Kızlar günaydın ,
Dünkü testen sonra açık eczane bulamadığım için tekrar test yapmadım,sabah arkadaşlara gösterdim onlarda gördü çizgiyi ama dediğim gbi dağınık ve çok ince hatta sonradan da 3.çizgi bile var ben testin hatalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bende belirti adına bişey yok.Bugün tekrarlıycam idrar testini gene şüpheli çıkarda kanda baktıracam. Yani demek istediğim bu idrar testleri çok ama çok güvensiz sizi haberdar edicem dua edin kızlar yaaa
adetime 3 gün var açık kahverengi akııntım geliyo gebelikte böle bişey olmaz sanırım adet olucammmm var mı benim durumumda olan bu akıntı bi kesiliyo bi geliyo 3-4 gün önce de kahverengi olmuştu şimdi tekrar başladıı noluyo anlamadım kiii acaba bunlar çatlatma iğnesinden mii
ben de 4 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz.doktorum klomen verdi.ilacım bugün bitiyor ve ayın 1inde kokontrole çağırdı .ama merak ettiğim birşey var klomen kullanırken ilişkiye girmenin bir zarari var mi acaba?
o testler yaniltici zaten bosver kan testti yaptir para verme sgk yaptir aile hekimliginde belki yarin verir sonucu ama sonucdan emin olursun boyle durursan umutlanirsin canim kesin emin ol zaman gectikden sonra zor olur olumsuz cikarsaKızlar az önce test aptım kocaman bir negatif 15-20 dk sonrada yanında gene belli olmayan bir çizgi ama sanırım ben çift görüyorum off kafam çok karışık yaaa
kızlar ben bugün regl oldummmmmm hayırlısı artıkkk
ben adet oluyorum, dün lekelenmelerim başladı bugün yarın sökülür
kendimi alıştırmıştım olmazsa olmasın bi ay daha kullanırım klomeni sonra aşılama falan diye rahatım diyordum
ama wc de lekeyi görünce nasıl ağladım anlatamam bıktım dedim dr gitmekten aynı şeyleri yaşamaktan izin almaktan........
dün bütün günüm berbat geçti eşimde üzüldü moralimiz sıfır
bi de tv de dün fatma girik boş beşik filmi vardı onu izledim onunda konusu malum ağlamaktan başım çatladı
alışmaya çalışıyorum şuan ilaca başlayıp içimde yeni umutlar olsun istiyorum ve de en azından kist yok diye şükredip ona sevinmeye çalışıyorum başka yapacak hiç bişeyim yokkkkkkkkk
canim en azindan adet olmaya calismicaksin kist yok uzme kendini biliyosun zamanini bekliyor bebis yukardan ayy insan kocasinada uzuluyor dimi? ben diyorum simdi benle evli olmasaydin kim bilir kac cocugun olurdu diyorum aglama krizlerinde adama neler diyorum sookk oluyor.
dr kapisinda bekliyorum.icerden cikanlara bakiyorum bir karikoca cikti yuzlerindeki gulumsemeyi gormeniz lazim adam saskin hareketler yapti galiba bebek erkek adam coookk sevincliydi.bakalim ben o kapidan nasil cikcam.birgun ayaklarim havada cikabilcekniyim ordan.....[/QUO
cnm sende hayırlı haberlerle çıkarsın o kapıdan inş.hemen gelişmeleri yazarsın.
dr kapisinda bekliyorum.icerden cikanlara bakiyorum bir karikoca cikti yuzlerindeki gulumsemeyi gormeniz lazim adam saskin hareketler yapti galiba bebek erkek adam coookk sevincliydi.bakalim ben o kapidan nasil cikcam.birgun ayaklarim havada cikabilcekniyim ordan.....
canım ne oldu ne dedı doktorun son durum nedır ?dr kapisinda bekliyorum.icerden cikanlara bakiyorum bir karikoca cikti yuzlerindeki gulumsemeyi gormeniz lazim adam saskin hareketler yapti galiba bebek erkek adam coookk sevincliydi.bakalim ben o kapidan nasil cikcam.birgun ayaklarim havada cikabilcekniyim ordan.....
işallah hamılesındırbugün adetimin 23.günü ben dünden beri göğüs uçlarım kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum ama çok kötü şuanda bile ağrıyor klomen kullanıpta böyle ağrı yaşadınız mı?
işallah guzel gelısmısdır yumoşların... acıtmıyo catlatma ıgnesı... ama sana sorarlar kolundanmı yoksa kasıkdanmı dıye sen kasıgı tercıh et derı altı ıgnesı zaten ... ben kasıktan vurdurmusdum da hamıle kalmısdım ... bizi haberdar et yumoşların nekadar olmus ne soylıcek doktor...:18:Bende sımdı doktora gidiyorum, bakalım benim yumoşlarım nekadar buyumus.
sanırım catlatma ignesi hakkında konusucaz.
ben ikiz olsun cok istiyorum bakalım yaşayabilecek miyiz o guzel duyguları. saglıklı hayırlı olsunda Allah ın izni ilee.
ben ilk kez kullanıyorum süreci bilmiyorum bu yuzden.. acıtıyor mu o iğne kızlar ?
canım ne oldu ne dedı doktorun son durum nedır ?
işallah hamılesındırcunkı bunlar hamılelık belırtısı
ay inşallah canım ama hiç ümidim yok çünki yumurta takibi yaptırdım fazla büyümemişler dedi ama niye ağrıyor ki anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?