• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ben olsam ooo 15. gun sabah yaptiririm ama dogru sonuc ciktigindan (yani dr oyle dedi) gercekle yuzlesmek zor oluyor.ben 15.gun yaptirdim negatifti aglama krizine girdim.ama beklerkende umutlaniyor insan canim sen bilirsin idrar testinde negatif dedin tabii cikmama ihtimalide var kendini ona gore hazirla canim.bu 3-5 liralik testmi?

ne biliyim işte, eczaneye 3 tane gebelik testi dedim. 7,5 lira dedi. yani tanesi 2,5 lira...

yoksa test mi dandik di dersin...:26:

yalnız birşeye dikkatini çekerim 3 tane aldım :1:, gebelik testlerine doymuyorum yaniii, nerelerime soksam acaba o testleri, bol bol alıpta koynuma doldurup yatsam mı napsam :9:

yoksa alnıma yapıştırıp göbek mi atsam :35:

ay benim ayar iyice bozuluyor git gide, haber vermedi demeyin :33:

hayır bir tarafı düzeltirken, bir tarafı bozuyoruz ....

ay kasığım mı battı, ay midem mi bulandı, aman tek mi çiftmi (çizgi) derkeeennn...... :27:

bir bakmışız hamileyiz ama kafa gitmiş bu seferde :1:

ay takmıyım diyorum ama olmuyor işte ya delirecem valla ya.. :18:

bu ay özellikle iki kitap okudum "Evrenden Torpilim Var :16:" ve "Aynalı Kitap :16:" ikiside olumlu düşünmek üstüne, pozitif olmakla ilgili falan, iyide geldi aslında, tavsiye ederim.

takiiii, bugün o idrar testini yapana kadar :19:, onu yaptım benim bütün ayar bozuldu bacım :52:

şimdi tekrar fabrika ayarlarına nasıl dönecem bilmiyorum :35:

valla boşu boşunada gidip kan testi yaptırmak saçma geliyo bana o yuzden bekliyorum bir gun adetin ilk günü gidince test yaptırmaya bu konuya vardım kendimi teselli ederken buldum üstüne görmedir diye

ne biliyim işte, eczaneye 3 tane gebelik testi dedim. 7,5 lira dedi. yani tanesi 2,5 lira...

yalnız birşeye dikkatini çekerim 3 tane aldım :1:, gebelik testlerine doymuyorum yaniii, nerelerime soksam acaba o testleri, bol bol alıpta koynuma doldurup yatsam mı napsam :9:

çok güldüm ya alemsin valla bende aldımmı 3 tane alırım akşam gece ve sabah olmak üzere 3 doz uyguluyorum çıkmaz yanlıştır neme lazım zorla görecem o 2 çizgiyi yakamı bırak diyo bırakmıyorum. 3 tl olur tabi ekmek peynir gibi kapışıyoruz sürümden kazanıyolar :35: ne kadarlık evlisin canım kaçıncı ayın tedavide

bu arada kayısı kurusu incir kurusu ceviz yiyip süt içiyorum şuanda kızlar olmayan bebişimi besliyorum şifa niyetine :1:

valla boşu boşunada gidip kan testi yaptırmak saçma geliyo bana o yuzden bekliyorum bir gun adetin ilk günü gidince test yaptırmaya bu konuya vardım kendimi teselli ederken buldum üstüne görmedir diye

ben 4,5 senelik evliyim daha önce hiç kanda gebelik testi yaptırmadım nasıl bir duygu bilmiyorum yani.

çünkü hiç gerek kalmadı, benim adetlerim çok düzenlidir periyodum da 26-27 günde bir olur.

bu klomende ikinci ayım ve ilk tedavim. klomenden sonra oldu böyle gecikmeler bende. klomen yapabiliyormuş gecikme dr öyle demişti.

geçen ay 32.gün adet olmuştum veeee yarın 32.günüm yani dananın kuyruğu kopuyoooorrr

hadi bakalım ama geçen aydan farklı hissediyorum bu ay onu da eklemeden geçemiyecem yani :1::1::1:

olabilir canim ben idrar testlerine guvenmiyorum.sadece fikir ediniyorum.benim gecen ay yumoslar buyumedi 6gun geciktim 2 kere kan testti yaptik.hadi ben inanmiyorum da dr sokturucuyu veremiyor bir turlu sorma iki testte 1,2 cikti adet oldum.siz hamilesinizdir yoksa niye geciksinki iyi dusunelim iyi olsun.bakin yumoslar buyumus igne olmus ee catlamis 15.gun olmuss adet olmamissiniz garip yani 20.gun olan var diye sizdede illa oylemi olcak.

olabilir canim ben idrar testlerine guvenmiyorum.sadece fikir ediniyorum.benim gecen ay yumoslar buyumedi 6gun geciktim 2 kere kan testti yaptik.hadi ben inanmiyorum da dr sokturucuyu veremiyor bir turlu sorma iki testte 1,2 cikti adet oldum.siz hamilesinizdir yoksa niye geciksinki iyi dusunelim iyi olsun.bakin yumoslar buyumus igne olmus ee catlamis 15.gun olmuss adet olmamissiniz garip yani 20.gun olan var diye sizdede illa oylemi olcak.

