Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Doktorun yanina girdgmde asiri heycnlydm ama ciktgmda. . .doktra sordum tek yumurta olmasi kötümü diye,oda hayir dedi sonucta yumurtn olusmus bizim icin bitanesi önemliki dedi.kizlar sizce 12mm olan gelisme göstreblr mi?

bugun adetinin kacinci gunu 12mm cikti o onemli yorum yapabilmemiz icin adetin kacinci gunu onuda yazin

skyapusuz, sen adetinin kaçıncı günü gtmiştin ve kaç mm di yumurtaların? şimdi bi yerde okudum 10mmye kadar ihtimal var yazıyo

canım ben ilaç bitince 3 gün snrasına gidiyrum bana kaç mm oldugunu söylemiyo olmamış diyo geçiyo birazdan başka dr ye gidiyorum

kızlar bir şey sorcam doktor bana klomenle brlikte ovitrelle iğneside verdi bende aldım ama 12mm çatlamaz iğneyi vurmayacağız dedi ben bu iğneyi atcam mı yani.buzdolabında muhafaza ettim ama reçetede 1ay kullanılmayan iğne atılmalı yazıyordu.bosuna mı para verdim yani

kimse yok mu ?eve geldim düşünüyorum ne yesemde yumurta biraz daha büyüse:/

bence buyur ama sen genede incir yiyebilirsin yada bal tarcın çöreotu diyolar ama en iyisi incir yee gunde 10 tane falan kac gun sonra gitcen dr da incir kurude uygula istersen

doktor tekrar gel demedi.sadec bu bi hafta ilişkide bulun dedi.belli olmaz belkide çatlar yumurtan dedi.bu gebelik hiç belli olmaz dedi.eğer gebelik gerçekleşmezse yine klomeni aynı dozda al gel dedi

klomeni kullandığım zamanlar hiç belirtim yoktu dün akşam ve bugün yürürken sağ kasığımda acayip batmalar oldu.otururken bir şey yok ama yürüdügüm zaman iğne batıyormuş gibi oluyor

klomeni kullandığım zamanlar hiç belirtim yoktu dün akşam ve bugün yürürken sağ kasığımda acayip batmalar oldu.otururken bir şey yok ama yürüdügüm zaman iğne batıyormuş gibi oluyor

büyüyordur cnm o yüzdendir

doktora dedim iğneyi atacam o zaman diye,o da niye atıyorsun eczacıya götür o muhafaza etsin dedi.bende reçetesinde 1ay içerisinde kullanılmayan iğneler atılmalıdır diye yazıyor dedim.bana eczacıyla görüş dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…