Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım bebetoomm ankarada onu yakala özel dr sor yardımcı olabilir sana benim yönlendirdigimi söyleme

tamam anladım pekii catlamıs dedikden sonra bugun kacıncı gun ve o kan yerlesme kanıda olabilir ama düşük ihtimal

yok değildir yerleşme kanı... bugün 14. gün beklenen adet günüm yani ..

o zaman bekle adet olunca gidersin doktora. bir dahaki aya insallah tutar. canım üzülme beeenn kaaaccctııımmm sofrayııı kurrıyım kocam vurcak beni lafa tutmayın

muhammeddoner ankarada gazi hastanesine gidiyorum dedim ama benim doktorum özel prof mehmet erdem 250 tL muayene ücreti...bu doktorum gazi hastnesinde tüp bebek ünitesinde doktorluk yapıyor

canim burdamisin ? ben cok hastayim herhalde hastanelerde grip bulastii

evet 30 tl veriyordum yumoslar buyuyene kadar gidip geliyodum 5 tl katki payi aliyolardi yani 35 is tamamdi yumos buyurse catlatiyoduk.buyumezse adet olup tekrar basliyoduk.boylee yokmu orda boyle hastane
Özel hastanede mi bu fiyata bakiyrlar cnm?ilk defa duydum inan

tedavide ilk ayım olmasına rağmen yine de çok üzüldüm.klomen kullandım.iki tane yumurtam olmuştu ve çatladı ama tutmamış.adet im beş gün geçti doktora gittim.beta hcg 0.1 çıktı :-( meğer klomen geciktirmis. şimdi adet olmam için ilaç verdi.bir daha en başa döndüm.doktorun odasından ağlayarak ciktim.çok kötüyüm ya

uzulme arkadasim onundeki yeni gunlere bak sen ilaca tekrar baslayinca yeni umut kapliyor icin

ozel canim ama sgk varsa bu fiyat yoksa daha yuksek
Burda lina diye bi hastane var.sirf kadın hastaliklari üzerine belki oraya gdrim.of kafam allak bullak.ne yesem ne icsem ne sıklıkta ilgşkiye grsem,doktoru dgştirsem mi,yoksa bi daha ki ayada bu doktora mi gtsem uf uf

Üzülme cnm diyecem ama bende ayni durumdaym.benimde ilk klomen kullansim benim yumurtam 12mm olablms sadce ve 1tane,senin en azndan 2tane olms ve ctlams .en azndan bir daha ki aya daha güzel umutlarla beklersn.Rabbim yüzünü gúldrür insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…