Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım zaten ınan kendi haline bırakıp hamıle kalmayı unutup dursak kesin kalırız belki staj bahane olur o ara kalırsın.evet 21.progesteron yaptırmak ıstıyorum bakalıp zeynep kamil yapcakmı yapmazsa baska yerde yaptırırım birde ınsulın testtı ıstıyorum seker yuklemesi falan yapılıyomus bu 2 testtı rapor ıcın ıstemıyolar ya yapmazlar herhalde ozelde yaptırırım.bu ay ilac vs.hıcbirsey kullanmadım ya progesteron ne cıkcak merak ediyorum.onu kesin yaptırcam gecen aydan ıcımde kaldı

bende klomen kullandım.ilk aydan hamile kaldım ki o ay çok umutsuzdu.doktor bile demişti bu ay çok zor 1 yumurta oluşmuştu.çok istiyodum ve tek dua'm o olmuştu.rabbim nasip etti.kızım 1 yaşına geldi.inş'ALLAH rabbim bütün isteyenlere nasip eder...

Dua Edin.Rabbimden İsteyin.Rabbim Duaları Geri Çevirmez..

Allah sana bağışlasın...peki cnm yumurtanın boyutu neydi,catlatma iğnesi olmuşmuydun?

Incir aldm dün akşam,2tane aksam yedm.sabh 1tane yedm daha:)

sevmiyosun galiba yiyebildigin kadar ye barii
klomeni takipde kullandıgımda 1.ay 17 gun zorla buyumustu yumurtam 2.ay buyumedi bende 3.ay adet olunca gunde 10 tane incir yedim ve 12 gun kontrolle gittigimde yumurtam 18 mm doktorda cok guzel dedi catlattık ama olmadı.doktora incir yedigimi söyleyınce kızdı kılo yapar yeme dedi ama ben onun sayesinde buyudugune inandım.

yok yerimde karma karışık oldu midem:) bi karışım yiyorum bi süt iç bi yoğurt ye:)))rahim filmi istemişti benden korktuğum için çektiremedim neyseki sormadı,özelde çektirmek istiyorum anestezili.sen çektirmiş miydin?

bende özelde cekıldım.anesteziye falan hıc gerek yok cok az acı hıssettim korkmana hıc gerek yok cekıl bitsin adet bıtınce cekıyolar galıba zamanını kacırma adet olunca dr konus.

bende özelde cekıldım.anesteziye falan hıc gerek yok cok az acı hıssettim korkmana hıc gerek yok cekıl bitsin adet bıtınce cekıyolar galıba zamanını kacırma adet olunca dr konus.

adet bittikten sonraki bir hafta içinde çekiyorlarmış,ama klomen kullanırken çektirmeyin diyenlerde oldu,bu ay gebelik olmazsa e ben bi daha ki aya yine klomen kullancm.hangi ara çektircem.sen ne zaman cektirmiştin?

cnm burda mısın

adet bittikten sonraki bir hafta içinde çekiyorlarmış,ama klomen kullanırken çektirmeyin diyenlerde oldu,bu ay gebelik olmazsa e ben bi daha ki aya yine klomen kullancm.hangi ara çektircem.sen ne zaman cektirmiştin?

özele ilk gıttıgımde hormonlar normal bıde tüplere bakalım sonra ılaca baslayalım dedıler adetlıydım zaten bıtınce gıttım dr um kendı cekti cıktım sonrada adet olunca ilaca basladım sıralıydı yani bilmiyorum.klomenle zararı varmı yok mu?

KIZLAR YAA ÇOK HEYECANLIYIM BEN NETTEN Op. Dr. Aytuğ Kolankaya YA YAZDIM HANİ DOKTORUM PROGRAMINDAKİ DOKTOR BU GÜN ARADI YARDIMCISI DURUMU SORDU ANLATTIM RANDEVU VERDİ MAİL ATTIĞIM İÇİN ÜCRETTE ALMAYACAK İLK MUAYENE DE PAZARTESİ 2.30 DA RANDEVUM VAR ÇOK HEYECANLANDIM İNŞALLAH GÜZEL GEÇER

insallah canım hadi hayırlısı hersey gönlune göre olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…