• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

cumartesi pazar evde degil annemlerden birinde oluyoruz hangi kanal acılırsa bakıyoduk acun na da bakıyorum ama bitti umutsuz ev kadınları komik ona bakmak ıstıyorum.falan karadayı cok guzel ama

survıvor başladı şimdi oda fena değil eskiler kadar güzel değil ama..
canım yaa biz karadayıyı hiç kaçırmadan izliyorduk sonra o ses türkiyeye takıldık güzel sesler vardı
şimdi de trt de beni böyle sev çok güzel ona bakıyoruz ama aklımda karadayı da babası falan çıkmış hep kaçırdım :(
netten izlemem lazım son 5-6 bölüm :)

9 martta iğne yaptım bekliyorum canım her wc de büyük bi korku yaşıyorum :))
bat: 28 mart
ama tutmadıysa o zamana kalmaz gelir bakalım bi yandan heyecanlıyım bi yandan da aşılama olacak nasıl olsa diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
evet canım şimdiki dr uma bi kere yaptırıcam aşılama olmazsa medıcanaya gitmeyi düşünüyorum ama malum kafalarımız o kadar karışık ki her an fikir değiştirebiliyoruz hepimiz...

13 guuuunnnn ollmuuussss senin bu kadar beklemezdi.aboovvv

13 guuuunnnn ollmuuussss senin bu kadar beklemezdi.aboovvv

heyecanlandırmaaaaaaaaaa beniiiiiiiiiiiiiiiii :1:
kafam durdu zaten hesap falan yapmıyorum geçen aylarda kaçıncı günde olmuştum falan
bekliyoruz işte göreceğiz iğneden 15 gün sonra test yapın falan diyorlar hiç yapmicam adetim geçerse o zmn yaparım negatifi görmektense beklemek daha iyi

fatma kafanı karıstırmak ıstemıyorum biliyosun ben asılama için ugrasıyorum.ve bilgilerimi arastırmalarımı senle paylasmak ısterım adet olursan mutlaka konusalım.

fatma kafanı karıstırmak ıstemıyorum biliyosun ben asılama için ugrasıyorum.ve bilgilerimi arastırmalarımı senle paylasmak ısterım adet olursan mutlaka konusalım.

tamam canım
bende vaktim olsa devlete gitmek isterdim hem ücretsiz hemde tam tarama yapıyorlar ama bakalım biz biraz para dökeceğiz galiba
aslında aynı hesaba geliyor çalışıyoruz özele gidip para döküyorum
çalışmasam para gelmicek ama ücrette ödemicem devlete gidip neyse yaa bakalım zaman ne gösterirse artık
seni takip ediyorum canım okuyorum hep konuşuruz tabi
ama yinede inşallah olmam
hatta ben sıkıştım bi wc gidip bakim ne var ne yok napıyor benim kutucuk :1:

Son düzenleme:
heyecanlandırmaaaaaaaaaa beniiiiiiiiiiiiiiiii :1:
kafam durdu zaten hesap falan yapmıyorum geçen aylarda kaçıncı günde olmuştum falan
bekliyoruz işte göreceğiz iğneden 15 gün sonra test yapın falan diyorlar hiç yapmicam adetim geçerse o zmn yaparım negatifi görmektense beklemek daha iyi

ben sormustum sana kacıncı gun adet oldugunu falan ama bende hatırlamıyorum 10 12 gunlerdemi olmustunn ayyy fatma 15 gun adet olmazsan yap test cunku kesin sonucu görrursssuunnn gene ıcıme hamilesin gibi dogdu .... aslında bugunde belli olur. ama 15 gun adet olmazsa sevinçli haberi almayı bekletme kendini ve esini aksam test yap kanda ama yada ertesin gunn yaapp bizede haber ver idrar yaptınmı öylesine :9: niye basdan söylemedinn

tamam canım
bende vaktim olsa devlete gitmek isterdim hem ücretsiz hemde tam tarama yapıyorlar ama bakalım biz biraz para dökeceğiz galiba
aslında aynı hesaba geliyor çalışıyoruz özele gidip para döküyorum
çalışmasam para gelmicek ama ücrette ödemicem devlete gidip neyse yaa bakalım zaman ne gösterirse artık
seni takip ediyorum canım okuyorum hep konuşuruz tabi
ama yinede inşallah olmam
hatta ben sıkıştım bi wc gidip bakim ne var ne yok napıyor benim kutucuk :1:

devlettede sorma neler geliyor basıma ben sana eger o gunler gelirse anlatırım ona göre karar verirsin özele bu kadar para dökme neyse şimdi bunları konusma gunu degil.

