Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ayyyyyyyyy kıyamam ben sana ya allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah. ne kadarlık evlisin canım dün ve bugun bulantım var klomenle ilk ayım ya çok bilmiyorum nasıl belirtiler olduğunu

5.5 yılık evliyim canım.bulantı bende hiç olmadı diyebilirim.ins.bebiş yerlesmiştir canım

ınsallah canım inşallah. allahım hepmize nasip etsin uykusuz geceleri :) öyle istiyorumki 9 ayı yatakta geçirmeye bile razıyım ben

canım ben evlendigimde hiç dusunmuyordum gezip tozmak iyi geliyordu hiç böyle pesinden koscagım aklım gelmezdi hep kazayla onur derdim ama insan degişiyor.Allah kimseye aratmasın düşmanımın basına vermesin cok zor bir sürec helede benim gibi heyecanlı biri için ah o bebişin orda oldugunu duyiyim kim ne isterse vercem o derece ama duyuyım ölüyim diyemiyorum cunku o bebişler yıllar gecirmek isterdim belki torun torbaya karısırım ayyy daldım gene hayellere o kadar imkansız geliyorki anlatamam.

banada imkansız geliyo suanda canım. yeni evli sayılırım ama evlendikten sonra 2. ayda istemeye başladım 4 ay normal denedik gerçi ilişkilerimiz arasında zaman geçiyodu 3-4 gün yumurtlama dönemimim bilmiyodum ve öyle ilişkiden sonra yatıp beklemiyodumda akıp gidiyodu herşey hatta siliyodumda . klomenin yan etkilerine baktım ama 10 gün sonra geçiyomuş benim kolmen biteli 15 gün geçti.

gerci benim dr hafta 2-3 kez diyor ama ben gun asırı tercih ediyorum ama genede 2 gece altlattıgım olcak.kismet artık yarın dr ne dicek ben onun telasındayım

gerci benim dr hafta 2-3 kez diyor ama ben gun asırı tercih ediyorum ama genede 2 gece altlattıgım olcak.kismet artık yarın dr ne dicek ben onun telasındayım

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım. bizim en son perşembe oldu eşime sinirlendim bıraktım :S

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım. bizim en son perşembe oldu eşime sinirlendim bıraktım :S

gerci senin adetinede az kalmıs.istersen bir idrar testi dene öylesine 6 gun önce ögrenenide duydum ben catlatma ignesi oldunmu?onu vurulalı kacıncı gunun aslında o önemli

gerci senin adetinede az kalmıs.istersen bir idrar testi dene öylesine 6 gun önce ögrenenide duydum ben catlatma ignesi oldunmu?onu vurulalı kacıncı gunun aslında o önemli

17sinde vuruldum canım çatlatma iğnemi. 7 gün oldu yani ayyy ben 1 hafta bekleyip testi yapmayı düşünüyorum testi adetim geçtikten sonra hayal kırıklığına uğramamak için. adetime 6 gün kaldı

17sinde vuruldum canım çatlatma iğnemi. 7 gün oldu yani ayyy ben 1 hafta bekleyip testi yapmayı düşünüyorum testi adetim geçtikten sonra hayal kırıklığına uğramamak için. adetime 6 gün kaldı

bence 4 de oldun oldun yoksa test yap simdi sonuc yanıltır.ben 15. gun oldumustum.

hangi 15 gün canım adetin geçtikten sonraki 15. günmü geç değilmi o süre benim doktorum hamile değilsen zaten gecikmezsin dedi

catlatma ignesinden sonra 15. gun önemli negatif pozitif dogru sonuc cıkıyor.o 15.gun içinde testler yanıltıyor.bu ignenin içindekilerden dolayı ama 19.gun bile adet olan oldu canım yanı sen ignenden 15. gun say öyle bekle zaten adet tarifine denk geliyordur.yada 1-2 gun oynar hesapla bak.

evet canım çatlatma iğnemden sayarsam 15. gün 4 mart oluyo normal adet tarihim 2 mart olması gerek o kadarda olur zaten bir kaç gün bekler yaparım testi

evet canım çatlatma iğnemden sayarsam 15. gün 4 mart oluyo normal adet tarihim 2 mart olması gerek o kadarda olur zaten bir kaç gün bekler yaparım testi

canım ben senin kafanı karıstırmak istemem sen gene dr dinle cunku onlar daha iyi bilir ama herkezin dr farklı seyler söyluyor ee insan burda herkezin hikayesini okunca tecrube kazanıyor dedigim gibi 19.gun adet olan oldu ben 15.gun oldum degişiyor yani

uzun zamandır burdasın nereleri okuyosun merak ettim sende katıl sohbete uzak durmaa

ya bana doktorum eğer gecikirsen gel test yapar bakarız dedi ama ben 1 hafta bekleyip kendim test yapıcam sağlık ocğında gider test yaptırırım olmadı. yani açıkca söyliyim hamile değilsem 25 tl teste vermek mantıklı gelmiyo bana o yüzden 10 martta filan test yaparım ben tek çizgiyi görmek istemiyorum çünkü bekliycem

arkadaş baştan okuyo heralde :)

olabilir ben bu sayfa acıldıgından beri burdayım butun sayfalarda ne yazıyor biliyorum.unuttugum oluyordur tabii ama bazen insan sormak ıster cekinir.falan ondan dedim.ayy yatsakmı benim yarın cook işim var.

olabilir ben bu sayfa acıldıgından beri burdayım butun sayfalarda ne yazıyor biliyorum.unuttugum oluyordur tabii ama bazen insan sormak ıster cekinir.falan ondan dedim.ayy yatsakmı benim yarın cook işim var.

evet yarın senin için önemli gün dimi inşallah yumoşun büyümüştür güzelce :) bende salı günü memeleketime gidiyorum 1 haftalığına zaman orda çabuk geçer inşallah :) uyu sen tatlım hayırlı haberlerle gel inşallah. iyi geceler

sagol canım yarın baslarım yazmaya aslında bende bu 2 hafta yumurtlama dönemi ya 2 hafta girmesenmi buraya dıyorum hani beynimden atmak için ama burda olanları merak ederim girmeden duramıyorum

sagol canım yarın baslarım yazmaya aslında bende bu 2 hafta yumurtlama dönemi ya 2 hafta girmesenmi buraya dıyorum hani beynimden atmak için ama burda olanları merak ederim girmeden duramıyorum

Kızlar günaydın ,

Dünkü testen sonra açık eczane bulamadığım için tekrar test yapmadım,sabah arkadaşlara gösterdim onlarda gördü çizgiyi ama dediğim gbi dağınık ve çok ince hatta sonradan da 3.çizgi bile var ben testin hatalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bende belirti adına bişey yok.Bugün tekrarlıycam idrar testini gene şüpheli çıkarda kanda baktıracam. Yani demek istediğim bu idrar testleri çok ama çok güvensiz sizi haberdar edicem dua edin kızlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…