kızlar ben cıkıyorum aksam gelirim buyuk ihtimal herkeze ıyı aksamlar
muhammedomer sende mutlaka haber bekliyorum bende merak ediyorum buyucekmı diye ve kacıncı gun buyudu falan mutlaka gel yaz.
aynen günde 1 tane içtim canım...evet bunları yediğim halde bu boyuta ulaştıyemesem belkide hiç oluşmayacaktı ((özele nereye kime gideceğimi bilmiyorum...bu karışımı yememde bi sakınca yoktur değil mi?çünkü eğer 11nisana kadar gebelik oluşmazsa tekrar klomen iç gel dedi ya doktor ben o zamana kadar halen bu karışıma deva etmek istiyorum
canım bebetoomm ankarada onu yakala özel dr sor yardımcı olabilir sana benim yönlendirdigimi söyleme
yok canım yanlış anladın sanırım..
ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yapmıyo devlet.. ama birinin çatladığını diğerinin çatlamadığını ultrasonda gördük..
bugün beklenen adet günüm sabah akıntımda biraz kan gördüm oluyorum sandım olmadım.. o çatlamayan kistten dolayı sanırım bu yavaşlığı.. yarın fln sökülür adetim.. P.tesi tekrar doktora gidip yeniden klomen kullanacağım..
ben 3 ay önce ameliyat oldum laparoskopi... bu tüplerden dolayı... sorun kalmadı şuan pco deilim zaten .. hormonlarım normal.. yumurtam kendiliğinden çatlıyo.. eşimin spermleri iyi.. sadece allah izin vermiyo versin diye uğraşıyoruz..
he bu arada eve bitane ultrason cihazı alsam doktora bile ihtiyaç duymayacağım yeminle :))
tamam anladım pekii catlamıs dedikden sonra bugun kacıncı gun ve o kan yerlesme kanıda olabilir ama düşük ihtimal
o gazi hastanesine gittiğini söylemişti
yok değildir yerleşme kanı... bugün 14. gün beklenen adet günüm yani ..
onun dr ıyı bir dr ama biraz tuzlu galiba bebetoom daha cook yardımcı olur.baska birileri yokmu boyle ayda 30 tl falan bakan
Peki muayenesi gazi hastanesinde mi?sen ne zamandan beri gdiyorsn?muhammeddoner ankarada gazi hastanesine gidiyorum dedim ama benim doktorum özel prof mehmet erdem 250 tL muayene ücreti...bu doktorum gazi hastnesinde tüp bebek ünitesinde doktorluk yapıyor
aydaa 30 tl mi?
muhammeddoner ankarada gazi hastanesine gidiyorum dedim ama benim doktorum özel prof mehmet erdem 250 tL muayene ücreti...bu doktorum gazi hastnesinde tüp bebek ünitesinde doktorluk yapıyor
Özel hastanede mi bu fiyata bakiyrlar cnm?ilk defa duydum inanevet 30 tl veriyordum yumoslar buyuyene kadar gidip geliyodum 5 tl katki payi aliyolardi yani 35 is tamamdi yumos buyurse catlatiyoduk.buyumezse adet olup tekrar basliyoduk.boylee yokmu orda boyle hastane
Özel hastanede mi bu fiyata bakiyrlar cnm?ilk defa duydum inan
uzulme arkadasim onundeki yeni gunlere bak sen ilaca tekrar baslayinca yeni umut kapliyor icintedavide ilk ayım olmasına rağmen yine de çok üzüldüm.klomen kullandım.iki tane yumurtam olmuştu ve çatladı ama tutmamış.adet im beş gün geçti doktora gittim.beta hcg 0.1 çıktı :-( meğer klomen geciktirmis. şimdi adet olmam için ilaç verdi.bir daha en başa döndüm.doktorun odasından ağlayarak ciktim.çok kötüyüm ya
Burda lina diye bi hastane var.sirf kadın hastaliklari üzerine belki oraya gdrim.of kafam allak bullak.ne yesem ne icsem ne sıklıkta ilgşkiye grsem,doktoru dgştirsem mi,yoksa bi daha ki ayada bu doktora mi gtsem uf ufozel canim ama sgk varsa bu fiyat yoksa daha yuksek
tedavide ilk ayım olmasına rağmen yine de çok üzüldüm.klomen kullandım.iki tane yumurtam olmuştu ve çatladı ama tutmamış.adet im beş gün geçti doktora gittim.beta hcg 0.1 çıktı :-( meğer klomen geciktirmis. şimdi adet olmam için ilaç verdi.bir daha en başa döndüm.doktorun odasından ağlayarak ciktim.çok kötüyüm ya
Senin rahatsizlgn ne peki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?