Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ne yaptın neye karar verdin incir aldımı ? yicenmi ?

Bugün Adetimin 12.günü.cekilir mı acaba

Bugün Adetimin 12.günü.cekilir mı acaba

sanmıyorum canım adet bıtıncı 1 hafta sonramı 1 hafta içindemi tam katırlamıyorm bırde klomen kullndınya olur mu bılmıyorum pek arastırmadım bu konuyu gittim cekıldım cıktım dr dedıgı zamanda

teşekkür ederim cnm.ya ben klomen kullandığım zaman öğlen 12de aldım hep aynı saatte.sabah kalkar kalkmaz mı alsaydım acaba

bugun canım cok sıkılıyor hava kapalı diyemi acaba bir de hastayım :2: :2:

teşekkür ederim cnm.ya ben klomen kullandığım zaman öğlen 12de aldım hep aynı saatte.sabah kalkar kalkmaz mı alsaydım acaba

bilmem canım ben sabah aksam alıyodum doktor ne dedi sana senın bence bastan bir tane kullanman yanlıs o yuzden dr degistir dedim görmuyormu bu 1 taneyle buyumemıs işde yukseltmesi lazımmıs ama gene aynı kullan gel demiş.
getirtmesin beni oraya

Son düzenleme:

heyyt çekilin yoldan:))) haklısın cnm.ama ben sunu planlıyorum 11martta adet oldum ya normalde 11 nisanda adet imi beklemem lazım 15 ine kadar bekle adet olmazsan tahlil yaptır eğer sonuç negatifse söktürücü al dedi ya 15 nisana kadar bekleyip doktora gitcem tahlil için sonuçta bana ne gatif derse kendi verecek söktürücüyü o an hatırlatcam hocam günde 2 tane mi alacaktım bu defa diye.

iş arıyorum bilginize sıkıldım evde oturmakdan :126: :126: :126:
ooooffff :124: :124: :124:

hııı neyse sen bu ay yumosları buyut catlat 15 gun bekle kırmızılar gelmezse kan testtı yap anyamı konyamı görr öyle plan yap bence

bende eşime sperm testi yaptırmasını söyledim.bugün doktora gitti doktor sormuş 3,4 gün içerisinde ilişki yaşadınız mı die eşimde gülerek ewt demiş:9) bakalım pazartesi sonuçlar ne gösterecek.

cnm o test için en az 3gün boşalmaması gerek o yüzden sormuştur

ewt bende yeni öğrendim zaten.pazartesiye kadar boşalmaması gerekmiş

:2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2::2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: ::2: :2: :2: :2: :2: :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…