Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım bu kadar kasma kendini, şimdi sen bu gittiğin dr dan memnun değilmisin?? Yaptıracağım dediğin testleri dr mu istedi? Klomen tedavin bittimi çünki ben 3 kür yaptım yani 3 çatlatma dr bu son dedi aşılamaya geçicez
sanada böyle dediyse yorma kafanı bu dr dan memnunsan 1 kere aşılama bunda dene olmazsa sonra benim dediğim yere bakarsın gidersin kendimizi böyle kasıp üzdükçe iyiye gideceği yerde kötüye gidiyor herşey

Valla bende hatırlamak istemiyorum korunmayı ne zmn bıraktığımı 2,5 sene oldu herhalde :))
Dün hamile arkadaşımı aradın hastalanıyor hep hamileliğinde çok kusuyor hani şu dr beraber gittik o sprayını çıkarttı o ay hamile kaldı dediğim arkadaşım
işte nasılsın falan konuştuk cinsiyeti belli oldu mu dedim 4,5 aylık olmuş tam belli olmadı dedi dr yine çağırdı gitmedim bebeği gör gör sıkıldım dediiiiiiiii ayyyyyyyyyy dedim içimden biz ne yapıyoruz millet sıkılıyor... Sana da hep dua ediyorum dedi..... işimiz duaya kaldı (

şimdi benim anlamadığım 2 aydır korunmamışsınız sanırım dr gitmek için erken değil mi yaşınız mı büyük??
biz 1 seneye yakın gitmemiştik belki zaman kaybı gibi görülüyor ama dr lar da ilk etapta 1 sene kendi haline bırakıyor

benim dr um da sağlıklı her kadın illa her ay yumurtalayacak diye bişey yok demişti.....
peki benim anlamadığım yumurtalama olmadan adet nasıl oluyor
benim bildiğim adet döllenmemiş yumurtanın dışarı atılması değil mi??

Son düzenleme:

Neden o kdr çok çekiliyorsun anlamadım?? 1 tane yeterli oluyor

benimde reglime bir gün kaldı ve dün idrar nesti negatif çıktı. Klomeni ilk kullanışımdı. Senin kadar umutluydum. Bu ay da olmadı.

Aradaki farkları bulunuz :)

Yarın da kırmızı kartı yer bu ay devre dışı kalırız:)

arkadşlar merhaba yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende 2 yıllık evliyim. nerdeyse 1.5 yıldır bebek istiyrz. geçen ay doktotra gittm hormon testi yaptı eşime baktı. herşey çok iyi çıktı. klomen verdi geçen hafta çarşmba bitti cuma çatlatma iğnesi oldum 1 tane yumurta olşmuş umutlu dedi. şimdi 5.gün merakla beklyrm hafif hafif kasıklarımda ağrı var . Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Doğru anlamışsın canım korunmasız 2.ayımızdı.
Ben aslında bebek tedavisi için gitmedim 2 ay gecikme yaşadım. Ugs ile muayene ettiğinde polikistik oversin dendi.
Ardından çocuk isteğiniz var mı diye sordu evet dedim. Yumurtlamayı düzene sokmak için ya doğum kontrol verecekti ya da klomen. Çocuk istediğimiz için klomen verdi.
klomenle ilk ayımdı takiplerim normal şuan. Bir başka dr gittim oda pko değilsin dedi.
Pko olanların çalışmaları biraz geç ve tedavi ile mümkün olabiliyormuş. Tabi bende endişelendim tüm sıkıntım bundan ibaret.
klomeni bir kez daha kullanıp bir dahaki ay kendi haline bırakıcam.
Çünkü adetlerim hep düzenliydi sadece 2 kez gecikme yaşadım
Ne için gittim, ne çıktı..

merhaba hoşgedin ALLAHA tevekkül ol elaş yapma bol bol dua oku derim... inşallah hamile kalırısın...

kızlar bu aşılamayla bile şansımız çok az galiba cok araştırdım ilk aşılamada çoğu kişinin ki tutmamış oda aynı klomen gibi 2 gün oldu ama aşılama olalı hiç belirti hissetmiyorum sadece karnım cok acıkıyor buda herhalde belirti değildir neyse artık bu ayda olmicak aşılamayla ne dim artık ALLAHA tevekkülüm o herşeyin en iyisini bilir belkide imtihandayız...

