Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ne olursa olsun umudunu hiç yitirme canım.bakarsın belki bu ay tutuverir.hiç canını sıkma tüp bebeğe kadar yolumuz var

Yumurta mı oluşmuyor?banada kilo vermelsn dedi bende kilolu dglm nrmal kilodaym yani.günde kac tane kullandn cnm

sabah bir akşam bir kullandım 4 e kadar çıkacağız dedi dr şimdi geldim doktoruma gitmiştim pco yu sormaya yanlış bilgi vermişler polikistikover değilsin tahlillerin temiz dedi senin hormon testinde mi çıktı

Hem hormonda cikti hem ultrasnda.lh degerim 14tü.bunun yüksek olmasi pco oldugunu gösterirmis.sen özele mi gdiyrsun

Hem hormonda cikti hem ultrasnda.lh degerim 14tü.bunun yüksek olmasi pco oldugunu gösterirmis.sen özele mi gdiyrsun

hımm benim test temiz ultrasyonla bakarkende bişey demedi özele gidiyorum ama başka dr araştırıyorum hani ben ona gittim hamile kaldım denilen dr

canım ne yaptın doktora gitmiştin sonuçlar nasıl merak ettim seni

ne yapıyım canım sonuclar temiz cıktı eşiminde benim de zeynep kamilde asılama için rapor cıkarmaya calısıyorum.bu ay ılac falan içmedim tatilim yanı ayy yumurta buyudumu ayy catladımı derdim yok bu ay rahatım yani kafama göre takılcam gun saymada yok ama yumurtlama haftamada girdim bu arada ay ne zormus devlette iş yapmak git gel git gel kalkıstıgıma pisman olcam da testler bitti bari sonunu getiriyım.diyorum bir tek smear kultur testtim sonucu cıkmadı ama hormonlar falan yerli yerinde.insallah smear kulturde bişey cıkmaz.

çok sevindim cnm senin için benimbuayda olmadı bat yarın test negatif zaten karnım ağrıyor gelir benimkilerde
devlette iş yaptırmak zordur ama özelden çok iyidir bence
eşine test yapıldımı hiç

çok sevindim cnm senin için benimbuayda olmadı bat yarın test negatif zaten karnım ağrıyor gelir benimkilerde
devlette iş yaptırmak zordur ama özelden çok iyidir bence
eşine test yapıldımı hiç

eşimede yapıldı zaten asılama için gerekli gereksiz bir suru test istıyolar ama zaten biliyosun ben ne var ne yok diye butun testleri tekrar yaptırmak istemistim asılamada bahane oldu cok guzel arastırrıyolar özelde yapılmayan testler bile yapıldı hemde ucretsiz dısarda yaptırsam 500tl ve üzeri tutar herhal (eşimin testlerini özelde yaptırdım ona para verdim ) o test konusunda cok memnunum hersey ye bakıldı smear kultur sonuccu hariç hersey normal ama bebiş gelmiyor bakalım asılama ne olcak pek ümitli degilim ama tüp bebek ıcın 2 tane asılama sartmıs.sen ne yapcaksın peki adet olursan

saldım çayıra mevlam kayıra dicem
nasılsa şükür oğlum var tedaviye girince insan çok ümitleniyor haliyle hayal kırıklığıda büyükoluyor bende tüm testleri yaptırıcam sonra olurununa bırakıcam
zaten stajım var o arada bide bununla uğraşamam doğrıusu çok yoruyor hastane beni
6 ay oldu sonuçnegatif uzuluyorum amaçok değil baştan ümitlenmiyorum çünkü
olmadı direkt aşılama ya geçerim 21. progesteronunada baktır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…