- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
aynen duygularını paylaşıyorum cnm., birgün hamile olduğumu kanda öğrendiğimde bile gidip o lanet idrar testini yapıp o iki çizgiyi görecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen duygularını paylaşıyorum cnm., birgün hamile olduğumu kanda öğrendiğimde bile gidip o lanet idrar testini yapıp o iki çizgiyi görecem
ben olsam ooo 15. gun sabah yaptiririm ama dogru sonuc ciktigindan (yani dr oyle dedi) gercekle yuzlesmek zor oluyor.ben 15.gun yaptirdim negatifti aglama krizine girdim.ama beklerkende umutlaniyor insan canim sen bilirsin idrar testinde negatif dedin tabii cikmama ihtimalide var kendini ona gore hazirla canim.bu 3-5 liralik testmi?
hayır bir tarafı düzeltirken, bir tarafı bozuyoruz ....
ay kasığım mı battı, ay midem mi bulandı, aman tek mi çiftmi (çizgi) derkeeennn......
bir bakmışız hamileyiz ama kafa gitmiş bu seferde
ay takmıyım diyorum ama olmuyor işte ya delirecem valla ya.. :18:
bu ay özellikle iki kitap okudum "Evrenden Torpilim Var " ve "Aynalı Kitap " ikiside olumlu düşünmek üstüne, pozitif olmakla ilgili falan, iyide geldi aslında, tavsiye ederim.
takiiii, bugün o idrar testini yapana kadar , onu yaptım benim bütün ayar bozuldu bacım
şimdi tekrar fabrika ayarlarına nasıl dönecem bilmiyorum
ne biliyim işte, eczaneye 3 tane gebelik testi dedim. 7,5 lira dedi. yani tanesi 2,5 lira...
yoksa test mi dandik di dersin...:26:
yalnız birşeye dikkatini çekerim 3 tane aldım , gebelik testlerine doymuyorum yaniii, nerelerime soksam acaba o testleri, bol bol alıpta koynuma doldurup yatsam mı napsam
yoksa alnıma yapıştırıp göbek mi atsam
ay benim ayar iyice bozuluyor git gide, haber vermedi demeyin
valla boşu boşunada gidip kan testi yaptırmak saçma geliyo bana o yuzden bekliyorum bir gun adetin ilk günü gidince test yaptırmaya bu konuya vardım kendimi teselli ederken buldum üstüne görmedir diye
ne biliyim işte, eczaneye 3 tane gebelik testi dedim. 7,5 lira dedi. yani tanesi 2,5 lira...
yoksa test mi dandik di dersin...:26:
yalnız birşeye dikkatini çekerim 3 tane aldım , gebelik testlerine doymuyorum yaniii, nerelerime soksam acaba o testleri, bol bol alıpta koynuma doldurup yatsam mı napsam
yoksa alnıma yapıştırıp göbek mi atsam
ay benim ayar iyice bozuluyor git gide, haber vermedi demeyin
olabilir canim ben idrar testlerine guvenmiyorum.sadece fikir ediniyorum.benim gecen ay yumoslar buyumedi 6gun geciktim 2 kere kan testti yaptik.hadi ben inanmiyorum da dr sokturucuyu veremiyor bir turlu sorma iki testte 1,2 cikti adet oldum.siz hamilesinizdir yoksa niye geciksinki iyi dusunelim iyi olsun.bakin yumoslar buyumus igne olmus ee catlamis 15.gun olmuss adet olmamissiniz garip yani 20.gun olan var diye sizdede illa oylemi olcak.
