valla ben zaman kaybetmemek için 3 gun testtimi elime alıp gitcem baksın ilaca baslatsın cunku 3 gun baslatıyordu beni önceki
yada bu ayy sadece testlerle gecirip dinlensemde sonraki aymı gitsem belki ara verince olur.genelde oyle oluyomus yaa ama benim yumosların olusmama riskide varr yani bir ayy hiç yumosum olmadı... yani öncelerdede oyle oldugu olmusturda... kafam cok karısık bir iyi bir yere gidiyim diyorum bi bu dr gidiyim asılama bir yapsın sonra baska dr diyorum bir hiç birsey yapma sadece testle gecir diyorum.vveee saglıklı dusunemıyorum aglamakdan beynimide yıtırdım galibaa
canım ben dr hazirandan beri gidiyorum unlu bir hastane degil 3.gun testlerini baska bir dr yaptı devletti sorun yok dedi tabii ilgisizdi falan ama 8/2011 de yapmıstı sonra bana progestan diye ilac verdi.3 ay kadar kullandım baktım hamile kalamadım.haziran ayındada bu dr gittim adet oldum tüplere baktı klomen verdi 4.ay kadar kullandım ama hiç gitmedim 4 ay boyunca arada gecikmeler falan oldu.sonra gittim birdaha aynı dr ben dedim kullanıyom kalamadım hamile ee dedi knt.gelmedin hiçç eee dedim cagirmadın o dedi cagirdim ben dedim cagırmadınnn falan neyse basla dedi hooopbayram tatiliine denk geldi gene takip olmadı sonra ki basladık takibe yumosda buyudu ç.ignesi oldum tutmadı sonrki ayy yumos buyumedi bu ayda hersey yolundaydı adet oldumm benim karısık ve uzun hikayem bu kızlar. yani duzenli takip de 3 aydaydım.5.5 yıllık evliyım korunmayı nezaman bıraktım hatırlamıyorum ama 3.5 yıl olmustur.
Ben iş durumundan dolayı doğudayımAğlamak istiyorum bu kadar stresin üzerine bir de burada olmak, doğrusu yapayalnız olmak, ne arkadaş, ne dost..
Herkesle tlf.la konuşarak idare ediyorum.
Ben 6 aylık evliyim klomenle ilk ayım :)
Biz yeni başladık çalışmalara 2 ay oldu da doktora 6 aydır yardırıyoruz dedimSonra bana klomen verdi tabi.
klomenle yumurtam çatladı aslında ama bu ay klomeni bir kez daha kullanıp diğer ay klomensiz takip edicem kendimi.
klomen olmadan da yumurta oluyor mu gelişiyor mu çatlıyor mu vs...
Allah hepimizden razı olsun, hepimizin gönlüne göre versin.
Ben yeni başladım yapmaya. Adetlerim hep düzenliydi, gecen ay korunmayı bıraktık gecikti. Üzerine bir kez daha gecikti. Önce sigortaya gittim 19.gün hiç problem yok dedi, başından savdı. Sonra özele gittim o da polikistik over dedi.
İlk önce çok üzüldüm sonra başka dr.gittim pko tek başına ultrason ile teşhis edilemez dendi. Şimdi bu yüzden tahlil yaptırıyorum.
Bir de ben o doktora 6 aydır deniyoruz dedim hani bir an önce olsun diyeDoğru olmadığını biliyorum. Klomen verdi.
klomenle yumurtam çatladı ama sanırım hamile değilim (adet ağrılarım var)
Beni bu kadar tahlil, teste araştırmalara iten polikistik over oldu..
Pko hastalarının çocukları ya geç oluyormuş ya da .... olmayabiliyormuş.
Şimdiki tahlil sonuçlarım açıkcası pko olmadığım yönünde. Sonuçta bazen yumurtlayamayabiliyoruz.
Takıntılı hale geldim, ovulasyon testleri, makaleler, kadın anatomisine resmen hakimim :)
Benim ki erken gebelik istemekten çok polikistir over dendiği içindi. Değilimdir inşallah...
arkadşım yazını görünce yazmak istedim, hsg için yani rahim filmi kesinlikle anestezi alınacak bir durum değil öyle abartıklarına bakma bence kişinin kendisi ile alakalı ben 2 kere çekildim tam 5 bilemedin 10 dakikalık işlem. kendini sterse sokma rahat ol kendini telkin et basit bir işlem, ne var bunda gibi kelimeler ile rahatlat kendini:) ben biekere daha çekinicem yani 3. olucak şuan reglimi beliyorum...korkan arkadaşlara rahtalaması için yazdım
selam kıslar,
malesef bhcg hormonum 0.1 cıktı, reglıme de 1 gun kaldı.
