• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

yakındakide devlet hastanesi cnm:(

canım sen bilirsin ama bence baktır mutlaka cunku buyyuyenler duydum ve benimde 17 gun buyudu ama sen bilirsin istersen dr dene kendi catlarmı catlamazmı gun asırı git
sen karar ver yani ben fikrimi soyluyorum.

öncelikle merhaba ben 21 yaşında 6 aylık evliyim pcom yok çok şükür :9: ve adetimin 12. günündeyim klomen kullandım 3,4 tane yumurtam oluşmuş tu :)

acaba diyorum ki inciri bol bol yesem bu bir haftada kesintisiz ilişkiye girsem yumurta kendiliğinden çatlamaz mı?pco dan dolayı adetlerim çok düzensiz 45 50 günde adet olduğum oluyor çoğu zaman.belkide geç olgunlaşıyordur yumurtam

canım yumurta buyurmu catlarmı hiç bilemeyiz doktora göstermezsen ve igneyi almıssın niye kullanmıcaksın ilişkiyede gun asırı gir cunku her aksam olursa spremler ise yaramaz.

kız deniz ne yapıyon burda :) sıkıldım iyice kafayı yemek üzereyım az önce arkadaşla konustm onun arkadaşı tüp bebek yaptırmış tutmamış hiç bi sorunları olmadığı halde :31::31:

öncelikle merhaba ben 21 yaşında 6 aylık evliyim pcom yok çok şükür :9: ve adetimin 12. günündeyim klomen kullandım 3,4 tane yumurtam oluşmuş tu :)

canım yumurta kac mm kont.ne zaman gitceksin eger yumos boyutu iyise incir yemen zarar verir

canım yumurta buyurmu catlarmı hiç bilemeyiz doktora göstermezsen ve igneyi almıssın niye kullanmıcaksın ilişkiyede gun asırı gir cunku her aksam olursa spremler ise yaramaz.

canım acaba burdaki doktora pazartesi gitsem desemki ankarada ki doktorum klomen verdi kullandım sonra gel yumurtana bakacağız dedi gittim doktor izne ayrılmış iğnede almıştım acaba siz bakar mısız diye rica etsem:))) Allahım affet

kız deniz ne yapıyon burda :) sıkıldım iyice kafayı yemek üzereyım az önce arkadaşla konustm onun arkadaşı tüp bebek yaptırmış tutmamış hiç bi sorunları olmadığı halde :31::31:

bende sana yazcaktım simdi ne yapıyım arkadaslara yardımcı oluyom bildiklerimi aktarıyom.canım benimde bir arkadasda sorun yoktu 3 tüpde bebiş oldu bunlar kısmet işi yani genel degerlendirme yapma canım bugun cokk pozitif düşünüyorum takma kafana tüp kesin tutcak bak deniz demisti dersin

canım inan hiç boyutunu ne ben doktora söyledim ne de doktor bana söledi. bana dediki 3,4 tane yumurtan var.eşinle beraber ilşki yaşayacaksın adet olursan gel olmazsan yine gel dedi bu başka bişi sölemedi yani :23:

canım acaba burdaki doktora pazartesi gitsem desemki ankarada ki doktorum klomen verdi kullandım sonra gel yumurtana bakacağız dedi gittim doktor izne ayrılmış iğnede almıştım acaba siz bakar mısız diye rica etsem:))) Allahım affet

tamam oyle yapp canım sana bişey dicem bak kesin incirle buyur demiyorum benim buyudu dıyorum.ve gunde 10 tane ye fazla yeme cok buyurse bu ay gidebilir bak tehlikeli bişey yapıyoruz sorumluluk kabul etmem bastan söyliyim sen karar ver :1:

canım inan hiç boyutunu ne ben doktora söyledim ne de doktor bana söledi. bana dediki 3,4 tane yumurtan var.eşinle beraber ilşki yaşayacaksın adet olursan gel olmazsan yine gel dedi bu başka bişi sölemedi yani :23:

demekki boyutları iyi bişey yeme bence doktoru dinle sende yapcak bişey yok bir dahaki ay boyutunu sorarsın ona göre yol alırız.aman diyim dikkatlı olun.

tamam oyle yapp canım sana bişey dicem bak kesin incirle buyur demiyorum benim buyudu dıyorum.ve gunde 10 tane ye fazla yeme cok buyurse bu ay gidebilir bak tehlikeli bişey yapıyoruz sorumluluk kabul etmem bastan söyliyim sen karar ver :1:

günde 5 10 tane yerim canım.sendede pco var mı?ben klomenle birlikte bal,çörek otu ,keten tohumu ,tarçın,karanfil,keçiboynuzu tozu,ceviz karışımını sabah akşam 1 tatlı kaşığı yuttum.

