canim incir bal corek otu yemeden once yumoslarin buyuyup buyunediginden emin ol eger seninkiler klomenle iyi buyurse ustune incir vs yersen dahada buyur sana zarari olur.dikkat et derim ben yani kucugu ve cok buyuk yumoslar ise yaramiyor.
yani demek istiyorumki kas yapiyim derken goz cikarma dikkat et klomenle buyuyorsa incit bal v.s yeme yaa cook buyur 1 ayin bosa giderse[/QUOTE][Q UOTE=elegimmm;29056859]Büyüyor canım sanırım çünkü ilk gittiğimde rahim gilmi sonrası kontrolde kaliteli yumurtan var demişti
kızlar ilk tedavime başlandı klomen verdi doktor adetin 5.günü başlayıp 13.günü kontrole gidicem....kalırmıyımki hamile yaa...varmı topikte kalan
Hayırlı olsun tatlım var var hemde Cook benim ilk ayım olmadı bu ay takip yaptıracam gerekirse çatlatma iğnesi isticem hep beraber doğuracaz bitane yapim korumicam hemen ikinci)
Can'ım Cook kişi kalmış ben araştırdım bana güvenaynen canım 3 çocuğa kadar korunma yok bana herzaman hayalim 3 çocuktur da gerçi ikinciden sonra korunurum heralde 3.üncü sevmelikama daha birinci de gelmioki allahım için yanıyor resmen klomenle kalanların yorumlarını okumak istiyorumda bulamıyorum
Merhaba bende geçen ay klomen kullandım ama adet oldum dün perşembe yine başlayacam tedaviye inş. bu sefer herşey yolunda gider geçen ayki tedavimde kist oluştu bu sefer olmaz inş.
Bende 2. Ayımda kalacam doktorumda umutlu zaten Allah korusun yavrularınıımerhaba kızlar umudunuzu ve dualarınızı hic kaybetmeyin ben 2 sene sonra cocuk sahibi oldum ve klomen kullandım ikinci ayımda hamile kaldım oglum 5 aylıkken bidaha hamile kaldım vi bişey kullanmadan
Bu ay kist yerine bebiş tutar inş
Can'ım Cook kişi kalmış ben araştırdım bana güven) Cook okuma boşver sen ilacı iç ilişkiden sonra yat İnan olur Allah'ın izniyle
kizlar.igneden sonra ignenin etkisiyle pozitif sonuc kacinci gun goruluyor.bilg.olan varmi?hani su yanlis pozitif cikiyorya 15.gun oncesi onu soruyorum.bugun igneyle 1,gunum idrar testti yapcam o ilac etkisiyle pozitifi gorurmuyum.
günaydın cnm
gebelik testimi yapacaksın anlamadım
iğneyi daha yeni oldun ne testi...
günaydın kızlar bişey sorucam yaa bu netten adet hesaplama ne kadar doğru çıkıyor sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?