Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

amin canım hepimizin tez zamanda yüzü güler inşallah.sen tek yumurta diye üzülme sakin.sayı önemli değil olacaksa bir taneyle de tutar.bak bana iki tane oldu çatladı ama tutmadı.bu ay nasip değilmiş demek ki.inşallah senin bu ay olur

ay hemen umutlandim adet im geçince sökülmesı için ilaç verdi doktor bugün.ilaç bir haftada bitecek sonra ki hafta hasta olacam falan derken çok zaman geçecek diye üzülürken daha ilacı içmeye başlamadan az önce adet oldum ve çok sevindim cumartesi hemen başlıyorum klomene

Ne güzel söktrücü kullanmadn adt olmussun oh cok sükür.cnm sende pco var mı

adetin 5. günü başlamıştım.günde 4 tane almıştım.yine aynı olur sanırım.14. günde çatlatma iğnesi vurulmuştum canım.sen suan hangi aşamadasın.yasin kaç

adetin 5. günü başlamıştım.günde 4 tane almıştım.yine aynı olur sanırım.14. günde çatlatma iğnesi vurulmuştum canım.sen suan hangi aşamadasın.yasin kaç

Oo sen cok almssn.ben ilk defa kullandm adtmin 5.günü günde 1tane 5gün ictm.bugün 11.gün yumurtaya bkildi bir tane olms 12mm.igne aldrmsti ama bu boyutta ctlamaz dedi ve igneyi vrmadi.ama bir hafta yinede iliskiye grin dediyas 30 7aylik evliym.bna bi dahaki klomen kullaniminida ayni sekil dedı,anlamdm yani.

o zamn öyle yap canım eczaneye götür bi sor

Sorcm cnm.ama burda bi arkadasinda bi dahaki aya kalms o zamana dolapta muhafaza etms ve vurulms

yani olabilir cnm bu arada ben bu gün başka bi dr ye gittim devlet alttan muayne etti bana polikistik over dedi anlamdaım yaa diğer dr hiç bişey demedi pk overler 5. gün başalr klomene madem öyle neden 3. gün içiyorum yarın da kendi dr ma gideceğim soracağım kafam iyice allakpullak oldu yani bide devletten hiç memnun kalmadım yaa bi peçete bile yoktu iğrenç hissettim kendimi eve gelene kadar bide eğitim ve araştırma

Cnm özelde bnada kist var diyorlardi ama pco teshsi koymamsti bska bi doktra gttm dvlet hastanesine yani alttan muayene sncu pco tanisi koydu.bende şasirmstm bska bi hastaneye gtti oda aynisini dedi.senin sorunun neydiki.yani ne zamandan beri cocuk istyrsn.klomen kullandn mi?adetlern ne durumda?

Bu arada en son gttgm dvlet hastanesi cok cok temzdı.masaya yatdan ayri pecete seriyrlar kalktgn zaman hemen pecete veriyrlar

bende temizdi herşey 2. Kez kullandım klomeni ama etki etmiyor şeker ilacı verdi direncini kırsın diye ama kilolu da değilim 9 aydır korunmuyoruz adetlerimde düzenli ama aylık oluyorum ben yani her ay 1 2 gün sarkar yarın kendi doktoruma gitsem mi tekrar bilmiyorum

Yumurta mı oluşmuyor?banada kilo vermelsn dedi bende kilolu dglm nrmal kilodaym yani.günde kac tane kullandn cnm

benim de ilk kullanımımdi ama günde dört tane aldım ama etkisini de gördüm.benim de yaş 27. ben de 5 aylık evliyim canım

merhaba arkadaşlar bizde 1 yıldır bebek istiyoruz son 3 aydırda klomen kullanıyorum ilk iki ayda da yumurtam büyüdü fakat gebelik olmadı bakalım inşallah bu ay olur diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…