Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar hepinize laf yetiştiriyorum bana biraz zor yetişirsiniz

ben on parmak yazıyorum da söylemesi ayıptır, o halde ben gidim bir sigara içim gelim siz anca yazarsınız

müsade varmı?

önemli olan boyutu değil işleviii

ona bakarsan benim geçen ayda 29 mm.di.

sizdeki sorun ne?

benim herşeyim normal yumurta rezervim çok iyi ama fekat lakin progestanım düşük yani yımırtlayamıyorum. kuluçkaya yatacam en sonunda olan yumurtalar neden büyümez allahımmmmm benim ilk ayım olduğu için klomende acele davranmıyorum gecikir dedi doktor çünkü birkaç gün ama çarşamba veya perşembe ne zmaan dışarı çıkarsam alıcam test yapıcam sizin hatırınıza :) yakınlarda eczane yok çünkü

o zaman izin verdim sana yarin bekle kizlar bu gun asirilara iliskiye ne kadar devam etcem yardim edin bana 13- 14 adet gunum

bu arada kızlar rüya görüyorum ben sürekli bir gece küçük beyazca bir oğlan çocuğu gördüm 7-8 tane dişi çıkmış onlara bakıyorum. ondan öncede birine benim oğlumun ismi aras diyorum. iki gün önce eşim evimizi yeşile boyatıyodu neden beyaz değil diye kızıyorum ama çok güzel bir yeşildi. dün gecede banyodayım musluktan berrakça bir su akıyo ellerimi yıkıyorum bembeyaz ve yumuşacık bir havluya kuruluyorum ellerimi

benim bakıldı düşük çıktı canım 10un üstünde çıkması gerek 21. gün bakılıyo

bende baktircam bakalim.Bendede gorunurde sorun yok ama yumoslar buyumuyor arada klomen bile ise yaramiyor bazi aylar inatlari inat yani.bu ay 18mm oldu 1 taneydi bekliyom isde ilk catlattigimda sadece 2 kez iliski oldu tembellik yaptim bu ay o iki gunden sonra gunasiri yapiyorum ama ne kadar gitcem bilmiyorum.siz biliyomusunuz.

valla ruya tabirligim yok ama 7-8 geliyor sana bebis galbaa bu arada kizlar ben cepden yaziyom o yuzden yazim hatalari olabilir.gec gelebilir.

bekle bekle allah sabir versin canim

geldim, şimdi daha iyiyim, sigara içince sakinleştim biraz

cnm. doktorun bana dediği çatlatmadan sonra 24 ila 36 saat arası ilişki sonrada gün aşırı dedi.

biz 12.gün ilişki yapmıştık zaten çatlamadan önce,

çatlamadan sonra 34. saat ilişki yaptık (yalnız saatini bile biliyorum yani )

bir gün sonra tekrar yaptık

birde 21.gün yaptık en son ve dükkanı kapadım

bu arada bu ay silkeletme yöntemini de denedik, hadi bakalımmm hakkımızda hayırlısı..

sizde deneyin şu silkeletme yöntemini ve tabiki yastık koymayıda...

Ben o zaman pazara kadar gun asiri gidiyim.isi garantiye aliyim.

bende bu ay çok rüya gördüm, hepside birbirinden saçma

yalnız birtanesini anlatmadan geçemiycem, saçmalıkta oscar'ı ona veriyorum çünkü;

ben hamileymişim de haberim yokmuş ve evde beni kociş sezeryanla doğurtmuş ama acı yada kan falan görmüyorum. nasıl sezeryan yaptı oraları bilmiyorum ama ben yatakta yatıyorum ve bebeğimi yanıma veriyor, öyle güzeldiki, kokusunu bile hatırlıyorum onu böyle kokladım, öptüm, gerçek gibiydi....

sonra da burayı iyi dinleyin, koydum bebek arabası gibi bişeye gezmeye gidicek mişiz

valla canım bana pazartesi başla pazara kadar gün aşırı dedi sonra devam et demedi

hadi hayirlisi bende ruyamda uzun zamandir gormedigim arkadasimla kocasini bize gelmis gordum kuzenin demisti eve misafir gelirse bebek gelirmis oda hamile bebegini ruyasinda gelen misafirle ogrendi sonra test yapti. erkek olurmus bebek erkek cikti banada bir kadin bir erkek geldi sonra yumosun buyudugunu ogrendim.bakalim neler olcak

valla canım bana pazartesi başla pazara kadar gün aşırı dedi sonra devam et demedi

ben bu ay karar verdim tenbellik yapmicam pazara kadar gitcem.gecen hafta carsamba basladim.oyle kismet artik.dogum gununde catlattim kardesimin dogum gununde belli olcak bebis bu da bir isaret olabilirmi?ay az kalsin dogum gunu kargasasindan unutuyodum igneyi aksam 5-6 arasi vurul dedi dr.kayniyordu valla

inşallah cnm. hayırlara çıksın inşallah, bebek geliyordur

senin şu sıralar bol bol çalışman lazım, ihmal etme. biz dükkanları kapadık, beklemedeyiz

ne iğnesi bu?

çatlatma iğnesinden başka bir iğne daha mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…