kız deli burda kocanın ismini nıye yazıyorsun :) neyse afiyetle yiyin inşallah tabıkıde anne adayısın şekercik sen ben burdakı hepımız anne adayıyız :) sen öyle dedikce çok hoşuma gıdıyo tabi ama olmazsada daha cok üzülürüm ondan yani
merhabalar bende aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum.doktorum adetimin 5.günü verdi 10 gün sonra tekrar gel dedi ve ben gittim doktorum gelmemişti hastaneye o yüzden şu an çok merak içerisindeyim.sizde doktorum ne diyecek bu durumu yaşayan söyleyebilir mi.?lütfen
Peki klomen kullanıp yumurtası gelişmeyen var mı aranızda ve sizce iki günde yumurta gelişme ihtimali var mı adetimin 13.günü oluyo yarın
arada karıstırıyom nerde yazıstıgımızı biliyosuunncanım valla ben zor atlattım adet donemini o yuzden o konuda yardımcı olamıcam ama allah korusun adet olursan sakınn üzülmee kimseee üzüllmeesiinn diyenın yuzu putur putur hani bişey cok yersin alerjı olursunn yaa öylee neden yuzumde patladıı yaaa sırtımda falan cıksayddıı... kız gene sukur geceden sabaha saclarımda beyazlaya bilirdii kimin macına gitti seninki ankarasporun mu? bizde gs macına gitcektık gecen cuma aksamı ama vaz gectik ilki gitmemişim yenildii.
nasıl dr muş yahu. canım bende ilk defa kullanıyorum klomeni klomen dediğin gibi yumurtlamayı sağlayan bir ilaç. birde bu ilacı kullandıktan sonra adetinin 10. ve 12. günlerinde seni yumurta takibi için çağırması gerek. bakaım kaç yuurtan olmuş yada oluşan yumurtalar ne boyuta gelmiş diye bakması lazım. daha sonra sana çatlatma iğnesi vuruyorlar bu iğneyi olduktan 36 saat sonrada ilişkiye girmen gerekiyor. bence bunları drna sormalısın. dr sana ilişkiye gireceğin günleri söylemeli.
tatlım senın yumoşlar kaç mm büyüdü?* birde benım bu ay 1 tane olgun yumurtam vardı bakalım tuttuysa tutmuştur nasip artık
hiç büyüme yok asıl sıkıntım bu...klomen kullanırken karnım şişti ağrım vardı ama elde var hiç.2 gün sonra bir daha gel belki bir kıpırdanma olur dedi.Senin ki kaç mm olmuş inşallah tutmuştur.
arada karıstırıyom nerde yazıstıgımızı biliyosuunncanım valla ben zor atlattım adet donemini o yuzden o konuda yardımcı olamıcam ama allah korusun adet olursan sakınn üzülmee kimseee üzüllmeesiinn diyenın yuzu putur putur hani bişey cok yersin alerjı olursunn yaa öylee neden yuzumde patladıı yaaa sırtımda falan cıksayddıı... kız gene sukur geceden sabaha saclarımda beyazlaya bilirdii kimin macına gitti seninki ankarasporun mu? bizde gs macına gitcektık gecen cuma aksamı ama vaz gectik ilki gitmemişim yenildii.
Canım naptın gittin mi yaptırdın mı tahlillerini son durum nedir?
detayları bekliyoruz:)
kismet bakalim canim ins.olmazsin ama olursanda uzulme benim gibiBende yarını beklemekteyim (az da olsa umudum var, kısmet bakalım)
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 1,5 yıldır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. ben de bir çok arkadaş gibi pko luyum. yaklaşık 1 seneden beri doktor kapılarında sürünüyorum. bugün doktora tekrar gittim adetin 4 günü gel demişti, klomen ve folbiol verdi. klomeni yarın kullanmaya başlayacağım. hep okuduğuma göre klomen + çatlatma iğnesi sonucu hamile kalmış arkadaşlar. sizce ben de çatlatma iğnesi için doktoruma baskı yapayım mı, bir de bu folik asit i bana neden verdi. bu arada söylemeyi unuttum matofin diye bir şeker ilacı kullanıyorum ona da devam etmemi söyledi kafam iyice karıştı(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?