önemli olan boyutu değil işleviii
ona bakarsan benim geçen ayda 29 mm.di.
sizdeki sorun ne?
kız çok alemsin, güldürdün beni, sorumluluğu almam demişsin ya
cnm. benim, sabırla ilgisi yok, ölecem sabırsızlıktan ama
birincisi- bu akşam idrar testi yaptım, negatif çıktı....
ikincisi- geçen ay 32.günde adet olmuştum, yarın 32.gün.....
benim bakıldı düşük çıktı canım 10un üstünde çıkması gerek 21. gün bakılıyo
valla ruya tabirligim yok ama 7-8 geliyor sana bebis galbaabu arada kızlar rüya görüyorum ben sürekli bir gece küçük beyazca bir oğlan çocuğu gördüm 7-8 tane dişi çıkmış onlara bakıyorum. ondan öncede birine benim oğlumun ismi aras diyorum. iki gün önce eşim evimizi yeşile boyatıyodu neden beyaz değil diye kızıyorum ama çok güzel bir yeşildi. dün gecede banyodayım musluktan berrakça bir su akıyo ellerimi yıkıyorum bembeyaz ve yumuşacık bir havluya kuruluyorum ellerimi
Benimde buyuktu yumosum, kendiliginden catladi :) hadi bakalim hayirlisi yaa:)
Valla ben sizde nasi bi sabir var anlamadim tebrik ediyorum :)
Benim daha iliskiden sonraki 5. Gunum acaba bi gebelik testi yapsam mi doye dusunuyorum :)))
Dusunun bendeki sabri :)) yada sabirsizligi :))
bende baktircam bakalim.Bendede gorunurde sorun yok ama yumoslar buyumuyor arada klomen bile ise yaramiyor bazi aylar inatlari inat yani.bu ay 18mm oldu 1 taneydibekliyom isde ilk catlattigimda sadece 2 kez iliski oldu tembellik yaptim bu ay o iki gunden sonra gunasiri yapiyorum ama ne kadar gitcem bilmiyorum.siz biliyomusunuz.
benim bakıldı düşük çıktı canım 10un üstünde çıkması gerek 21. gün bakılıyo
bu arada kızlar rüya görüyorum ben sürekli bir gece küçük beyazca bir oğlan çocuğu gördüm 7-8 tane dişi çıkmış onlara bakıyorum. ondan öncede birine benim oğlumun ismi aras diyorum. iki gün önce eşim evimizi yeşile boyatıyodu neden beyaz değil diye kızıyorum ama çok güzel bir yeşildi. dün gecede banyodayım musluktan berrakça bir su akıyo ellerimi yıkıyorum bembeyaz ve yumuşacık bir havluya kuruluyorum ellerimi
bende baktircam bakalim.Bendede gorunurde sorun yok ama yumoslar buyumuyor arada klomen bile ise yaramiyor bazi aylar inatlari inat yani.bu ay 18mm oldu 1 taneydibekliyom isde ilk catlattigimda sadece 2 kez iliski oldu tembellik yaptim bu ay o iki gunden sonra gunasiri yapiyorum ama ne kadar gitcem bilmiyorum.siz biliyomusunuz.
bende bu ay çok rüya gördüm, hepside birbirinden saçma
yalnız birtanesini anlatmadan geçemiycem, saçmalıkta oscar'ı ona veriyorum çünkü;
ben hamileymişim de haberim yokmuş ve evde beni kociş sezeryanla doğurtmuş ama acı yada kan falan görmüyorum. nasıl sezeryan yaptı oraları bilmiyorum ama ben yatakta yatıyorum ve bebeğimi yanıma veriyor, öyle güzeldiki, kokusunu bile hatırlıyorum onu böyle kokladım, öptüm, gerçek gibiydi....
sonra da burayı iyi dinleyin, koydum bebek arabası gibi bişeye gezmeye gidicek mişiz
valla ruya tabirligim yok ama 7-8 geliyor sana bebis galbaabu arada kizlar ben cepden yaziyom o yuzden yazim hatalari olabilir.gec gelebilir.
valla canım bana pazartesi başla pazara kadar gün aşırı dedi sonra devam et demedi
hadi hayirlisi bende ruyamda uzun zamandir gormedigim arkadasimla kocasini bize gelmis gordum kuzenin demisti eve misafir gelirse bebek gelirmis oda hamile bebegini ruyasinda gelen misafirle ogrendi sonra test yapti. erkek olurmus bebek erkek cikti banada bir kadin bir erkek geldi sonra yumosun buyudugunu ogrendim.bakalim neler olcak
ben bu ay karar verdim tenbellik yapmicam pazara kadar gitcem.gecen hafta carsamba basladim.oyle kismet artik.dogum gununde catlattim kardesimin dogum gununde belli olcak bebis bu da bir isaret olabilirmi?ay az kalsin dogum gunu kargasasindan unutuyodum igneyi aksam 5-6 arasi vurul dedi dr.kayniyordu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?