olmadı bu ayda.. ilk kez klomen kullanmıstım doktoruma maıl attım, oda reglının ıkıncı gunu gel tedavını yapacagız demıs.
aslında klomeni baska bi doktorda baslamıstım ama memnun kalmayınca yenı hastane ve yenı doktor sectım. oda sanırım klomenden devam ettirecek.
hayırlısı olsun hakkımızda, ama bu ay umutluydum nedense, olmadıgını gorunce insan bi burkuluyor.
neyse simdi daha iyiyim, yenı aya yeni umut insallahhh
bizim bebişler 2014 bebişi olacaklar heralde :)
şimdi benim anlamadığım 2 aydır korunmamışsınız sanırım dr gitmek için erken değil mi yaşınız mı büyük??
biz 1 seneye yakın gitmemiştik belki zaman kaybı gibi görülüyor ama dr lar da ilk etapta 1 sene kendi haline bırakıyor
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır ya ben bugun 3.kez klomene başladım ama ilk kez çatlatma iğnesii yapılacak bu iğne sayesinde hamile kalma şansı daha yüksek değilmi 1 hafta sonra doktorum kontrole çağırdı birileri bana yardım etsinnnnnnnn lütffeeeeennnn
benim dr um da sağlıklı her kadın illa her ay yumurtalayacak diye bişey yok demişti.....
peki benim anlamadığım yumurtalama olmadan adet nasıl oluyor
benim bildiğim adet döllenmemiş yumurtanın dışarı atılması değil mi??
arkadşlar merhaba yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende 2 yıllık evliyim. nerdeyse 1.5 yıldır bebek istiyrz. geçen ay doktotra gittm hormon testi yaptı eşime baktı. herşey çok iyi çıktı. klomen verdi geçen hafta çarşmba bitti cuma çatlatma iğnesi oldum 1 tane yumurta olşmuş umutlu dedi. şimdi 5.gün merakla beklyrm hafif hafif kasıklarımda ağrı var . Rabbim isteyen herkese versin inşallah
isilik cikardim yaa icimdeki sikilti disa vurdu rahatladim
Valla bende hatırlamak istemiyorum korunmayı ne zmn bıraktığımı 2,5 sene oldu herhalde :))
Dün hamile arkadaşımı aradın hastalanıyor hep hamileliğinde çok kusuyor hani şu dr beraber gittik o sprayını çıkarttı o ay hamile kaldı dediğim arkadaşım
işte nasılsın falan konuştuk cinsiyeti belli oldu mu dedim 4,5 aylık olmuş tam belli olmadı dedi dr yine çağırdı gitmedim bebeği gör gör sıkıldım dediiiiiiiii ayyyyyyyyyy dedim içimden biz ne yapıyoruz millet sıkılıyor... Sana da hep dua ediyorum dedi..... işimiz duaya kaldı(
canım bu kadar kasma kendini, şimdi sen bu gittiğin dr dan memnun değilmisin?? Yaptıracağım dediğin testleri dr mu istedi? Klomen tedavin bittimi çünki ben 3 kür yaptım yani 3 çatlatma dr bu son dedi aşılamaya geçicez
sanada böyle dediyse yorma kafanı bu dr dan memnunsan 1 kere aşılama bunda dene olmazsa sonra benim dediğim yere bakarsın gidersin kendimizi böyle kasıp üzdükçe iyiye gideceği yerde kötüye gidiyor herşey
isilik ne kız ? ne yaptın kendine bak yapma heder etme böyle bu aya lütfen sabırlı ve stressiz gecir vardır bundada hayır de..dua etmeye dewammm...üzülme kız olacak inş bebeişlerimiz oldugunda varya buraya resimlerinide atarız hatta ultrason resmlerinide koyarız
tamam beklicem haberini :)
sormuşsunuz çatlatma iğnesi oldunmu diye hayır olmadım sadece 1bucuk kutu klomen kullandım ve hamile kaldım 18mm yumurtam vardı en son bu gece çatlayabilir demişti doktor değerlendir gün aşırı ve bebeğim benimleydi adetim gecikince test yaptım silik cıktı sonra kan testi
kızlar bu aşılamayla bile şansımız çok az galiba cok araştırdım ilk aşılamada çoğu kişinin ki tutmamış oda aynı klomen gibi 2 gün oldu ama aşılama olalı hiç belirti hissetmiyorum sadece karnım cok acıkıyor buda herhalde belirti değildir neyse artık bu ayda olmicak aşılamaylane dim artık ALLAHA tevekkülüm o herşeyin en iyisini bilir belkide imtihandayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?