• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

pazartesi karadayı
salı öyle bir gecer zamankı
carsamba merhamet (aslında hürrem hastasıyım ama kociş sevmiyor bende gunduz tekrarını seyrediyorum)
persembe zengin kız fakir oglan
cuma arka sokaklar
cumartesi - pazar tatil ama firsat bulursam umutsuz ev kadınlarına bakarım
birde kanıt hastasıydım kanal d bitti.

oo senin baya kabarık:)ben pek tv izlemem ya..gündüzleri tv açarsam genelde ırmak tv de sohbet dinlerim huzur veriyor

:2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: ::2: :2: :2: :2: :2: :2:

çokk geçmiş olsun canım dikkat et kendine :)

hastayım hava kapalı yagmur yagıyor canım sıkılıyor yapcak iş bulamıyorum temizlik yapcak gucum yokk cok sıkıcı bir gunnn :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:

ayyy böyle yazıyorsunya nasıl kızıyorum sana ben şimdi evde olsaydım keşke ohhh sessiz kimse yok hava kapalı çekerim battaniyemi üzerime, bi kahve yada çay tv keyfi yada bi film takarım sonra kalkar yavaş yavaş yemeğimi yaparım öfffff bu çalışmayan çalışana özenir çalışanda evdekine :)

oo senin baya kabarık:)ben pek tv izlemem ya..gündüzleri tv açarsam genelde ırmak tv de sohbet dinlerim huzur veriyor

gunduzleride muge anlı :75: :75: aksam ustude yemekteyiz :75: :75: ne yapıyım can sıkıntısı birde kıtap okuyuyorum oda bitmek uzere bitmesin diye az okuyom

ayyy böyle yazıyorsunya nasıl kızıyorum sana ben şimdi evde olsaydım keşke ohhh sessiz kimse yok hava kapalı çekerim battaniyemi üzerime, bi kahve yada çay tv keyfi yada bi film takarım sonra kalkar yavaş yavaş yemeğimi yaparım öfffff bu çalışmayan çalışana özenir çalışanda evdekine :)

seni o kadar ıyı anlıyorumkı 5 ay oncesi bende senin gibi dusunuyodum ve işden cıkıyım birdaha calısmıcam diyodum ama inan o tempoya alısan bu tempoya dönemiyor neyse yaz gecsin kısa girerim bebiş gelmezse ne yapıyım böyle bos durmak alısık degilim.

evet canım su ıgneden sonra azcık geciksede merak ettirse ama gelmeden önce geliyorum diyor benim kırmızılar hiç heveslenemıyorum bile.

sen simdi ne yapcaksın gene ordamı asılama yapcan ıgne oldunmu beklıyomusun ne durumdasın

pazartesi karadayı
salı öyle bir gecer zamankı
carsamba merhamet (aslında hürrem hastasıyım ama kociş sevmiyor bende gunduz tekrarını seyrediyorum)
persembe zengin kız fakir oglan
cuma arka sokaklar
cumartesi - pazar tatil ama firsat bulursam umutsuz ev kadınlarına bakarım
birde kanıt hastasıydım kanal d bitti.

biz eşimle hep komedi falan izleriz öle duygusal ağlamalı şeyler izlemiyoruz :))
pzt beni böyle sev
salı seksenler
çarşamba sakarya fırat
perşembe zengin kız fakir oğlan
cuma huzur sokağı ( bu biraz ağlamalı :)
cmt-pazar acunun programlarından birine bakıyoruz

biz eşimle hep komedi falan izleriz öle duygusal ağlamalı şeyler izlemiyoruz :))
pzt beni böyle sev
salı seksenler
çarşamba sakarya fırat
perşembe zengin kız fakir oğlan
cuma huzur sokağı ( bu biraz ağlamalı :)
cmt-pazar acunun programlarından birine bakıyoruz

cumartesi pazar evde degil annemlerden birinde oluyoruz hangi kanal acılırsa bakıyoduk acun na da bakıyorum ama bitti umutsuz ev kadınları komik ona bakmak ıstıyorum.falan karadayı cok guzel ama

seni o kadar ıyı anlıyorumkı 5 ay oncesi bende senin gibi dusunuyodum ve işden cıkıyım birdaha calısmıcam diyodum ama inan o tempoya alısan bu tempoya dönemiyor neyse yaz gecsin kısa girerim bebiş gelmezse ne yapıyım böyle bos durmak alısık degilim.

orası öyle aslında kafa dağıtıp zaman geçirmeye çalışmak birebir
bu arada bugün eski firmamdan bi müdür başka firmaya geçmiş beni aradı iş teklif etti
ücreti falan buradan daha iyi olabilir ama yılda 2 kere 15 günlük antalya ya fuara falan gidiliyor eşim istemedi bizim şimdi başka planlarımız var bebek falan olmaz dedi :) banada pek sıcak gelmiyor açıkçası
daha öncede buna benzer bi işi eski firmamda önermişlerdi yine seyahat var diye kabul edememiştim
napalım biz aşkitomla hiç ayrı kalamıyoruzzz :))

orası öyle aslında kafa dağıtıp zaman geçirmeye çalışmak birebir
bu arada bugün eski firmamdan bi müdür başka firmaya geçmiş beni aradı iş teklif etti
ücreti falan buradan daha iyi olabilir ama yılda 2 kere 15 günlük antalya ya fuara falan gidiliyor eşim istemedi bizim şimdi başka planlarımız var bebek falan olmaz dedi :) banada pek sıcak gelmiyor açıkçası
daha öncede buna benzer bi işi eski firmamda önermişlerdi yine seyahat var diye kabul edememiştim
napalım biz aşkitomla hiç ayrı kalamıyoruzzz :))

o da önemli ama ben giderdim kocam yollamazdı.:1: :1:

sen simdi ne yapcaksın gene ordamı asılama yapcan ıgne oldunmu beklıyomusun ne durumdasın

9 martta iğne yaptım bekliyorum canım her wc de büyük bi korku yaşıyorum :))
bat: 28 mart
ama tutmadıysa o zamana kalmaz gelir bakalım bi yandan heyecanlıyım bi yandan da aşılama olacak nasıl olsa diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
evet canım şimdiki dr uma bi kere yaptırıcam aşılama olmazsa medıcanaya gitmeyi düşünüyorum ama malum kafalarımız o kadar karışık ki her an fikir değiştirebiliyoruz hepimiz...

Back