pazartesi karadayı
salı öyle bir gecer zamankı
carsamba merhamet (aslında hürrem hastasıyım ama kociş sevmiyor bende gunduz tekrarını seyrediyorum)
persembe zengin kız fakir oglan
cuma arka sokaklar
cumartesi - pazar tatil ama firsat bulursam umutsuz ev kadınlarına bakarım
birde kanıt hastasıydım kanal d bitti.
iş arıyorum bilginize sıkıldım evde oturmakdan :126: :126: :126:
ooooffff :124: :124: :124:
:2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: ::2: :2: :2: :2: :2: :2:
hastayım hava kapalı yagmur yagıyor canım sıkılıyor yapcak iş bulamıyorum temizlik yapcak gucum yokk cok sıkıcı bir gunnn
oo senin baya kabarık:)ben pek tv izlemem ya..gündüzleri tv açarsam genelde ırmak tv de sohbet dinlerim huzur veriyor
fatma bız gunumuzde adet olugumuza göre catlıyordur yumoslar o gunude adet olmayanlar için gecerlıdır bence
haftanın altı günü sen dolu musun bunların hepsini izliyor musun gı
işe girersen develete nasıl devam ediceksin cnm:))
boşver girme
bende çalışmaktan sıkıldım :))
ayyy böyle yazıyorsunya nasıl kızıyorum sana ben şimdi evde olsaydım keşke ohhh sessiz kimse yok hava kapalı çekerim battaniyemi üzerime, bi kahve yada çay tv keyfi yada bi film takarım sonra kalkar yavaş yavaş yemeğimi yaparım öfffff bu çalışmayan çalışana özenir çalışanda evdekine :)
kızlar şimdi çıkmam gerek ama en kısa zamanda dönerim:))))
ayyy böyle yazıyorsunya nasıl kızıyorum sana ben şimdi evde olsaydım keşke ohhh sessiz kimse yok hava kapalı çekerim battaniyemi üzerime, bi kahve yada çay tv keyfi yada bi film takarım sonra kalkar yavaş yavaş yemeğimi yaparım öfffff bu çalışmayan çalışana özenir çalışanda evdekine :)
pazartesi karadayı
salı öyle bir gecer zamankı
carsamba merhamet (aslında hürrem hastasıyım ama kociş sevmiyor bende gunduz tekrarını seyrediyorum)
persembe zengin kız fakir oglan
cuma arka sokaklar
cumartesi - pazar tatil ama firsat bulursam umutsuz ev kadınlarına bakarım
birde kanıt hastasıydım kanal d bitti.
biz eşimle hep komedi falan izleriz öle duygusal ağlamalı şeyler izlemiyoruz :))
pzt beni böyle sev
salı seksenler
çarşamba sakarya fırat
perşembe zengin kız fakir oğlan
cuma huzur sokağı ( bu biraz ağlamalı :)
cmt-pazar acunun programlarından birine bakıyoruz
seni o kadar ıyı anlıyorumkı 5 ay oncesi bende senin gibi dusunuyodum ve işden cıkıyım birdaha calısmıcam diyodum ama inan o tempoya alısan bu tempoya dönemiyor neyse yaz gecsin kısa girerim bebiş gelmezse ne yapıyım böyle bos durmak alısık degilim.
orası öyle aslında kafa dağıtıp zaman geçirmeye çalışmak birebir
bu arada bugün eski firmamdan bi müdür başka firmaya geçmiş beni aradı iş teklif etti
ücreti falan buradan daha iyi olabilir ama yılda 2 kere 15 günlük antalya ya fuara falan gidiliyor eşim istemedi bizim şimdi başka planlarımız var bebek falan olmaz dedi :) banada pek sıcak gelmiyor açıkçası
daha öncede buna benzer bi işi eski firmamda önermişlerdi yine seyahat var diye kabul edememiştim
napalım biz aşkitomla hiç ayrı kalamıyoruzzz :))
sen simdi ne yapcaksın gene ordamı asılama yapcan ıgne oldunmu beklıyomusun ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?