ben sormustum sana kacıncı gun adet oldugunu falan ama bende hatırlamıyorum 10 12 gunlerdemi olmustunn ayyy fatma 15 gun adet olmazsan yap test cunku kesin sonucu görrursssuunnn gene ıcıme hamilesin gibi dogdu .... aslında bugunde belli olur. ama 15 gun adet olmazsa sevinçli haberi almayı bekletme kendini ve esini aksam test yap kanda ama yada ertesin gunn yaapp bizede haber ver idrar yaptınmı öylesine :9: niye basdan söylemedinn

yaa canım kendimi umutlandırmak istemiyorum daha bişey belli değil bence ben geçmiş adetime 2-3 kala olurum hep ben beklemekten yanayım hatta unutmak istiyorum sonra çok üzülüyorum
dün akşam yine bir arkadaşımın hamile haberini aldım ağladım başım ağrıdı
hakkımızda hayırlısı artık ağzında bal damlıyor senin allah hepimize bu mübarek gün hürmetine daha fazla bekletmeden hayırlısı ile nasip etsin canım benim

ayy benimde basım dönuyor midem bunanıyor bu hastalıkdan bayılcam.sakın hamile zannetmeyin gecen hafta 2 tane hormon testtindede koca bir sıfır cıktı zaten adetliykende yapıldı testler ama midem cok kotu

yaa canım kendimi umutlandırmak istemiyorum daha bişey belli değil bence ben geçmiş adetime 2-3 kala olurum hep ben beklemekten yanayım hatta unutmak istiyorum sonra çok üzülüyorum
dün akşam yine bir arkadaşımın hamile haberini aldım ağladım başım ağrıdı
hakkımızda hayırlısı artık ağzında bal damlıyor senin allah hepimize bu mübarek gün hürmetine daha fazla bekletmeden hayırlısı ile nasip etsin canım benim

kısmet artık canım su 15.gun bir gelsin adetini beklemene gerek yok.igneden 15 gun içinde adet olmazsanız test yapın dıyorlar o da en gec sende pco yoktu dimi? cunku onlarda degişiyor.

smear kultur testtimde kultur sonucum acıklanmıs pazartesi cıkar demişlerdi eksik olabılır.ama yazandadanda bişey anlamadım.ayy niye baktım ya kafama takılcak sımdı.

ayy benimde basım dönuyor midem bunanıyor bu hastalıkdan bayılcam.sakın hamile zannetmeyin gecen hafta 2 tane hormon testtindede koca bir sıfır cıktı zaten adetliykende yapıldı testler ama midem cok kotu

sen bu ya klomen kullanmadın ama kendi halindeyken de olabilir cnm kısmet herşey

kısmet artık canım su 15.gun bir gelsin adetini beklemene gerek yok.igneden 15 gun içinde adet olmazsanız test yapın dıyorlar o da en gec sende pco yoktu dimi? cunku onlarda degişiyor.

pko yok cnm
ben bekarken de hiç adet düzensizliği yaşamadım hormon bozukluğu kıllanma falanda yok
ama bebekte yokkkkkkkkkkkkk

smear kultur testtimde kultur sonucum acıklanmıs pazartesi cıkar demişlerdi eksik olabılır.ama yazandadanda bişey anlamadım.ayy niye baktım ya kafama takılcak sımdı.

neyi kafana takıyorsun cnm yaa
işleri çabuk bitmiş yapmışlar demek senin testi :))
smear bende yaptırmıştım temiz çıkıyor genelde takma kafana öle herşeyi

neyi kafana takıyorsun cnm yaa
işleri çabuk bitmiş yapmışlar demek senin testi :))
smear bende yaptırmıştım temiz çıkıyor genelde takma kafana öle herşeyi

topikde sordum doktora bakalım ne dicek canım sonuc cıktıkca yazıyolar erken bakınca eksik göruyoruz.yani bircok testten geciyor ya cıktıkca yazıyolar o yuzden tam bilgi olmaya biliyor devlet mevlet ama sonuclarıda hemen int.görebiliyoruz birde anlasam dr olmak varmıss ah ahh neyse ben kactım sofra hazırlıcam by

merhaba kızlar.bende bugün dr.a gittim klomen verdi 5 gün kullan dedi günde 1 tane.saat kaçta içeceğimin bir önemi varmı ?yumoşlar oluşmaya başlamış dedi

Back