşallah .adım adım süreçleri yaz paylaşalım

kızlar...dr'dan geldim...11.günümdeymişim...sol tarafımda müthiş bir yumurta varmış...(doktorun deyimiyle) sol 26.9mm dedi ve istersen iğne istersen normal çatlasın dedi...ben garanti olsun diye iğne istedim..yarın iğnem vurulacak...perşembe tekrar çağırdı...hayırlısı bakalım inş. bu ay son olur

BAT'ım....12 nisan

amin...inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan bebişin sana gelir canım...benim çok arkadaşım öyle oldu...herşey bitti dediği an kendiliğinden hamile kaldı...

kızlar bende varım benide ekleyin listeye
fatmaipek.........16 nisan

• nimet06 6 Nisan
  • gamzeilhan 11 Nisan
  • zd86 12 Nisan
  • yosuun 12 Nisan
  • fatmaipek 16 Nisan
  • yunu 21 Nisan

kızlar şimdi başlıyorum önce isimlerini ve batlarınız yazmaya inşallah beceririm :)

kız deniz ALLAH seni ne yapmasın renk cümbüşü yapmışın ya ortalığıı

kızlar şimdi başlıyorum önce isimlerini ve batlarınız yazmaya inşallah beceririm :)

kız deniz ALLAH seni ne yapmasın renk cümbüşü yapmışın ya ortalığıı
zeynep bu listeyi exel de yazıp sonra topige koysak olmazmı? eklenenleride exel de ekler gene topige koyarız ilersi için yani

olsun olsun bebetommm rengarenk olalım haydeeeeeeetey tey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…