Mesela benim geçen ay ugs de 12den fazla yumurta vardı. Normalde bir yumurtanın büyüyüp gelişip çatlaması lazımmış. Ama birden fazla yumurta olup bir yumurtanın büyümesini engellemiş.
Bir yerde okumuştum. Her ay düzenli adet olup yumurtladığınızı sananlardan olmayın. Yumurtlamanızın olup olmadığını belli dönemlerde kontrol edin yazıyordu.

buarada link vermek yasak mı değil mi bilmiyorum ama YUMURTLAMA OLMADAN ADET OLUNUR MU? detaylı bilgiler var

belkide cnm yumurtan çatlıyordur günlerini iyi degelendir hakkında haırlısı olsun

isilik cikardim yaa icimdeki sikilti disa vurdu rahatladim

isilik ne kız ? ne yaptın kendine bak yapma heder etme böyle bu aya lütfen sabırlı ve stressiz gecir vardır bundada hayır de..dua etmeye dewammm...üzülme kız olacak inş bebeişlerimiz oldugunda varya buraya resimlerinide atarız hatta ultrason resmlerinide koyarız

kısmet artık canım korunmayı ne zaman bıraktım hatırlamıyorum kafamda aylar zamanlar birbirine girdi artık.ben zeynep kamile gidip sıfırdan baslıcam herseye 1 dr baglı kalmak istemiyorum.zeynep kamil arastırdım cook ıyı hastane bende orda dogdum zateenn eşimde orda dogdu eger ilgisiz biri cıkarsa o tüp bebege tedavi için gitcem yani tüp bebek yaptırmaya degil karsıma iyi bir dr olup herseyi anlatıp tedavi olmaya bakalım yarın zeynep kamil ne dicek ona göre yol cizcem.

bende sana yazcaktım şimdi geldim kaynoşlaydın yaa kadın suratımı görunce şoka girdi ne oldu sana neye sıkıldın diye cıglık attı.
yuzum putur putur oldu gözlerim şiş saçlarımda elektrik çarpmıs gibi dik dik fön cektım sacıma gene düzlesmedi.kaynanamda görünce şoka girdi bırde hastaneye gittik ya sende cildiyeye alsaydın keske diye tutturdu.neye sıkılıyosun bu kadar diye sıkıstırdıı ama SÖYLEMEDİMM.

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ilk defa klomene başladım.. tarlusal kullandım şuan adetimin gelmesini bekliyorum.. asıl sormak istediğim şey klomen kullandıktan ne kadar bi süre sonra ilşkiye gireyim sizce hiç bi fikrim yok klomenin uvu oluşturucu oldugunu biliyorum ama tam olarak ne oldugunu bilmiyorum.. doktorumda hiç bişi demedi şunu yap bunu yap diye.. cevaplarınız için şimdiden tesekkür ederim

sormuşsunuz çatlatma iğnesi oldunmu diye hayır olmadım sadece 1bucuk kutu klomen kullandım ve hamile kaldım 18mm yumurtam vardı en son bu gece çatlayabilir demişti doktor değerlendir gün aşırı ve bebeğim benimleydi adetim gecikince test yaptım silik cıktı sonra kan testi

tamam beklicem haberini :)

dr.dan geldim , yumurtlarım çatlamamış henüz, biri bugün çatlayabilir dedi.. bayaa büyümüş 25 mm olmuş , inşallah kist olmaz.. dierleri 17-18-21 mm.. 1 hafta boyunca ilişki werdi.. hayırlısı ..

Sağol canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı almayı nasip etsin.

naptın cnm yaa hemen olmadı diyorsun nerden biliyorsun :)) Allahın gücüne gider öle deme ne zmn ne olacağını biz bilemeyiz en umutsuz olduğun anda bi bakarsın bebiş gelmş :)))) hayırlısı diyelim
İnşallah aşılaman tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…