Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

arada karıstırıyom nerde yazıstıgımızı biliyosuunn canım valla ben zor atlattım adet donemini o yuzden o konuda yardımcı olamıcam ama allah korusun adet olursan sakınn üzülmee kimseee üzüllmeesiinn diyenın yuzu putur putur hani bişey cok yersin alerjı olursunn yaa öylee neden yuzumde patladıı yaaa sırtımda falan cıksayddıı... kız gene sukur geceden sabaha saclarımda beyazlaya bilirdii kimin macına gitti seninki ankarasporun mu? bizde gs macına gitcektık gecen cuma aksamı ama vaz gectik ilki gitmemişim yenildii.

cenabı rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin...

Son düzenleme:

ben varım daha dün gittim doktora bende gelişme görmedi yarın tekrar gideceğim ama bünyeden bünyeye ve aydan aya değişirmiş pozitif düşün inşallah gelişem vardır :)

Peki klomen kullanıp yumurtası gelişmeyen var mı aranızda ve sizce iki günde yumurta gelişme ihtimali var mı adetimin 13.günü oluyo yarın

Peki klomen kullanıp yumurtası gelişmeyen var mı aranızda ve sizce iki günde yumurta gelişme ihtimali var mı adetimin 13.günü oluyo yarın

tatlım senın yumoşlar kaç mm büyüdü?* birde benım bu ay 1 tane olgun yumurtam vardı bakalım tuttuysa tutmuştur nasip artık

yok kız askerlerle maç yapmaya gitti öyle hiç stadyuma falan gitmedik bende koyu fenerlıyım biliyorsuun ama dün akşam gs kazandı sizede basarılarınızın dewamını dilerim

canım benim çok şükür yumurta problemim yok adet düzensizliğinden gitmiştim doktora az akıntım vardı. tarlusal verdi adet olcan tekrar adetin 3. günü kullanmaya başlıcaksın dedi çağırmadı gerek duymadı sanırım zaten adet gecikmesi olsada olmnasada diğer ay giderim tekrar. bi sorun yok çok şükür ama artık çocuk istiyorum ben ya allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah

Son düzenleme:
tatlım senın yumoşlar kaç mm büyüdü?* birde benım bu ay 1 tane olgun yumurtam vardı bakalım tuttuysa tutmuştur nasip artık

hiç büyüme yok asıl sıkıntım bu...klomen kullanırken karnım şişti ağrım vardı ama elde var hiç.2 gün sonra bir daha gel belki bir kıpırdanma olur dedi.Senin ki kaç mm olmuş inşallah tutmuştur.

bugün doktora gittim klomen kullanmıştım ilk takip randevumdu. pko var .. sadece sol tarafta 1 yumurtam az biraz olgunlaşmış. cuma tekrar gidicem.. kaç mm olunca çatlıo bunlar ?

benim basimdan gecti boyle yumurta sorunlari ve bu ay buyumezse bir dahaki ayy buyur uzulme

Canım naptın gittin mi yaptırdın mı tahlillerini son durum nedir?

cepden giriyom kim var kim yookk goremiyoomm kimse yookk galibaa

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 1,5 yıldır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. ben de bir çok arkadaş gibi pko luyum. yaklaşık 1 seneden beri doktor kapılarında sürünüyorum. bugün doktora tekrar gittim adetin 4 günü gel demişti, klomen ve folbiol verdi. klomeni yarın kullanmaya başlayacağım. hep okuduğuma göre klomen + çatlatma iğnesi sonucu hamile kalmış arkadaşlar. sizce ben de çatlatma iğnesi için doktoruma baskı yapayım mı, bir de bu folik asit i bana neden verdi. bu arada söylemeyi unuttum matofin diye bir şeker ilacı kullanıyorum ona da devam etmemi söyledi kafam iyice karıştı (((

folibol folik asittir canım. bu hapı hamile kalmadan 3 ay öncesinde başlamak bebek için çok faydalıdır. hamile kalıncada devam edeceksin bu hapı. klomen zaten yumurtlaman için verildi. çatlatma iğnesi genelde vuruyorlar muhtemeln sanada günü gelince verecektir başta söylememiştir. bende bu ay klomene başladım ve iğnemi oldum bakalım beklemedeyim. şeker ilacınıda devamlı kullandığın bir ialç olduğundan bırakma demiştir ki bencede bırakma çünkü bildiğim kadarıyla hamile kaldıktan sonra belli bir haftalığa geldiğinde dr gizli şeker testi yapıyor ve şekerin yüksek çıkarsada ilaç veriyor sendede şeker varsa eğer bunu dengelemek amacıyla bırakma demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…