Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

selam kızlar merhabaa
bende dün klomene başladım doktor günde 1 tane içeceksin dedi...bugün 2. günüm..ilk defa klomen kullandıqım için heyecanlı ve umutluyum inşallah bu ay tutar eqer tutmazsa önümüzdeki ay rahim filmine yollucak doktorum...inşallah gerek kalmaz... bu arada klomenle birlikte incir yesem daha faydalı olurmu acaba :26::26:

ilk kez kullancagin icin bunyenin nasil cvp vercegini bilmiyosun bence incir yeme bu ay ilacla gelismmezse bir dahaki ay dr ilacini yukseltir.incir vs yersen coookkk buyur ters teper dikkat et.dr dinle

İnsallahhhhhhhh canım ya gelsin kirmizilarrr :)))

ya karnim agriyor ama bu gobek deligimin hizasinda sag ve sol taraf yani kasiklarin ustu ayy evde halimi gorsen bebek tutsun diye 3 gundur yatiyorun zorunlu olmadikca kalkmiyorum. bide kocama kolay mi butun gun yatmak diye kafa tutuyorum.simdiden naz yapmaya basladim

Oh en iyisini yapıyorsun.. Doğru Düşünmüşsün. Bende Sökülemedim için huzursuzluklar var. Doktora sabah eşimle gittik Gelirken Gebelik çıkmadı bide sökülemedim diye sinir oldum yolda gelirken eşimden çıkardım acısını :))))

aman stres yapma canim ben de cok umitlenmekden ve adami heveslendirmekten korkuyorum.12gun sonra bende buyuk bir aglama kirizi bas gostercek hazirlikli olun yani hergun dua ediyorum bakalim kabul olcakmi?ilac falan bahane onemli olan Allahin takdiri su yumurta 2 tane olsaydi biri olmazsa biri olur derdim ama sansim dusuk gibi geliyor.

yumurtalarına düzenli bi şekilde baktırıyormusun ???

kızlar biraz araştırdım da çatlatma iğnesi sonrası adeti gecikenler de kist olma ihtimali olurmuş ben de gebelik olmadığına göre 5 gün geçmesine rağmen ama iğne sonrası çok sancım olmuştu çatladığını düşünüyodum ama offfffff yaaa çok yoruldum gerçekten şu ay bi geçsiinnn bundan sonra takmıcam stres yapmıcammm olsun diee

Ilk ay denedıgın ıcın bence ıncır yeme Canım, bende aynı senın gıbıydım ılk kez kullandım ve ıncır yedım
Bı yumurtam dana kadar oldu dıgerlerı cok kucuk kaldı

canim uzulme kotude dusunme 20 gun sonrada olan var birde kist olsada adet kaniyla gider takma biraz hareket et gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…