Hemen İlettim canımmm nisaya msn de msn e gelseydin ii olur du ki Dertleşir konuşurduk insallah hemen cecik yaptırırsın netini :)Tatlımm ya kısmet bu ay olur diyelim moral bozmak yok B'nde doktorumu aradım bana dönerse konuşacaz gidemedim araba tamirde çünkü böle işte internet te yapmadık nisaya söyle 19 una kadar gelecem sınav için tarihlerini bir sorsun kursuna olurmu
Tatlımm ya kısmet bu ay olur diyelim moral bozmak yok B'nde doktorumu aradım bana dönerse konuşacaz gidemedim araba tamirde çünkü böle işte internet te yapmadık nisaya söyle 19 una kadar gelecem sınav için tarihlerini bir sorsun kursuna olurmu
Aynen Canımmmm Beni boşver umutsuz vakka sen neler yaptın gelişmeler neeler canımmm ???
Ama verin artık iyi haberlerde ümitlenelim bizde))
Doğum Günün kutlu olsun canım İnsallah rabbim yeni yasında yenilik bol rızık bol sans nasip eder. İnsallah Yeni Yaşında anne olursun... Allah Bütün evlat İsteyen anne Adaylarına ikiz çocuk nasip etsin İnsallah aminnnnnnn... :)))12 gun sonra belli olcak canım beklemedeyim ignemide oldum salı gunu dogum günümde
Doğum Günün kutlu olsun canım İnsallah rabbim yeni yasında yenilik bol rızık bol sans nasip eder. İnsallah Yeni Yaşında anne olursun... Allah Bütün evlat İsteyen anne Adaylarına ikiz çocuk nasip etsin İnsallah aminnnnnnn... :)))
napıon kızz nasılsın bakım
Hemen İlettim canımmm nisaya msn de msn e gelseydin ii olur du ki Dertleşir konuşurduk insallah hemen cecik yaptırırsın netini :)
Dogum günün kutlu olsunRabbim boş bırakmadın kucağını
kızlar çok üzgünn ve mutsuzummmm ilk klomen ve çatlatma deneyimim galiba başarısız aslında kesin başarısız da insanoğlu acaba diyoo adetim 5 gündür gecikti ama dün bir tıp merkezinde demeye bin şahit ister devlet kurumu gibiydi kan testi yaptırdım ancak sonuç 0,87 çıktı iidrar testlerim de negatifti zaten çıkmama ihtimali var mı acaba kanda da
İkiz dogurasınızzz kızlarrrr
kızlar çok üzgünn ve mutsuzummmm ilk klomen ve çatlatma deneyimim galiba başarısız aslında kesin başarısız da insanoğlu acaba diyoo adetim 5 gündür gecikti ama dün bir tıp merkezinde demeye bin şahit ister devlet kurumu gibiydi kan testi yaptırdım ancak sonuç 0,87 çıktı iidrar testlerim de negatifti zaten çıkmama ihtimali var mı acaba kanda da
Aminnnn canımmm))) ama ne güzel olur iki tane birden aynı olacak ikiside ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?