hmm ... anladım cnmm hayırlışı ozaman özele git diycem ama :26: şigorta ben 2 kere gitim gitmez olaydım bişeyin yok bekle bekle bekleeee uyuz oldummm iiceeee ben çocuk iştiorum ark.. beklemek değil dedim en şonunda birdaha gitmedim kimşe şeni anlamıooo alışmışlar yat aç bak yaz yolla heşabınaaa:47:

özelede gitmeye gücüm yok .. .aslında beni özellerde yaktı. 1,5 sene oyaladılar meğer tüpümün birinde iltihap birinde kist varmış. ... bunuda devlet hastanesi çözdü.. ameliyat oldum. 3 ay geçti.. bakalım bidahaki ay olur inşallah

günde 5 10 tane yerim canım.sendede pco var mı?ben klomenle birlikte bal,çörek otu ,keten tohumu ,tarçın,karanfil,keçiboynuzu tozu,ceviz karışımını sabah akşam 1 tatlı kaşığı yuttum.

bende pco yok canım hiçbir sorun yok gözukuyor
onları yedigin haldemi 12 mm olduu ooo yemesen ?
ilacı gunde 1 tane aldın dimi o az bence neyse bu ayı atlat bir dahaki ay özelle git orda yumos kont. iyi yapıyolar bak gecmişi oku normalde ben hep devlet hastanesi diyen biriyim ama yumos takibinde özel daha iyi yapıyor.devlet sallıyor.

peki bu sancı neden oluyyo olabilir canım ya

yumurtalıklar buyuyor olabilir klomende yapıyor sakın hamilegim gibi dusunmeyin adet olana kadar agrılar oluyor gecmişi okusanız aslında vaktınız olsa ordan cok faydalanabilirsiniz.

özelede gitmeye gücüm yok .. .aslında beni özellerde yaktı. 1,5 sene oyaladılar meğer tüpümün birinde iltihap birinde kist varmış. ... bunuda devlet hastanesi çözdü.. ameliyat oldum. 3 ay geçti.. bakalım bidahaki ay olur inşallah

eger catlatma ignesinden sonra 15 gun gectıyse kanda belli olur.ama 20 gun bile adet olan oldu burda sgk kan testti yaptır

bende pco yok canım hiçbir sorun yok gözukuyor
onları yedigin haldemi 12 mm olduu ooo yemesen ?
ilacı gunde 1 tane aldın dimi o az bence neyse bu ayı atlat bir dahaki ay özelle git orda yumos kont. iyi yapıyolar bak gecmişi oku normalde ben hep devlet hastanesi diyen biriyim ama yumos takibinde özel daha iyi yapıyor.devlet sallıyor.

aynen günde 1 tane içtim canım...evet bunları yediğim halde bu boyuta ulaştı:(yemesem belkide hiç oluşmayacaktı:(((özele nereye kime gideceğimi bilmiyorum...bu karışımı yememde bi sakınca yoktur değil mi?çünkü eğer 11nisana kadar gebelik oluşmazsa tekrar klomen iç gel dedi ya doktor ben o zamana kadar halen bu karışıma deva etmek istiyorum

kızlar ben cıkıyorum aksam gelirim buyuk ihtimal herkeze ıyı aksamlar
muhammedomer sende mutlaka haber bekliyorum bende merak ediyorum buyucekmı diye ve kacıncı gun buyudu falan mutlaka gel yaz.

eger catlatma ignesinden sonra 15 gun gectıyse kanda belli olur.ama 20 gun bile adet olan oldu burda sgk kan testti yaptır

yok canım yanlış anladın sanırım..

ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yapmıyo devlet.. ama birinin çatladığını diğerinin çatlamadığını ultrasonda gördük..
bugün beklenen adet günüm sabah akıntımda biraz kan gördüm oluyorum sandım olmadım.. o çatlamayan kistten dolayı sanırım bu yavaşlığı.. yarın fln sökülür adetim.. P.tesi tekrar doktora gidip yeniden klomen kullanacağım..

ben 3 ay önce ameliyat oldum laparoskopi... bu tüplerden dolayı... sorun kalmadı şuan pco deilim zaten .. hormonlarım normal.. yumurtam kendiliğinden çatlıyo.. eşimin spermleri iyi.. sadece allah izin vermiyo versin diye uğraşıyoruz..

he bu arada eve bitane ultrason cihazı alsam doktora bile ihtiyaç duymayacağım yeminle :))

Back