tabiki allah bilir canım bunu ama normaldede gecikebiliyo adetim düzenli olmadığım için ilaç değiştirir belki tabi ama ne olucak bilmiyorum. iğneyi vurdurdukda canım acaba çatladımı o konuda bir bilgim yok benim bakılmadı çünkü ama biliyosun 15 gün bel ağrısı yaşadım ama kesildi artık biliyonmu

bende pko yok canım yumurtlamamda sorun var. bu arada kızlar niyet edip her akşam 707 kez ya varis çekin dileğiniz olana kadar ben başladım iyiymis

tabiki allah bilir canım bunu ama normaldede gecikebiliyo adetim düzenli olmadığım için ilaç değiştirir belki tabi ama ne olucak bilmiyorum. iğneyi vurdurdukda canım acaba çatladımı o konuda bir bilgim yok benim bakılmadı çünkü ama biliyosun 15 gün bel ağrısı yaşadım ama kesildi artık biliyonmu

Benim dr da bakmiyor catladimi diye igneyle catlar dedi.basindanda savmis olabilir bilmiyorum.ben carsamba prohestoron testti yaptircam dr istemedi gene burdan arkadaslar dedi bende yaptircam bakalim.

senin varya ağzın bal yesin arkadaşım emi :13:, innşaalllah sende hamilesindir :16:

yalnız bişi söyliycem ilaç gibi geldi söylediklerin kıızz, ay nası mutlu oldum bir anda sanırsınki doktordan müjdeyi almışım yani o kadar olur :1::1:

sağolasın içime su serptin valla...:16:

e doğru valla, benim yumoş 30 mm., dr.çatlattı, hala regl olmadım, yemişim o 2,5 liralık uyduruk idrar testini ya....:19:

bu arada bu ay kocişime de keçiboynuzu kürü uygulamışıııımmm :38:, ha söylemeyi unuttum bende bir sorun yok kızlar benim eşimin ileri hızlıları düşük çıkmıştı, varikosel ameliyatı oldu ama ameliyatın üstünden 2,5 yıl geçti. dr. şu anda bir sorun görünmüyor dedi, onun sperm testi de iyi çıktı, bende zaten bir sorun yokkkk

yani doktora bakarsanız sebepsiz infertilite...:ssz:

Benim dr da bakmiyor catladimi diye igneyle catlar dedi.basindanda savmis olabilir bilmiyorum.ben carsamba prohestoron testti yaptircam dr istemedi gene burdan arkadaslar dedi bende yaptircam bakalim.

progesteronmu yazdığındanmı canım farklı birşey yazmışsın

senin varya ağzın bal yesin arkadaşım emi :13:, innşaalllah sende hamilesindir :16:

yalnız bişi söyliycem ilaç gibi geldi söylediklerin kıızz, ay nası mutlu oldum bir anda sanırsınki doktordan müjdeyi almışım yani o kadar olur :1::1:

e doğru valla, benim yumoş 30 mm., dr.çatlattı, hala regl olmadım, yemişim o 2,5 liralık uyduruk idrar testini ya....:19:

bu arada bu ay kocişime de keçiboynuzu kürü uygulamışıııımmm :38:, ha söylemeyi unuttum bende bir sorun yok kızlar benim eşimin ileri hızlıları düşük çıkmıştı, varikosel ameliyatı oldu ama ameliyatın üstünden 2,5 yıl geçti. dr. şu anda bir sorun görünmüyor dedi, onun sperm testi de iyi çıktı, bende zaten bir sorun yokkkk

maşallah kız çocuk kadar olmuş nerdeyse :) benimki 16 mm oldu yavrucak ondan heveslenmek istemiyorum gelişimde sınır olduğu için

benimde bakmıyor canım, 14.gün çatlatma iğnesini yapıyor ve 24 ila 36 saat arası kesin çatlar diyor.

Benim bütün tahlilerim yapıldı, hormon falan hepsii, rahim filmi bile çekildim...

bişi yok, herşey güzel...

olmayan tek şey, bebek....

insallah canim bebisleriniz ordadir.yaa demek isterimki ikinizinde anyami konyami yarin isteseniz ogrenirsiniz yani ne sabir sizdeki ama gidin kan testti yaptirin diyemiyorum.cunku negatifse .... sorumlulugu alamiyorum yani ama benim yarin belli olsun giderdim.15.gun adet olmazsam 16.gunde adet gunum o zamanda olmazsam 17.gun kimse tutamaazzz beniiii tabi bu arada 1-2 idrar testti yapariimmm

insallah canim bebisleriniz ordadir.yaa demek isterimki ikinizinde anyami konyami yarin isteseniz ogrenirsiniz yani ne sabir sizdeki ama gidin kan testti yaptirin diyemiyorum.cunku negatifse .... sorumlulugu alamiyorum yani ama benim yarin belli olsun giderdim.15.gun adet olmazsam 16.gunde adet gunum o zamanda olmazsam 17.gun kimse tutamaazzz beniiii tabi bu arada 1-2 idrar testti yapariimmm

kız çok alemsin, güldürdün beni, sorumluluğu almam demişsin ya :1:

cnm. benim, sabırla ilgisi yok, ölecem sabırsızlıktan ama

birincisi- bu akşam idrar testi yaptım, negatif çıktı....

ikincisi- geçen ay 32.günde adet olmuştum, yarın 32.gün.....

Benimde buyuktu yumosum, kendiliginden catladi :) hadi bakalim hayirlisi yaa:)
Valla ben sizde nasi bi sabir var anlamadim tebrik ediyorum :)
Benim daha iliskiden sonraki 5. Gunum acaba bi gebelik testi yapsam mi doye dusunuyorum :)))
Dusunun bendeki sabri :)) yada sabirsizligi :))

Back