Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Ama neden kimse yok kafam Cook karışık deger 2,00 gebelik yok adet olmadım göğüslerim kocaman oldu ağrıyor neden böle oldu yaaa doktoruma mı gitsem biraz beklesem mi

cnm kan dğerini bilmem ama göğüsleri klomen öyle yapıyor diye düşünüyorum.çünkü bende de hiç öyle olmazdı ama bu ay ilk defa klomen kullandım şimdi adetime 4-5 gün var 1 haftadır göğüslerime dokunamıyorum.özellikle uçları çok hassas.ben ilaca yoruyorum çünkü başka hiç bir belirtim yok.inşallah seninki öyle değildir ve gerçekten hamişsindir.haberleri verirsin.

belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo göğüs uçlarım hassaslaştı başım gönüyo midem yanar gibi bulanıyo yumurtamın kist olmasından korkuyorum adetime 6 gün var :S

tamamen ayı belirtiler var bende de yaaa.insan bi umutlanıyo sonra umutsuzluğa kapılıyo.ilaç mı gebelik mi?gebelik mi ilaç mı?ooff ne sıkıcı yaaa

sagol canım ben baktırıyım o zaman dr istemesede yaparlar zaten parasıyla degilmi? ya yaparlar dimi illa dr istemesine gerek yoookk

Tabi canım ben gidip hastanede yaptırıyorum. Adetin 3. günü 21.günü tahlillerimi yaptırıyorum dr.istesede istemesede. sonucta dr.değişikliği olduğunda onları elimde bulundurup göstericem.
ayrıca bu tahlillere para vermiyorum devlet hastanesi acile gidip yumurta takibi için bu tahlili yaptırmalıyım diyorum.

benim aile hekimim cok iyi bir adam ama sgk onun tahlil yapmasi kisitli bazilarini yapiyor bazisini kadin dogum bolunu olan hastaneler yapiyor sen ne durumdasin

benim aile hekimim cok iyi bir adam ama sgk onun tahlil yapmasi kisitli bazilarini yapiyor bazisini kadin dogum bolunu olan hastaneler yapiyor sen ne durumdasin

Canım ben tedavime istanbulda başladım ve doğudayız o yüzden ist.a gidip sürekli dokorumla görüşemiyorum. İstediği tahlilleri buradan yaptırıp kendisine gönderiyorum.
Ayrıca gittiğim hastanede bırak kadın doğumu doğru düzgün hiç bir şey yok. Acildeki dr.gidip bu tahlili yaptırmam gerekiyor diyorum yazıyor tahlili gidip kan veriyorum.
Bu yüzden kadın doğum şart değil. Her hangi bir hastane de olabilir. Ama ihmal etme arkadaşım ayda sadece 2 kez uğraşacaksın bunlarla. Böyle 6 ay devam et sürekli kontrol et

dünden beri şeffaf beyaz akıntı var midem çıkıyor yerinden aklıma gelmiyor değil ama yüce rabbim bir saniyede verir bir saniyede alır şu an için çözüm beklemek

evet cnm aynı belirtiler bende de var.bu klomen hormonları çok hızlı çalıştırıyor oyüzden oluyor bunlar.zaten yan etkilerini okursan bunların hepsi var.

FSH, Prolaktin ve TSH ve progesteron gibi testler yapılır. Bunların amacı yumurtalık işlevlerini kontrol etmek ve yumurtlamayı bozan bazı problemleri ortaya çıkarmak. İlk 3 hormon testi adetin 3 günü, progesteron ise genelde 21 günü yapılmaktadır.

Progesteron testi , adetin 20. gününden sonra , luteal faz adı verilen dönemde( adet döneminin 21 22 23 günlerinde) yapılır. Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir. 21. günde 4 ün üzerinde olması yumurtlamanın olduğunu 10 üzerinde olması ise yumurtanın kaliteli bir yumurta olduğunun göstergesidir..

3.günü ve 21.günü bunları yaptırıyorum ve 12.13 günde ugs için bir kadın doğuma gidiyorum. Ultrason da önemli.

selamhatunlar
nasılsınız haftasonum çok yoğun ve güzeldi
regle 3 gün var aa benimhiç umudum yok ömrümde ilk defa regl günümü beklicem sanırım sizde durumlar ne

surekli degisiyormu degerler ben 21.gun baktiririm yeter sorun cikarsa birkac ay devam ederin cikmazsa birakirim.sen hic catlatma ignesi vuruldunmu?

selamhatunlar
nasılsınız haftasonum çok yoğun ve güzeldi
regle 3 gün var aa benimhiç umudum yok ömrümde ilk defa regl günümü beklicem sanırım sizde durumlar ne

slm gordugun gibi yuvarlanip gidiyoz

Slm canım sat 25 Ocakben 24 Şubat ta test yaptım acilde 10 dakikada sonuç elimde kocaman bir negatif 2,00 ama hala olmadım göğüslerim şiş batma var sol kasığımda bel agrısı sarı akıntı bu ne ya ölecem Çarsamba doktora Gidecem hayırlısı tatlım inş Rabbim aratmaz

surekli degisiyormu degerler ben 21.gun baktiririm yeter sorun cikarsa birkac ay devam ederin cikmazsa birakirim.sen hic catlatma ignesi vuruldunmu?

Değerler değişiyormuş ve bu durumda dalgalanma olan aylardan en yüksek olana göre cevap veriyorlarmış. Bir ay düşük bir ay yüksek olabiliyor evet.

İyi akşamlar herkese çok yazı var okudum ama tek tek teldan cevap zor olacak yeni gelenler hoş gelmiş tedaviler hayırlı olsun Rabbim bize annelik yaşatsın

Ben klomene daha yeni başladım ilk ayım. Kontrole gidicem bakalım nasıl olacak.
Senin kaçıncı ayın?

takiple 3 .ayın bir ay catlatma vuruldum ikinci ay yumoşlar buyumedi 3 ay yarın igne olcam yaaa ben igne olcam ya progestan testti yanlış sonuç vermesin?ama gene sonucu görmek için yaptırcam bu ay. genelde ilk ay tutturanlar cok sende onlardan ol ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…