Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Hemen İlettim canımmm nisaya msn de msn e gelseydin ii olur du ki Dertleşir konuşurduk insallah hemen cecik yaptırırsın netini :)

napıon kızz nasılsın bakım

12 gun sonra belli olcak canım beklemedeyim ignemide oldum salı gunu dogum günümde
Doğum Günün kutlu olsun canım İnsallah rabbim yeni yasında yenilik bol rızık bol sans nasip eder. İnsallah Yeni Yaşında anne olursun... Allah Bütün evlat İsteyen anne Adaylarına ikiz çocuk nasip etsin İnsallah aminnnnnnn... :)))

insallah canım dogum gunu hediyesi olarak yumos buyudu ınsallah devamı gelcek ama pek heveslenmıyorum.gerci hersey yolunda gitti ama bu ay kısmet artık

kızlar çok üzgünn ve mutsuzummmm ilk klomen ve çatlatma deneyimim galiba başarısız aslında kesin başarısız da insanoğlu acaba diyoo adetim 5 gündür gecikti ama dün bir tıp merkezinde demeye bin şahit ister devlet kurumu gibiydi kan testi yaptırdım ancak sonuç 0,87 çıktı iidrar testlerim de negatifti zaten çıkmama ihtimali var mı acaba kanda da

üzülme arkadasım hersey kısmet 5.gun oldugu için birsey diyemicem insallah yukselir degerin.

Var canım ama istisna bunlar bende kanda çıkmadı 2 gün geçmeden adet oldum hayırlısı biye üzülüyorsun ki ilk denememiş bak olur elbet rahat ıl bak bende 2 ayım klomene başlıcam bugün doktorum aricak onu bekliyorum umarım bu ay olur ) üzülme

uykum var kızlar ayaklarrım çok üşüyor 2 çorap 1 patik var neden böyle acaba yaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…