tabiki allah bilir canım bunu ama normaldede gecikebiliyo adetim düzenli olmadığım için ilaç değiştirir belki tabi ama ne olucak bilmiyorum. iğneyi vurdurdukda canım acaba çatladımı o konuda bir bilgim yok benim bakılmadı çünkü ama biliyosun 15 gün bel ağrısı yaşadım ama kesildi artık biliyonmu
olabilir canim ben idrar testlerine guvenmiyorum.sadece fikir ediniyorum.benim gecen ay yumoslar buyumedi 6gun geciktim 2 kere kan testti yaptik.hadi ben inanmiyorum da dr sokturucuyu veremiyor bir turlu sorma iki testte 1,2 cikti adet oldum.siz hamilesinizdir yoksa niye geciksinki iyi dusunelim iyi olsun.bakin yumoslar buyumus igne olmus ee catlamis 15.gun olmuss adet olmamissiniz garip yani 20.gun olan var diye sizdede illa oylemi olcak.
Benim dr da bakmiyor catladimi diye igneyle catlar dedi.basindanda savmis olabilir bilmiyorum.ben carsamba prohestoron testti yaptircam dr istemedi gene burdan arkadaslar dedi bende yaptircam bakalim.
senin varya ağzın bal yesin arkadaşım emi :13:, innşaalllah sende hamilesindir
yalnız bişi söyliycem ilaç gibi geldi söylediklerin kıızz, ay nası mutlu oldum bir anda sanırsınki doktordan müjdeyi almışım yani o kadar olur
sağolasın içime su serptin valla...
e doğru valla, benim yumoş 30 mm., dr.çatlattı, hala regl olmadım, yemişim o 2,5 liralık uyduruk idrar testini ya....
bu arada bu ay kocişime de keçiboynuzu kürü uygulamışıııımmm , ha söylemeyi unuttum bende bir sorun yok kızlar benim eşimin ileri hızlıları düşük çıkmıştı, varikosel ameliyatı oldu ama ameliyatın üstünden 2,5 yıl geçti. dr. şu anda bir sorun görünmüyor dedi, onun sperm testi de iyi çıktı, bende zaten bir sorun yokkkk
yani doktora bakarsanız sebepsiz infertilite...
Benim dr da bakmiyor catladimi diye igneyle catlar dedi.basindanda savmis olabilir bilmiyorum.ben carsamba prohestoron testti yaptircam dr istemedi gene burdan arkadaslar dedi bende yaptircam bakalim.
senin varya ağzın bal yesin arkadaşım emi :13:, innşaalllah sende hamilesindir
yalnız bişi söyliycem ilaç gibi geldi söylediklerin kıızz, ay nası mutlu oldum bir anda sanırsınki doktordan müjdeyi almışım yani o kadar olur
sağolasın içime su serptin valla...
e doğru valla, benim yumoş 30 mm., dr.çatlattı, hala regl olmadım, yemişim o 2,5 liralık uyduruk idrar testini ya....
bu arada bu ay kocişime de keçiboynuzu kürü uygulamışıııımmm , ha söylemeyi unuttum bende bir sorun yok kızlar benim eşimin ileri hızlıları düşük çıkmıştı, varikosel ameliyatı oldu ama ameliyatın üstünden 2,5 yıl geçti. dr. şu anda bir sorun görünmüyor dedi, onun sperm testi de iyi çıktı, bende zaten bir sorun yokkkk
yani doktora bakarsanız sebepsiz infertilite...
progesteronmu yazdığındanmı canım farklı birşey yazmışsın
maşallah kız çocuk kadar olmuş nerdeyse :) benimki 16 mm oldu yavrucak ondan heveslenmek istemiyorum gelişimde sınır olduğu için
insallah canim bebisleriniz ordadir.yaa demek isterimki ikinizinde anyami konyami yarin isteseniz ogrenirsiniz yani ne sabir sizdeki ama gidin kan testti yaptirin diyemiyorum.cunku negatifse .... sorumlulugu alamiyorum yani ama benim yarin belli olsun giderdim.15.gun adet olmazsam 16.gunde adet gunum o zamanda olmazsam 17.gun kimse tutamaazzz beniiii tabi bu arada 1-2 idrar testti yapariimmm