- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
insallah canım hadi hayırlısı hersey gönlune göre olsun.
amin canım sağol yaaa hepimiz için inşallah herşey iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canım hadi hayırlısı hersey gönlune göre olsun.
ne yaptın neye karar verdin incir aldımı ? yicenmi ?
Bugün Adetimin 12.günü.cekilir mı acabaözele ilk gıttıgımde hormonlar normal bıde tüplere bakalım sonra ılaca baslayalım dedıler adetlıydım zaten bıtınce gıttım dr um kendı cekti cıktım sonrada adet olunca ilaca basladım sıralıydı yani bilmiyorum.klomenle zararı varmı yok mu?
hadi hayirlisi bkalm cnmamin canım sağol yaaa hepimiz için inşallah herşey iyi olur
Bugün Adetimin 12.günü.cekilir mı acaba
sanmıyorum canım adet bıtıncı 1 hafta sonramı 1 hafta içindemi tam katırlamıyorm bırde klomen kullndınya olur mu bılmıyorum pek arastırmadım bu konuyu gittim cekıldım cıktım dr dedıgı zamanda
teşekkür ederim cnm.ya ben klomen kullandığım zaman öğlen 12de aldım hep aynı saatte.sabah kalkar kalkmaz mı alsaydım acaba
hadi hayirlisi bkalm cnm
bilmem canım ben sabah aksam alıyodum doktor ne dedi sana senın bence bastan bir tane kullanman yanlıs o yuzden dr degistir dedim görmuyormu bu 1 taneyle buyumemıs işde yukseltmesi lazımmıs ama gene aynı kullan gel demiş.
getirtmesin beni oraya
heyyt çekilin yoldan:))) haklısın cnm.ama ben sunu planlıyorum 11martta adet oldum ya normalde 11 nisanda adet imi beklemem lazım 15 ine kadar bekle adet olmazsan tahlil yaptır eğer sonuç negatifse söktürücü al dedi ya 15 nisana kadar bekleyip doktora gitcem tahlil için sonuçta bana ne gatif derse kendi verecek söktürücüyü o an hatırlatcam hocam günde 2 tane mi alacaktım bu defa diye.
hııı neyse sen bu ay yumosları buyut catlat 15 gun bekle kırmızılar gelmezse kan testtı yap anyamı konyamı görr öyle plan yap bence
bende eşime sperm testi yaptırmasını söyledim.bugün doktora gitti doktor sormuş 3,4 gün içerisinde ilişki yaşadınız mı die eşimde gülerek ewt demiş:9) bakalım pazartesi sonuçlar ne gösterecek.
ewt bende yeni öğrendim zaten.pazartesiye kadar boşalmaması gerekmiş